Sziasztok!
Jó ideje nem játszottam (3-4 hónapja), viszont az utóbbi napokban visszajött a kedvem és az időm is lehetővé tette, hogy tudjak gurulni egy párat naponta.
Nem mondom, hogy nem akartam már előbb játszogatni, de akkor technikai problémák adódtak; valamiért úgy szaggatott az egész játék, mintha valami orbitális gépigénye lenne és nem bírja futtatni a gépem, ráhagytam.
Most viszont láttam, hogy jön a frissítés, mondván hogy biztos megoldódott a probléma elindítottam a játékot, és láss csodát igazam lett. A szaggatásnak vége. Na de, itt jön a következő probléma...

Teljesen határozatlan időközönként kifagy a játék. Van amikor a menüben, van amikor csata közben. Van amikor 3 perc után, és olyan is mikor 3 órán keresztül működik. A fagyás azt takarja, hogy az egész rendszer tropára megy (nem lehet bezárni a klienst, nem működik a ctrl+alt+del, sem a win+tab/alt+tab, F4, igazából semmi).
Nagyjából egy éve játszom ezen a laptopon, és amíg nem hagytam szünetet gond nélkül ment is, nem is alacsony beállítással. Most viszont érthetetlenül állok a probléma előtt, hiszen próbáltam már újratelepíteni a játékot, csináltam rendszervisszaállítást, törölni a frissítéseket, mindenféle grafikai beállítással játszani stb... Nem tudom ezek értek-e valamit, de az biztos, hogy a gond megmaradt.
Remélem van itt olyan, aki tapasztalt hasonlót, és megoldást is talál rá, mert szörnyen idegesítő tud lenni.
Köszi szépen!
etc: infók a gépről ha valaki konyítana hozzá:
CPU: Intel Core i5-6200U, 2,8 GHz
8 GB Ram DDR4
Nvidia GeForce 940MX
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...