Jelenleg 110 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 5 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 12 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 13 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 14 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja

SEGÍTSÉG! [régi]

12 éve 4 hónapja #3505 Írta: ZooleK
Megválaszolva: ZooleK
A 8.5óta ők minősülnek scoutnak, és mennek újra a nagyok közé:
Following vehicles were designated as ‘Scouts’:

USSR
T-50
T-50-2
Germany
Pz38nA
Luchs
VK 16.02
VK 28.01
Auf_Panther
USA
M24 Chaffee
T21
T71
France
ELC AMX
AMX 12t
AMX 13 75
AMX 13 90
China
M5A1 Stuart
59 16
WZ 131
WZ 132
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3507 Írta: joker099
Megválaszolva: joker099
Oroszoktól még A-20 is
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3672 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon
Tudom, hogy valahol már volt róla szó, csak nagyon nem találom.
A legénység prémium tankkal történő képzése érdekelne, hogyan is működik. Mit lehet hova pakolni átképzés nélkül pl, hogy fejlődjön a legénység. Addig megvan, hogy csak az adott nemzet legénységét lehet benne képezni.

De lehet-e pl amcsi heavy vagy TD legénységet húzni egy SP-ben - ami hivatalosan egy med - anélkül, hogy át kellene rá képezni az embereket?

Illetve milyen irányba lehet pakolni a legénységet átképzés nélkül. A sima tankra kiképzett legénységet prémiumba aztán vissza az eredeti tankba, vagy a prém tank legénységét a simába? Úgy rémlik az előbbi, de nem vagyok benne biztos.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3673 Írta: Jacktor
Megválaszolva: Jacktor
Előbbi. Mindig a tankra kell kiképezni a legényeket és utána büntetés nélkül rakhatod át az azonos típusú (TD -> TD, heavy -> heavy, stb) prém járműbe őket.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3674 Írta: Memnon
Megválaszolva: Memnon

Előbbi. Mindig a tankra kell kiképezni a legényeket és utána büntetés nélkül rakhatod át az azonos típusú (TD -> TD, heavy -> heavy, stb) prém járműbe őket.

Ezek szerint ha egy adott nemzetnek (jelesül amcsik) mondjuk nincs prém TD-je, akkor ott buktam is az így történő legénység képzést?
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3680 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Sajnos igen, ha nincs prémium TD, akkor a sima TD-k legénységét sem tudod benne képezni.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3682 Írta: Icebird
Megválaszolva: Icebird
Ezzel kapcsolatban felmerült bennem is egy kérdés:
- Ha átképeztem egy adott tank legénységét a másikba, majd ott használtam és a későbbiekben vissza akarom tenni, akkor a visszaképzés is ugyanilyen költségbe kerül vagy azt a tankot már úgymond ismeri a személyzet is gond nélkül tudja is használni?
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3687 Írta: simron78
Megválaszolva: simron78
Ha egyszer már átképezted a legénységet egy adott tankra, akkor csak azt tudják rendesen használni (meg az azonos típusú prémium tankokat), a korábban használt tankot nem tudják majd használni büntetés nélkül. Ha azt akarod, hogy azt megfelelően használják, akkor vissza kell képezned őket arra a tankra, az pedig megint kreditbe és persze skill büntetésbe kerül.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Icebird
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja - 12 éve 4 hónapja #3688 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Taszi jól meg fogta a 3 fős platoon-ok fontosságát. Én magam egy átlagos képességű játékosnak tartom. Egyedül is képes vagyok néha 60%-os winrate-re napon belül, de nagy átlagban azért 50% köré szórok. Ha összeálluk két haverommal, akkor nem ritkán nyomunk 55% feletti napokat, csatánként 7-11 kill-vel, amivel azért el lehet dönteni a legtöbb csatát. 3 fős platoonban volt már 14 csatás megszakítás nélkül győzelmi sorozatunk (olyan körülmények között, amikor az xvm odds-ai szerint a csaták többsége egyébként nem nekünk állt).
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3689 Írta: pista_bacsi
Megválaszolva: pista_bacsi
Sziasztok! A képeslapos akcióról tudtok valamit?
Mert nagyon csend van róla, pedig már eltelt majdnem 1,5 hónap.
Aki küldött kapott valamit, vagy valami infó van róla?
Köszi.
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3696 Írta: Icebird
Megválaszolva: Icebird
Sziasztok, köszönöm a választ!

