Jelenleg 444 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 10 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

12 éve 5 hónapja #1880 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
1v1-ben hasznos tud lenni az XVM. Nekem ki van írva az Eff és a WN6 stat is. Ha valakinek botrányosan alacsony, annak neki merek menni szemből, és jó eséllyel ki is tudom ütni, amíg ő pánikol. Akinek 1000+ a WN6-ja, annak már ésszel kell nekivágni, ha meg van egy jó 1400-as, azt szigorúan csak hátulról és ketten (nem kell félreérteni...)

Ez javarészt be szokott jönni. Nekem erre jó az XVM igazából. Egy példa... Ensk, északi oldalon a bal szélen bebújt egy TD az egyik kilőtt ablakba. Nézem, Eff 700... jó, akkor sipítozva el fog rohanni, ha nekirontok. MMMMM no. A WN-je 1000 körül volt az illetőnek, amire nem figyeltem, annyira örültem az easy killnek. Hát igencsak easy kill voltam neki.

Igyekszem türelmes lenni a játékostársakkal, de 10 zsinór loss után azért elszakad a cérna, amikor én meg ütök 3000-et a kis IS-3-mal, ami már szép pénz, elfogadható XP hozam. És akkor látom, hogy a sima wint elveszítik.

Van persze az éremnek másik oldala is. Amikor noobok, de hallgatnak rád. Tegnap előtt arattam ezzel is hatalmasat. AT-8, Malinovka, Csata. Top játékos voltam (tierben és stat szerint is) a mi oldalunkon, és közöltem a csapattal, hogy én akkor most ott keresztül megyek, mindenki maradjon hátul, scoutok is, és mindenkit gyilkoljanak le, akit megvillantok. Jött 14 értettem. Kimentem, villantottam több mint 4k sebzést, kilőttek egy csomó ellenfelet, majd a megmaradt, egészséges scoutok segítségével behúzták a meccset egy jobb csapat ellen. Én meg sebeztem összesen vagy 300-at. Kaptam felderítőt, őrjáratot, szorzóval 3,6k xp-t és vagy 40k kreditet. Bőven megérte elhalni.

Tanulság (ami már mindenkinek a könyökén jön ki, mert mindig leírom), nem az Eff határozza meg önmagában az esélyeket, hanem ahogy az alattam szólók is kifejtették a maguk példáján keresztül, a csapat együttműködési hajlandósága/képessége.

A fiatal külföldiekkel egyébként azért is nehezebb együtt dolgozni/nyerni, mert nem feltétlenül értik, hogy egyáltalán mit beszélünk nekik. Lehet, hogy azért nem válaszolnak/kommunikálnak, mert egyszerűen nincs olyan angoltudásuk. Innentől meg akár lehet is temetni az adott ütközetet...

Ami a profitálást illeti... ha a csapat nyer, mindenki profitál, mert a végeredményt egy össz bevitt sebzés faktor módosítja. Ha nem nyer, akkor is kisebb a loss, ha nagyobb a bevitt sebzés. Ha van értelme annak, amire megkérnek, akkor abból vélhetőleg profitálni is fogunk - ha jól tudjuk végrehajtani. Még ha ez esetleg a halálunkkal is jár. A pirosak tanácsaival kapcsolatban pedig egyetértek. Többször akartak hülyeségre rávenni, mint nem. Én mostanában már szinte csak szakaszban játszok, így annyi előnyöm van, hogy a társaimmal magabiztosan elmehetünk az egyik irányba tenni a dolgunkat, és támogatjuk egymást. Hárman könnyebb védeni a lemming vonat farát, mint egyedül (amit muszáj, mert a vonat akár még nyerhet is, ha odaát is gyengébb képességűek vannak). Persze ez ilyen "mentsük a menthetőt" jellegű dolog...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1881 Írta: LiveStar
Megválaszolva: LiveStar
általában 25-30 fps - el megy
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #1882 Írta: ibalazs
Megválaszolva: ibalazs
csá 1kérdés : amiota 2 szerver van folyton lagolok és egyre gykoribb a 999 ping. :pinch: :( eddig minden közepesen és nagyon elment de most csak alapon menne el de akkor is jelentkezik a 999 kérek segítséget köszi ;)
ja és a weblap nem elérhető nálam 3-4 napja :S
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bukta33
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1884 Írta: BAGETT
Megválaszolva: BAGETT

csá 1kérdés : amiota 2 szerver van folyton lagolok és egyre gykoribb a 999 ping. :pinch: :( eddig minden közepesen és nagyon elment de most csak alapon menne el de akkor is jelentkezik a 999 kérek segítséget köszi ;)
ja és a weblap nem elérhető nálam 3-4 napja :S

