12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#5221Írta: Samu_HU
Megválaszolva: Samu_HU
Sziasztok!
Lelkes, formálódó csapatunkba klántagokat keresünk. Nálunk gyorsan tudsz fejlődni és az előmeneteled is könnyebb, mint olyan klánokban ahol már rég leosztották a lapokat.
Feltételek:
Legalább 2 db. tier VII-es jármü vagy tier IV-es arty
TeamSpeak 3 használata (mikrofon is kell)
Szakaszokban és tankszázadban való aktív részvétel
Üdv!
Tagfelvétel a HGB-ben.
A frissen újraszervezett klánunkba keresünk lelkes, aktív játékosokat, akik egy jó hangulatú csapattal szeretnének együtt fejlődni.
Követelmény nagyon egyszerű:
1db 8-as szintű, vagy nagyobb tank
TS-3 használat és aktivitás
Században, gyakorlóban, CW-n való részvétel.
Fejlődőképes századba, szakaszba jelentkezem.
Tiger P, KV-3, Hummel(már meglenne a GWPanther,de megvárom a 8.6-ot) a felsőszintem.
egyebek: Grille, Kv-1, T-50, VK 30.01H (Panther-re pénz kell még), Crusader, M37, D2.
Egyetlen elvárásom: értelmes megbeszélés sértődés helyett.
Napi kb 3-4 órát játszom hétközben este, hétvégén "kicsit" többet.
szia! a mi klánunk még nagyon gyerekcipőben jár, de a toborzás a napokba kezdődik el aktivabban, szóval ha ez egyenlöre nem zavar,és nem léptél azóta be máshová, küldtem inviteot:)
szakaszozni addig is tudunk.
A HungaroKorps [HUNK] klán felvételt hirdet az alábbi feltételekkel:
-20.életévét betöltött, magyarul beszélő személy
-minimum tier VI, de nagy előny ha tier VIII as tankkal(kivételek ez alól az összes prémium tankok) rendelkezik, legalább 1-el
- aki artyt preferálja: tier IV, de inkább a tier VI legyen a garázsban legalább 1 darab.
-TS használata kötelező
-aktivitás fontos, előny a napi szinten való online állapot.
Elsődleges tervek között szerepel:
-a napi szintű szakaszozás/később századozás
-gyakorló/oktató csaták
Elsősorban olyan játékosok jelentkezését várjuk, akik század csatákban képviselnék klánunkat, s amennyiben a HUNK ütőképes csapattá válik, akkor CW részvételt is biztosítanánk nekik.
-Próbaidő: 1 hónap
Jelentkezni/érdeklődni lehet LESIPUSK4S Főparancsnoknál.
Sziasztok. Közel egy hónapja kezdtem el komolyabban is játszani ezzel a kis csapatjátékkal. Szeretnék egy olyan csapatba bekerülni ahol elfér egy kissé béna, tapasztalatlan játékos. Egy olyan klánt keresek ahol elfogadják ezt és vannak olyan személyek akik ha kell segitenek, vagy tudnak tanácsot adni.
Jelenleg Tier 6 környékén szenvedek, jah igen mielőtt el nem felejtem 18+ vagyok és Ts képes.
Üdv: kisb
12 éve 3 hónapja - 12 éve 3 hónapja#5718Írta: CsZoli
Megválaszolva: CsZoli
Sziasztok!
[MPD-E] Magyar Páncélos Dandár-"Elit" felvételt hirdet!
Nem az számít, hogy veszítesz, vagy győzöl,hanem hogy itt vagy Velünk!
1.Légy Aktiv!
2.Légy Csapatjátékos!
3.Legyen Ts-3ad+Mikrofon!
4.Lagalább 2db Tier 8-as Tank,vagy 1db Tier 8-as Tank és Tier 6-os Arty
5.Ez a Klán azért jött létre hogy egy olyan társaság álljon össze akik kikapcsolodjanak,szorakozzanak!Tedd ezt Te is!
6.Tiszteld a Csapattársaid és Állj ki értük,Ök is Kiállnak Érted!
7.Légy Aktiv Tagja a Századolásnak,és Szakaszolásnak!
8.Isten Hozott Mindenkit Nálunk!Jó Játékot!
9.A Játékosoknak legalább 800-as efficiency-vel kell rendelkezniük!
Akit érdekel 1 jó társaság az keressen itt vagy a wot.on engem.Rajta vagyunk a minnél előbbi CW való megmérettetésen. Üdv Cszoli.
1100csata/30nap=36csata/nap X 8perc(átlag csata idő)=288perc (~5 óra)
Mondjuk nem tudom hol nézted az 1100-at mert ezt a 36 csatát a 44 fős klánból 9-en haladjátok meg, a többiek a közelében sincsenek. Lehet ez valami kiugró eredmény volt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...