Jelenleg 444 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 10 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

12 éve 5 hónapja #1819 Írta: RogerNyul
Megválaszolva: RogerNyul

Sziasztok! Látom sokszor, hogy valaki kiírja, hogy támadom xy-t. Azt hogy tudom elővarázsolni én is?
Köszi

A célkereszted vidd rá az ellenre és nyomd meg a T-t. Tank esetén tűztámogatást kérsz, arty esetén pedig jelzed, hogy támadod az ellenséget.
Ha a csapattársadra viszed a célkeresztet és úgy nyomsz egy Y-t akkor egy újabb menüben választhatsz a kollégáknak szánt utasításokból...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: necsab
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1820 Írta: Pannon
Megválaszolva: Pannon
Sziasztok!

Bár én még csak alsó tierekben vagyok érdekelt, itt is sokszor tapasztalom, hogy a noob kifejezést pejoratív értelemben használják a valóban kezdő játékosokra. Ez azért érdekes, mert szerintem mindenki volt kezdő és ezekkel a pályákkal is itt találkozott mindenki először.Ha valaki pedig ész nélkül lövöldözni kezd mindenkire, arra inkább az idióta jelző illik, a szemét játékosok hozzáállása pedig a 20k csata után sem változik meg.(ideértve a nációk közötti ellentéteket, ami gyakran felülírja a játék szellemét)
Megnéztem több notórius noobozó accját és azt láttam, hogy lila, vagy zöld létükre csak 100-200 csatájuk van, az is T18-al! Vagyis kihagyták a tier 1-et. Nyilvánvaló, hogy az egójuk nem engedte meg a tanulási időszak gyengébb eredményeinek megtartását, ezért új fiókot nyitottak. Ekkor elgondolkodtam rajta, hogy a statisztikáért játszom? Nem! Azért és addig játszom, amíg élvezem (bosszúságokkal együtt)a játékot, a stat meg jó iránymutató és úgyis belövi az embert a helyére.
Elnézést a terjedelemért, de így kerek!
Üdv.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1822 Írta: LiveStar
Megválaszolva: LiveStar
Aszt szeretném meg kérdezni hogy tudok írni az ellenfélnek mondjuk gyakorló csatán vagy egyáltalán lehetséges előre is köszönöm a válaszokat .
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1823 Írta: RogerNyul

Aszt szeretném meg kérdezni hogy tudok írni az ellenfélnek mondjuk gyakorló csatán vagy egyáltalán lehetséges előre is köszönöm a válaszokat .

Entert nyomsz, mintha a csapattársadnak írnál, majd a TAB (tabulátor) gombbal pedig váltasz "csatornát" hogy CSAPAT vagy MINDENKI és beírod a szöveget. B)
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1825 Írta: LiveStar
Megválaszolva: LiveStar
köszi
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1834 Írta: KeCsKe_a_PUDING
Megválaszolva: KeCsKe_a_PUDING
Sziasztok!
Az mire jó, hogyha elit tankom van, tehát minden ki van rajta fullozva? :cheer:
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1836 Írta: WT14
Megválaszolva: WT14

Sziasztok!
Az mire jó, hogyha elit tankom van, tehát minden ki van rajta fullozva? :cheer:

Gyorsabban fejlesztheted onnantól a legénységet, vagy akinek van aranya, az átválthatja az elit tankkal szerzett xp-ket szabad tapasztalattá.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1837 Írta: fules66
Megválaszolva: fules66
sziasztok.

az elit alakulat (bia) képességet minden emberre rá kell tenni hogy használjon?

köszi
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #1838 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

sziasztok.

az elit alakulat (bia) képességet minden emberre rá kell tenni hogy használjon?

köszi

Igen és mindekinél 100%on kell lennie.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: fules66
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1839 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Sziasztok!
Az mire jó, hogyha elit tankom van, tehát minden ki van rajta fullozva?

Ha a pipa be van kattintva, akkor a %-ban lemaradott legénységi tag 2x annyi xp-t fejlődik mint a többi. Gyakorlatilag semmi értelme.... AKi egy tankkal nem játszik 1000 csatákat, vagy ha végig viszi a legénységet és nincs bennük 5000 csata, meg sem látszik rajtuk a különbség, utána is csak 1-2%. Aki nem vált xp-t az bekapcs, aki meg néha nem akar szívni egy alapágyúval kikapcsolja :P
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #1840 Írta: KeCsKe_a_PUDING
Megválaszolva: KeCsKe_a_PUDING
Köszönöm a válaszokat :cheer:
Még azt szeretném kérdezni, hogy képességet csak a 100% elérése után lehet választani?
Ja és mégvalami: valaki tudna nekem linkelni egy modot, ami írja mennyi idő van még a bázisfoglalásból?
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1842 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

Köszönöm a válaszokat :cheer:
Még azt szeretném kérdezni, hogy képességet csak a 100% elérése után lehet választani?
Ja és mégvalami: valaki tudna nekem linkelni egy modot, ami írja mennyi idő van még a bázisfoglalásból?

Szervusz.

