Szevasztok !
Szeretnék találni egy klánt ahol lehetne csapatjátékot játszani és nálam jobbaktól tanulni.Még kezdő vagyok hisz 2 hónapja játszom de van IV-VII tankom és ha sikerül a hétvégéig meglövöm a VIII-ast is.win8 még elég alacsony de emelkedőben van.most még inkább egy klán akadémiai tagság lenne az ideális.megtiszteltetés lenne ha valaki válaszolna. Üdv jnsfhv1968
Nem vagyok Túl jó játékos csak szeretek játszani.
Ts3 van
T10 tankjaim vannak: WTAUFE100,E100,MAUS,FV215B,FV215B(183),IS-7,M48PATTON,
kIFEJLESZTVE CSAK NINCS MEGVÉVE
OBJ-268,T-92,AMX50B,FV4202,
Szevasztok !
Szeretnék találni egy klánt ahol lehetne csapatjátékot játszani és nálam jobbaktól tanulni.Még kezdő vagyok hisz 2 hónapja játszom de van IV-VII tankom és ha sikerül a hétvégéig meglövöm a VIII-ast is.win8 még elég alacsony de emelkedőben van.most még inkább egy klán akadémiai tagság lenne az ideális.megtiszteltetés lenne ha valaki válaszolna. Üdv jnsfhv1968
/KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK!!/
Szia!
Ha az MB-PH megfelel neked küldtem inv-et. Itt hasonló tudású és korú játékosokkal játszhatsz.
Szia a nevem kis g-vel kezdődik "gabesz81a".
Köszi
Szia
Küldtem meghívót.
Ok
Lehet én nem tudom, a meghívó hol jelenik meg, eddig klánba jelentkezések után egyszer jött pm, de amikor észrevettem, már léptem is ki, mikor visszaléptem nem volt ott, azóta akik küldtek meghívót, nekem nem jelent meg, vagy csak nem tudom hol jelenik meg... alsó menüsáv általános chat mellett?
Köszi
Szia
Küldtem meghívót.
Ok
Lehet én nem tudom, a meghívó hol jelenik meg, eddig klánba jelentkezések után egyszer jött pm, de amikor észrevettem, már léptem is ki, mikor visszaléptem nem volt ott, azóta akik küldtek meghívót, nekem nem jelent meg, vagy csak nem tudom hol jelenik meg... alsó menüsáv általános chat mellett?
Köszi
Szia
Küldtem meghívót.
Ok
A wargaming hivatalos oldalan a sajat oldaladon talalhatod a clan fül alatt a meghívókat.
Egy észrevételem lenne csak,szerintem a legjobb klán a VTEPS,de közben vannak kicsit bunkó egyedek is.
Előbb megindultam e100-al 10 mp után kilőttek,erre egy bc155-ös nehezipari nevű jólszituált egyén egyből elkezdett szidni,mert én béna sárga vagyok szar vagyok.
Üzenném neked kedves magyar ? testvérem előbb kicsit nézz körül,és utána járjon a nagy pofád.
Ezt üzente épp:
nehezipariME (10:27:20) Kérlek jelents
nehezipariME (10:27:27) Jó reklám lesz ebből a klánodnak xD
nehezipariME (10:27:35) Te utolsó kis fos
nehezipariME (10:28:05) Mutasd meg nyugodtan hogy sír a toborzó a klánotokban, van replay nyugi
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."