Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy nem lehet-e megtudni valahonnan, hogy mikor lesznek akciósak a prémium tankok és, hogy mikor lesznek eventek?
Elóre is köszönöm a választ!
Jó játékot:
Kristóf
A teljes áron vásárlásra nincs ötletem, az akció reggel kezdődött, elvileg 21.00-kor már az akciós árnak kellett volna lennie, szerintem ezzel nem tudsz mit tenni. Legénység képzési akció most nem volt, tehát ha 75%-ra képezted a legénységet, azt csak teljes áron tehetted meg, a legénység XP-re volt az akció alatt 2X szorzó.
Az XWM-en csak 2 számjegyű a hatékonysági mutató, nincs győzelmi esély és napi stat. kijelzésem. Ha tudtok megoldást, szívesen veszem!
Továbbá az editor használata: a linken kell beállítani és aztán lementeni? De hová?
A jacktor féle xvm modot használom és annyi lenne a kérdésem, hogy a tankok felett ilyeneket látok pl: T29', IS* stb. Mit takarnak ezek a kis bizbaszok a típus mellett? Van akinél nincs semmi.
M-A-K kánban valamelyik arcnak üzenem ha olvassa. A brit TD-k 20al sem mennek főleg Sand Riveren. Szóval a mért nem segítesz te nyomorult duma , kicsit átgondolatlan volt. De köszi az észrevételt, hogy visszatartottam percekig a tankokat a bázisunkról az nem elég neked, mi az hogy nem segít a mednek a drága szerencsétlen TD, milyen dolog ez. Haver kevés tankkal játszottál , taktikai érzék 0, a tank lehetőségeit meg végképp figyelembe se vedd.
Sziasztok. Két kérdésem lenne az egyik hogy hol kell beállítani azt hogy a felderített ellenség miután eltünik a helyét még mutassa? A másik kérdés az xvm editorban hol állítom be hogy a csata kezdetén a játékos neve mellett mutassa a klán icont?
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja#3132Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
BAGETT elmondom az én trükkömet. Én nem játszok **** tankokkal Engem nem vezet meg a wargaming... de köszi hogy felhívtad rá a figyelmem Én bármi mással a 30% + nélkül is kapok ugyan annyit mert azokra nem kell a + kredit hozam , mert játszható minőségben vannak a játékban
Nem véletlenül nem a másik ágra az st1, is4 meg mittom én mire van az akció...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...