Gyanítom, hogy nem volt tisztában vele, hogy egy oldalt visszalapozva megtalálhatja a megoldást. Mivel felteszem nem volt kedve, ideje átnyálazni több száz oldalt, így kérdezett. Válaszoddal, talán nem is szándékosan, hozzásegítetted a megoldás gyors megtalálásához. Ennek tükrében ésszerű volt kérdeznie. Az pedig vélhetően hidegen hagyja, hogy ezzel mekkora traumát okozott számodra..
Hatása: 9,1%-kal csökkenti a talajellenállást puha talajon és 4,8%-kal átlagos talajon. Könnyebb tankok esetén a felszerelés önsúlya némileg gyengíti ezt a hatást.
Ezen tankok használhatják: SU-76I, SU-85I, Pz.Kpfw. III Ausf. A, Pz.Kpfw. IV Ausf. A, Pz.Kpfw. III, Pz.Kpfw. IV Ausf. D, Pz.Kpfw. III/IV, Pz.Kpfw. IV Ausf. H, VK 30.01 (H), Durchbruchswagen 2, Pz.Kpfw. IV Schmalturm, StuG III Ausf. B, StuG III Ausf. G, Jagdpanzer IV, Nashorn, Sturmpanzer II, Pz.Sfl. IVb, Hummel.
üdv! a játékba a plusz barázdát milyen tipusu tankra lehet felszerelni?
mert a játékba nincs infó róla.
válaszokat elöre is kösz.
??? BARÁZDÁT ??? - az mi a tö4köm? kifejtenéd részletesebben?
Bizonyos német tankokra lehet fölrakni, csökkenti a talaj ellenállást.
OK. Megkövetlek. Tehát van ilyen. Mentségemre szolgáljon, hogy angolul Wotozok és nem játszok német vonalon. Ezért nem akadtam még össze a "barázda" felszereléssel WOT-ban. Mégyszer elnézést. Viszon akkor a 4.8% jobban fordulás és gyorsaság nem tűnik olyan nagy dolognak. Főleg a felsorolt csiga tankoknál. Persze lehet hogy mégis? Vagy nem?
Közben megtaláltam : www.wotinfo.hu/...elesek
Plusz barázdák 250.000 1000 kg Hatása: 9,1%-kal csökkenti a talajellenállást puha talajon és 4,8%-kal átlagos talajon. Könnyebb tankok esetén a felszerelés önsúlya némileg gyengíti ezt a hatást.
Üdvözletem !
Bocsánat ! Bizonyára leírtátok már de egy gyors kérdés.:
Hol tudok pályát kizárni? 1x már megcsináltam de egy haver is kérdi és nem találom sem a játékban sem a fórumban.
Köszönettel:
T.
Üdvözletem !
Bocsánat ! Bizonyára leírtátok már de egy gyors kérdés.:
Hol tudok pályát kizárni? 1x már megcsináltam de egy haver is kérdi és nem találom sem a játékban sem a fórumban.
Köszönettel:
T.
A játékon belül a bal felső sarokban van egy kék kör benne kereszt -- ott, ahol az accountod tulajdonságait tudod beállítani pl. boostert indítani --- és a pálya-kizárást is ide tették be.
5 éve 9 hónapja - 5 éve 9 hónapja#292796Írta: VaFec
Megválaszolva: VaFec
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Egy kérésem lenne. Ha valaki lenne olyan kedves, kérem küldje el nekem a World_of_Tanks könyvtárban lévő win32 és win64 mappákat és tartalmukat a vafeco @ gmail pont com címre. Könyvtáranként kb. 200Mb, Total Commanderrel tömörítve kevesebb mint 100Mb. Sajnos a figyelmetlenségem miatt összeakadtak a könyvtárak a mai frissítés miatt, és ezért nem tudom elindítani a játékot. Természetesen a legújabb patch-elt könyvtárak kellenek. Az e-mail címet a keresőrobotok miatt írtam így.
Még egyszer köszönöm a segítő szándékot.
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Egy kérésem lenne. Ha valaki lenne olyan kedves, kérem küldje el nekem a World_of_Tanks könyvtárban lévő win32 és win64 mappákat és tartalmukat a vafeco @ gmail pont com címre. Könyvtáranként kb. 200Mb, Total Commanderrel tömörítve kevesebb mint 100Mb. Sajnos a figyelmetlenségem miatt összeakadtak a könyvtárak a mai frissítés miatt, és ezért nem tudom elindítani a játékot. Természetesen a legújabb patch-elt könyvtárak kellenek. Az e-mail címet a keresőrobotok miatt írtam így.
Még egyszer köszönöm a segítő szándékot.
Köszönöm szépen!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bhaalhun
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...