Neked bizony komoly netproblémád van. Először is öld meg a torrentet meg minden programot amit lehet. Ha több gép használja a netet akkor azokat is. Aztán ha nem akarja a jót, próbáld meg áramtalanítani a rootert és a modemet és pár perc után indítsd újra. Nekem ez használt párszor. Ha wifit használsz, előfordulhat hogy valami zavarja (valami a falban vagy a szomszéd rakétaporszívója), ez esetben gondolkozz el a kábelen.
Ettől függetlenül sajna előfordulnak egyéb zavarok, amikkel nem tudsz mit kezdeni.
Az fps-t felszenvedtem 30 fölé totál alap beállításokkal. Ennek is örülnöm kéne...
De majd ha lesz végre egy jobb gépem akkor addig éltetek. :evil:
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1895 Írta: s2firestar
Nálam tegnap voltak iszonyatos pingek, 2-es szerveren. A netnek garantáltan semmi baja (értek hozzá, még papírom is van róla, mielőtt valaki megszól - Ettől függetlenül az alábbiakat nem okoskodásnak szánom, remélem valakinek segítek is vele :$), amikor meguntam a pingeket, a modemtől végignéztem az egész hálózatot az összes végpontig, és semmi. Minden vígan ment.

Tegnap előtt viszont valami gond volt a szolgáltatónál (három betűs és Kék tulipánszerű valami a logója ;), mert már a modemnél is iszonyatos ping idők voltak. Ha valaki annál a szolgáltatónál van, akkor néha valóban segít a restart. Modemet, routert kihúz, majd először a modemet visszadug, majd mikor felállt a rendszer (minden úgy villog, ahogy kell), mehet a router. Fordítva nem célszerű a dolgot végrehajtani, van olyan modem, ami ezt kifejezetten utálja.

100-as pinggel játszható a játék. Van, hogy mobilnetről játszom, és 100-as ping mellett full jó. Maga a wot 2 Mbit be és 1 Mbit ki sávszélességet foglal el, ezek mellett az értékek mellett már király módon lehet játszani. Ezt érdemes figyelembe venni, ha valaki otthon hibát keres.

Végül:

Ha gyanús a hálózat, ezt érdemes a végpontokról végigfuttatni, ha más eszközzel nem rendelkezik az illető otthon. Ha Packet loss van, akkor az nagyon gáz. Általában nem szokott lenni. Kábeles netnél 10-40-es ping az elfogadható, mobil netnél 100-150. A Jitter érték pedig legyen minél alacsonyabb. Ha nagyon magas, akkor az okozhat hirtelen ping ugrásokat, és akkor a mi oldalunkon (ami a szolgáltatóig bezárva van) van a hiba. Ha minden stimmel, akkor viszont a WoT oldaláról vannak gondok.

Ami a torrentet illeti (amit természetesen SENKI nem használ illegális dolgok végrehajtására, ugye? ;) ), ha jó routerünk van, akkor be lehet állítani minimum sávszélesség korlátokat az internetre. Nyugodtan rakjunk rá 2 in 1 out (Mbit) korlátozást, hogy a gépünknek mindenképp legyen annyi, ha többen is használjuk a netet. Torrentben szintén olyan korlátot adjunk, ami ezt tiszteletben tartja.

A WiFi-nél érdemes jelerősséget nézni, és ugye mindig jelszóval van védve, hogy a szomszédnak legfeljebb a rakéta porszívója zavarhassa meg, és ne az ő letöltései...

G-s routertől max. 15-18 Mbit/s sebességet várjunk el lefele (hiába van 54 Mbit írva, azt az életben nem fogja hozni, N-estől 300-ig bármit. A vasbetont utálja a WiFi, de viszont N-esek azt is át tudják sugározni, mert a több antenna nagyobb teljesítményt ad.

