Hát... ezek olyan dolgok, hogy én a saját klántársamat is lelövöm csatában, ha egymás ellen sorsol be a gép, mert ennek a játéknak az a lényege, hogy elpusztítsuk az ellenfelet, és aki nem zöld, az piros, tehát halnia kell. Számomra nem jelent élvezetet megfürdetni a legénységet, a klánvezetés pedig nem a csapat tóba parancsolásában mutatja meg képességeit.
Tök megható meg minden a tóban öngyilkolódás, de valljuk be, semmi értelme. A testvériséget nem így szokás kifejezni. Semmi bajom a való életben a lengyelekkel (vagy épp más néppel), de ebben a játékban ha pirosak, akkor felőlem lehetünk hatvan jó barát is, ki fogom lőni, ha tudom.
Az ilyen megfürdetős akcióknál sokkal nagyobb tiszteletet ébreszt bennem az, ha valaki félpályáról full hp-ről ammorackel. Minden esetben gratulálni is szoktam (sőt, nagyon sok játékos gratulál az ellenfélnek racknél), mert egy szép lövés, egy taktikus mozdulat, egy tisztességes, izzasztó csata sokkal élvezetesebb. Én azzal tisztelem meg az ellenfelem, hogy mindig beleadok mindent, amit csak lehet, és nem könnyítem meg a dolgát. Így neki is nagyobb sikerélmény, ha tisztességes csatában felülkerekedik.
Ez a játék háborúról szól, mi pedig nem vagyunk szépségkirálynők, akik a világbékére esküsznek. Persze ez csak egy magánvélemény.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...