32k csata kijavítani uniqumra a statot nagyon sok időlenne ezért kell a reset mert már uniqum szinten játszom . De a stat összesítet még 800wn8 at mutat de már jóideje pl utolsó 30 nap meg 3000-3100wn8 teljesítek .
Klánozáshoz kell a jobb wn8?
Mert másképp nincs értelme, és ott is az értelmesebb klánoknál a 3000+ az elvárás T10-es tankokkal.Bár sok klán már inkább az átlag sebzést és a 3 gunmarkokat nézi.
Ha meg csak simán randomhoz kell, akkor nem tudom minek akarod szívatni magad, sokan rád fogják tolni 1-1 lövésért is, folyamatos arty fókuszt kapsz, és mindenki téged akar először kilőni.Hidd el nem lesz olyan jó a teljesítményed mint most, mert egy "teljesen más játék" fog elkezdődni.Az anonymizer meg nem fog megvédeni ezektől, hisz elég kevesen használják, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy ki miért rejtegeti magát.Már elég lecsengett dolog ez a WN8 hajhászás, felesleges mindent eldobni érte.
Last edit: 5 éve 4 hónapja by Hunter9956.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: _Szazados_
Tiszteletem az uraknak !
Hogyan tudom beváltani a 3D stílust a S. Conqueror-ra?
Olvastam,hogy a kliensben szavazni kell de ezt sem találom sehol.Megcsináltam a 45. szintet, meg is van a tank de segítség nélkül sem a parancsnokot,sem a 3D álcát nem tudom feltenni.
Tiszteletem az uraknak !
Olvastam,hogy a kliensben szavazni kell de ezt sem találom sehol.Megcsináltam a 45. szintet, meg is van a tank de segítség nélkül sem a parancsnokot,sem a 3D álcát nem tudom feltenni.
Figyelem: Spoiler!
Előre is köszönöm !
Tommybear
Ott a sarokban rákattintasz a "végső jutalomra", és kihozza az ablakot ahol ki tudod választani.
Utána tudod rátenni.
Last edit: 5 éve 3 hónapja by f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tommybear
Tiszteletem az uraknak !
Előre is köszönöm !
Tommybear
Az első képen ott van, hogy "Végső jutalom", arra kell rákattintani, ha nem jönne fel az ablak magától.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tommybear
Köszi
Gondolom akkor a többi is annyi lehet? Kíváncsi voltam majd mennyit kapok érte ha meglesz valamelyik ,gondoltam azt választom majd amelyikért többet kapok...
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves
A Windows 10 újrarakása után újra telepítettem a Wot - ot, letöltött, meg is nyitja a game center - t, utána elindítom a játékot, meg nyit egyablakot, meg jelenik a world of tanks felirat, majd a jobb alsó sarokban jön az üzenet :
A probem occured during the program execution fow and a report has been created.
Már többször újra telepítettem, de nem használt, ha valaki tudna segíteni az nagyon megköszönném!
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...