A kábel általában 100 Mbit/s-ig tud, és azt hozza is megbízhatóan. De ha megtörik, az gáz.

Végül a weblap - nálam sem nagyon ment. Állandó 500-as hibákat kaptam tegnap. Ami bőven jelentheti azt, hogy jó sok a látogató Jacktor papa örömére :) szóval ezért nem is voltam ideges.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: BAGETT, ibalazs
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1897 Írta: tanuló
Megválaszolva: tanuló
Kellemes Ünnepeket!!

Szeretném tudni,hogy némelyik csatánál a csapatok kijelzője nem vált át kisebbre. Ha manuálisan lejjebb veszem, akkor a visszaszámlálót teszi ki.
1280x1024-s felbontást használok.

Köszi
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1899 Írta: s2firestar

Kellemes Ünnepeket!!

Szeretném tudni,hogy némelyik csatánál a csapatok kijelzője nem vált át kisebbre. Ha manuálisan lejjebb veszem, akkor a visszaszámlálót teszi ki.
1280x1024-s felbontást használok.

Köszi

Ezt meg tudnád támogatni egy screenshottal?
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #1902 Írta: maxi8072
Megválaszolva: maxi8072
Kérdésem annyi lenne semmi húsvéti meglapi nem lesz ill wot 2
Szülinapjàn vàrhato valami meglepi?
Elsö szülinapjàn volt ajàndék,és ha volt mi?
Elöre is kösz ha valaki vàlaszol!

8.5-ben milyen vàltozások jönnek ha van info rola?
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1903 Írta: tanuló
Megválaszolva: tanuló
s2firestar

Igen ha lesz megint ilyen és ha rájövök hogy kell ide betenni.
Azért még egyszer.
A csata alatt vannak a nevek kétoldalt. Saját és az ellen.
Az a két tábla teljes szélességében megmarad néha.
Máskor kezdésnél automatikusan összeugrik.
De amióta írtam azóta nem találkoztam vele.

Köszi
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1904 Írta: KeCsKe_a_PUDING
Megválaszolva: KeCsKe_a_PUDING

s2firestar

Igen ha lesz megint ilyen és ha rájövök hogy kell ide betenni.
Azért még egyszer.
A csata alatt vannak a nevek kétoldalt. Saját és az ellen.
Az a két tábla teljes szélességében megmarad néha.
Máskor kezdésnél automatikusan összeugrik.
De amióta írtam azóta nem találkoztam vele.

Köszi

Szia!
Megnyomod a ctrl gombot és a táblázat felett van 4-5 kis négyzet, arra ha rákattintasz, akkor kiválaszthatod a neked tetsző kinézetet ;)
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1905 Írta: s2firestar
Ahogy Kecske mondta :)
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja - 12 éve 5 hónapja #1906 Írta: KeCsKe_a_PUDING
Megválaszolva: KeCsKe_a_PUDING
Nem tudjátok, hogy lehet-e majd számítani kínai TD ágra?
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1911 Írta: Naif_Hazazi
Megválaszolva: Naif_Hazazi
tuti. söt sztem lesz kinai arty és brit arty is. mivel új tankoknál azok a játékosok és elkezdik öket kihuzni akiknek az addigi mind megvan, igy ujra megveszi a prémet, mert nem akar szarakodni és a klán szempontjából minden 10es tank és 8as arty kell. lesznek itt még uj nemzetek rengeteg tankal, prémium tankok meg minden csak v e g y e d a p r é m e t :DDDD
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1915 Írta: Wrathe
Megválaszolva: Wrathe
Hát csak nem mostanában. Meg a kínai tankoknál is említették, hogy jó nehéz volt összeszedni a tankokat meg az adataikat mert a kínai kormány még most sem túl közlékeny a katonai projektekről. :)
Téma zárolva.
12 éve 5 hónapja #1918 Írta: chevyv8
Megválaszolva: chevyv8
A fantasztikus rettenet nagy IQ-t kívánó puttyógó idióta menühangokat hogy a fenébe lehet eltávolítani kiszedni,akár mindenesül kitörölni ..az sem érdekel ha tök néma az egész tech tree csak szétvág az ideg ezektől a gyógyós hangoktól..pls HELP !!!
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 7 órája 11 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 21 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 10 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 23 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.