Ha már itt vagyok, eszembe jutott mégegy kérdés. Ha light tankkal vagyok, akkor a célmegjelölő képességét a lövészemnek érdemes kifejleszteni? Azaz csak nekem mutatja tovább 2 seccel a felderített célokat vagy mindenki számára? Nyilván ha mindenkinek mutatja, akkor ez egy esszenciális dolog, de ha nem, akkor nem sok értelmét látom light tankon.

Köszi előre is!
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3698 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Te egy scout vagy. Ha te latsz valamit azt mindenki latja. Szoval igen mas is es erdemes. Foleg ha tenyleg deriteni hasznalja az ember. Kotelezo skill. :-D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Icebird
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3740 Írta: s2firestar
Megválaszolva: s2firestar
Teljesen off topic, de muszáj itt is leírnom, mert hihetetlen mocskos nagy mázlim van :D

Facebookon elküldtem, hogy miről van szó, de dióhéjban leírom, hátha azt nem nézi Jacktor papa olyan gyakran. Az NKE-n karbantartó napot rendeznek, ahol a hallgatók tankot bütykölhetnek :D Röviden és tömören... írok a százados úrnak, aki ezt az üzenetet küldte, hogy lehet-e fényképezni ill. jegyzetelni (esetleg videózni), ha érdekel titeket a dolog. A részleteket leírtam facen, nézzétek meg.

Gondoltam születhetne akkor a T-72-ről egy fasza cikk :D
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3749 Írta: dozer00
Megválaszolva: dozer00
Mikor lesz vége az ilyen idióta speciáloknak? Ha majd telítődik a jelenlegi embereknél a tízes tankok száma? Ha már minden csatát elrontottak azok akik eddig hála a jó égnek nem jutottak el a tier 10ig? Analfabéta szerencsétlenségek mindenhol, nem tudják hogy az adott tank, tier hova kell menjen. Még 100+ csatával a kezdés után sem , mert félnek a sebzéstől, félnek a javítási költségtől. Amíg meg 30%+ van még sokaknak belefér az 1-2ezer mínusz. Jó volna ezeket befejezni, mert hetek óta az is7 akció óta mély zuhanásban van a színvonala a csatáknak. Gyakorlatilag 2x olyan nehéz játszani, és kétszer annyi anyázás van mint azelőtt.
.
Szórakozni nem a tizes , kilences csatákban fognak, mert ott általában csak sunnyogás van, meg hátul kempelés, mert jönnek a csúnya nagy artyk,meg a rohadt nagyot lövő szemét Td-k és ő nem tud érvényesülni. 30 csatánként van egy 3-4 killes makkjuk és ez ad erőt nekik a folytatáshoz. Mi meg addig lőjjük a sebzéseket tízezresével és kikapunk minden 2. cstában. Van hogy 10et zsinórban. És még le is vagy noobozva hogy mért nem sebeztél 20ezret mert akkor már ő is tudott volna már valamit csinálni. Tessék megérteni, nem mindenkinek való minden tank, és nem mindenkinek van minden tier. Mivel a játékkosok fele/ hülye/ vagy érdektelen/ vagy csak leszarja, addig igen is wg-nek kell biztosítani azt a visszatartóerőt, pl mínusz 20-30 k kredit körönként vagy esetleges szankciók amiket én már sokszor írogattam ide, hogy a játékban rend legyen. Vagy új Matchmaking és akkor élvezze mindenki a játékot. ( ugye milyen lehetetlen?) Én szívok mert nem nyerek, más szív mert lövést se tudott leadni, valaki csak simán vízbe ugrik mert nem tetszik a +2 tier különbség.... mélyrepülés ez van kérem szépen. Vagy WG valamit sejt, és még így a csúcson kiszivattyúzza belőlünk az utólsó pénzt is mire összeomlassza a játékot? Játszhatatlan a csaták 70%-a . A maradék csata az meg annyira könnyen véget ér hogy ha valaki lassabb tankkal játszik, nem tudja kivenni belőle a részét, mert olyan gyorsan bedaráljuk az ellenséget. Hol az élvezet? Sehol. A fél évvel ezelőtti színvonalat akarjuk vissza, de azonnal. Vagy szabályozás, ahol végre a megszázszorozódott felhasználókra tervezve átalakítják a játékot. Mert sem az újaknak sem a régi játékosoknak nem jó ez így.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: RogerNyul
Téma zárolva.
12 éve 4 hónapja #3750 Írta: _YZFR6_
Megválaszolva: _YZFR6_
doser:
és akkor mi lesz,ha tényleg behozzák azt,amit hallottam???

Tier 10-es prémiumtankok ????
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 9 órája 4 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 10 órája 35 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 2 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.