Ahogy Lord mondja, meg az elölnézeti képen is látod ha jóra klikkelsz ott a %
Ezt én is feltenném, de önálló modként csak valami szemét adathalász oldalon keresztül lehet letölteni. Próbáltam Aslain-nal felrakni, de hiába jelölöm ki csak azt az egy moe modot, az aslain televágja minden szar aslain fájlokkal a wot mappát és hiába jelöltem be, hogy ne törölje a mods és res_mods mappa tartalmát, ő azért is kitörölt mindent.
Használj csak aslaint egy csomó fajta variálást tudsz benne csinálni.
Nekem semmi nem kell, csak a Kopi féle napi stat, és gondoltam jó lenne ez a MOE mod, de képtelenség vírus mentes oldalról letölteni. Annyit nem ér, hogy bekapjak valami jó kis trójait letöltés közben.
Ezt én is feltenném, de önálló modként csak valami szemét adathalász oldalon keresztül lehet letölteni. Próbáltam Aslain-nal felrakni, de hiába jelölöm ki csak azt az egy moe modot, az aslain televágja minden szar aslain fájlokkal a wot mappát és hiába jelöltem be, hogy ne törölje a mods és res_mods mappa tartalmát, ő azért is kitörölt mindent.
Használj csak aslaint egy csomó fajta variálást tudsz benne csinálni.
Nekem semmi nem kell, csak a Kopi féle napi stat, és gondoltam jó lenne ez a MOE mod, de képtelenség vírus mentes oldalról letölteni. Annyit nem ér, hogy bekapjak valami jó kis trójait letöltés közben.
Snoke,én úgy szoktam csinálni,hogy csinálok neki egy külön aslains mappát másik meghajtóra és amit oda ment,abból csak a res_mods,mods mappát másolom át.A többit eleve kitörlöm,mert nem kell a sok szutyok és így ki sem töröl semmit a játék mappájából.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja#267715Írta: vitya1976
Megválaszolva: vitya1976
Sziasztok Tankosok !
Nagy segítségre lenne szükségem és már tanácstalan vagyok Játék közben kájpot használok és kikapcsol a monitorom szines vagy szürke csikozás van.De a kájp közben megy és csak reset oldja meg a problémát a vga hőfok elvileg jó kb 38-43 fokÉs nem mindig csinálja van úgy,hogy egyedűl amikor megy a wot 6 óra játék után sem produkálja a tünetet.Már nincs ötletem mi lehet a ludas Az új 1.0 is simán megy a gépen akadozás nélkül .
Előre is köszönöm a egítséget további jó csatákat
Sziasztok
Valaki pls segítsen.
Mai első csata, belépek, betölt a csata és bumm kilép az egész játék.
elinditom ujra, betölt, visszalép a csatába, és bumm megint kilép a játék.
és nem tudok visszalépni a csatába, ami nem gyengén érthetetlen számomra h miért van ez, de eléggé felbasz, mert jó kis stat romboló ez a sok 0ás kör, nem beszélve h a társak alapból egyel kevesebben vannak.
valaki pls valami megoldás, vagy ötlet h mi a tököm lehet vele a gebasz,
Sziasztok
Valaki pls segítsen.
Mai első csata, belépek, betölt a csata és bumm kilép az egész játék.
elinditom ujra, betölt, visszalép a csatába, és bumm megint kilép a játék.
és nem tudok visszalépni a csatába, ami nem gyengén érthetetlen számomra h miért van ez, de eléggé felbasz, mert jó kis stat romboló ez a sok 0ás kör, nem beszélve h a társak alapból egyel kevesebben vannak.
valaki pls valami megoldás, vagy ötlet h mi a tököm lehet vele a gebasz,
mod miatt lehet, volt minipach, valszeg az kavar be
Ezt irja ki: Your authentication could not be completed because of a system error. If this happens consistently, please contact your CSR. Tud valaki valami ötlet meg köszöném
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...