Igen, képességeket csak akkor választhatsz, ha megvan a 100%. Vagy ha nem az első, akkor újraoszthatod. Azt nem javasolnám, mert sokat veszítesz és nem éri meg.
Nekem van ilyenem, de már nem vagyok biztos a forrásában. Viszont ha jól tudom a Jacktor-féle MOD packban benne van:

wotinfo.hu/inde...ok-084
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1850 Írta: SzervaUr
Megválaszolva: SzervaUr
Csak egy kérdés:

Mennyire általános, hogy egy nap kb az első 10-15 csata vesztes attól függetlenül én mit csinálok? Nem nooboskodok és mégis. Elég bosszantó, még váltottam servert is hátha... De nem.
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1851 Írta: RogerNyul

Csak egy kérdés:

Mennyire általános, hogy egy nap kb az első 10-15 csata vesztes attól függetlenül én mit csinálok? Nem nooboskodok és mégis. Elég bosszantó, még váltottam servert is hátha... De nem.

Hi!

Azt, hogy mennyire az azt nem tudom, de az bebizonyosodott a részemre, hogy nekem kéthetente van egy két nagyon nehéz napom a wotban, akkor bármit csinálok egyszerűen nem tudok a nyerő oldalra sorsolódni (MM szívat?) xvm szerint az összes csapattárs bordó vagy piros, míg az ellen ződ, sárga, lila. Persze nem panaszkodom, hisz a WR-em 54% körüli így is, de ha nyerünk mégis, általában kilőnek a csata első felében, ha vesztünk meg életben maradok közel 3000dmg sebzés okozása után. Nem tudom miért van ez (Az eddigi rekordom KV1-S-el 9 kill, akkor mit csináltak a többiek?). Érdekes MM kompenzáció az biztos.

Próbáltam rajta agyalni és a következőre feltételezésre jutottam:
- Du. 3 órától este 6-7 ig csak alsó tierekben (2 - 5-max.6-ig) játszom, ezután estefelé veszem elő a nagyobb gépeket (6 -8 ) mert valószínűleg a kicsik (fiatalabb korosztály - nem bántani akarom őket) elmennek aludni, tanulni stb... és be kell látni sokukba még nem szorult semmilyen taktikai érzék, óvatlanok és mennek, mint a rambók. (Genya módon őket használom scoutnak, a háttérből osztom az áldást pl. MarderII-vel)
- Kora délután sok a Cseh, Lengyel feltehetőleg kiskorú (a Csehekre jellemző, hogy bénábbak az átlagnál, szerintem rosszabbak, mint a Lengyel kollégáik)
- Este jóval több a komolyabb játékos, érdemes a nagyobb vasakkal menni, tanulni tőlük, még ha veszteséges is lesz pár kör.
- Lehet szakaszban kellene játszanom, de nincs a nevelt fiamon kívül (8 éves) más ismerősöm a wot-ban.
- Előre félek a hétvégétől, mert tavaszi szünet van és ünnep is lesz így különösen sok retardált lesz a szervereken .

Tény: én az átlagnál többet játszom, napi 5-6 óra minimum vagy 60 csata átlagban, de van 24 tank a garázsomban és ha mást nem a napi duplákat lejátszom mindegyikkel.

Bocs, hogy kissé hosszúra sikeredett. :P
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1854 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe

- Du. 3 órától este 6-7 ig csak alsó tierekben (2 - 5-max.6-ig) játszom, ezután estefelé veszem elő a nagyobb gépeket (6 -8 ) mert valószínűleg a kicsik (fiatalabb korosztály - nem bántani akarom őket) elmennek aludni, tanulni stb... és be kell látni sokukba még nem szorult semmilyen taktikai érzék, óvatlanok és mennek, mint a rambók. (Genya módon őket használom scoutnak, a háttérből osztom az áldást pl. MarderII-vel)
- Kora délután sok a Cseh, Lengyel feltehetőleg kiskorú (a Csehekre jellemző, hogy bénábbak az átlagnál, szerintem rosszabbak, mint a Lengyel kollégáik)
- Este jóval több a komolyabb játékos, érdemes a nagyobb vasakkal menni, tanulni tőlük, még ha veszteséges is lesz pár kör.
- Lehet szakaszban kellene játszanom, de nincs a nevelt fiamon kívül (8 éves) más ismerősöm a wot-ban.
- Előre félek a hétvégétől, mert tavaszi szünet van és ünnep is lesz így különösen sok retardált lesz a szervereken .

Ez pontosan így van. Valóban mindig érezni lehet az iskola szünetek hatását. Sőt igazából a hétvégéken is. A platoontársam mindig Sonntagsfahrernek hívja őket.

Csak egy kérdés:

Erre amúgy azt tudom mondani, hogy három a magyar igazság plussz egy a ráadás. Ha volt 4 vereséged zsinórban, akkor érezheted, hogy autista dagály van éppen és ilyenkor tök fölösleges pofozni a szart. Addig csinálj valami mást egy picit majd később gyere vissza ha apadt a számuk. :lol:
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 23 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.