Üdv mindenkinek!
Már elöre elnézést kérek:) ha rossz uton járok de, tegnap regisztem mert nem tudok belépni akár mit csinálok probálkozok.
Az adat amit a frissitö szolgáltatástol kapott hibás!
Valaki ha tud segitsen köszönöm.
[áthelyezve - A különböző segítségkérések ebbe a topicba mennek, rengeteg témához tartozik topic, ezért ne nyiss újat, kérlek. - StahanoW]
Volt 3 tankom és mióta bejött az 1.0, azóta nem tudom visszavenni őket, csak aranyért, pedig pénzért vettem. Tankok: M46 Patton KR, 59-Patton, Excelsior Szerintetek mit lehetne tenni? Supportnak hogyan tudok írni?
A supportot itt lehet elérni: eu.wargaming.ne.../help/
Ki kell választanod, hogy milyen témában szeretnél segítséget kérni (a te esetetdben: in-game goods -> premium vehicle restoration, majd "create ticket"), persze angolul.
Már jó pár napja a játék laggol és nem lehet vele játszani. Vagy 4x-5x újra telepítettük de nem javult semmi. Pedig előtte semmi baja sem volt egyik pillanatról a másikra történt. Az internetet sőt ezt a fórumot is át böngéztem már, néha találtam fényt az alagút végén de semmire
sem vezetett. Tud valaki ebben segíteni?
Sziasztok,
Lehet, hogy rosszúl és rossz helyre írom, de most kezdtem, bocsi!
Engem is szivat a játék.
Lassan 1 hónapja már, hogyha rámegyek a KÜLDETÉS-re, és van is éppen valami kiemelt küldetés, mint pl. most a Brit kihívás, akkor a következő üzenettel kidob a játék:
A" World Of Tanks Chromium Embedded Browser működése leállt"
Ez van akkor is, ha pl. most vásárlás céljából be akarok lépni a BOLT-ba.
Találkozott már valaki ilyennel? Segítséget szeretnék kérni, amin köszönök szépen előre is!
(Már újraraktam a játékot, de nem változott semmi.)
Sziasztok segítség kellene,csütörtökön játszottam akkor még jó volt a játék de most beszeretnék lépni és a fele betöltésnél kilép MI LEHET a GOND (vidi kártya frissítve)
Na szóval. BLA,bla bla..minek kellett újtopikot nyitni, bla bla bla.... A válasz ott a hibaüzenetbe bla bla bla... Szed le azt a k** XVM-et bla bla bla..
Segítséget szeretnék kérni, a wot.on belül a klán oldal beállításokhoz.
Nem tudom van-e ehhez magyar segédlet, vagy topic itt a wotinfo oldalon.
Jelenleg a klán oldalam angol nyelvű . Át tudom állítani magyarra? Szeretnék eligazodni de sajnos nem nagyon megy. ( pl.rangok különböző tisztségek jogosultságok adása-stb.) Előre is köszi !
6 éve 11 hónapja#283510Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Én vagyok a béna,vagy tényleg nem lehet párosítani a 75ezer kreditbe kerülő nemzeti álcafestést,és a matricákat?Ha felteszem az egyiket,akkor leszedi a másikat.
Sziasztok. Most vettem észre és a klán tagok is jelezték, hogy a Klán logókat nem jelzi a tankokon. érdekes módon a weboldalon a wg ott van minden kockában a kép amiért fizettem. Esetleg valami tipp hogy mit lehet kezdeni ezzel a problémával?
Sziasztok tudok valahova magyarul írni a wotnak lenne egy két kérdésem a mai nappal például miért nem működik a drága pénzér vett + kredit hozó dolgok mert minden csatára alapot kapok se a prém se a tartalék + 50% se az event + 50% nem jön.Tegnap még minden rendben volt a legrosszabb csatám is 50000et hozott ma meg a legjobb hoz ennyit ez vicc.Ma már két csatám is mínuszos volt ami vicc egy prémtankkal prémiummal és + 100% kredittel.
magyarul nem fog menni.
legyszi tolj egy screenshot-ot egy csatád végi összesítőröl, ahol nem kapsz +% creditet, kiváncsi vagyok rá. köszi előre is!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...