Van olyan 1600 avg wn8-al rendelkező magyar klán amelyik nem jár cw-re, nem megy a ts-en állandóan kurvaanyázás, meg hogy kotsog manipulált mm és a kurva siemka team, nem stronkholdban húznak stock tankot, és szakaszban-csapatban nem a saját tyúkszaros életét helyezi előtérbe.
A cw nem kötelező süket dumával kíméljetek pls.
Szép Napot,
Hiszek benne hogy sok ilyen klán van, ami az általad támasztott feltételeknek megfelel!
Ami engem illet, nyilván én csak a saját nevemben beszélhetek, illetve csak azt mondhatom el ami nálunk van. Alapvetően tudjuk, hogy ha hirtelen elhunyunk egy csata elején, annak oka van, ez az ok pedig többnyire a saját hibánkból fakad!

Azonban azért persze van olyan is amikor azért látszik, hogy jobb lett volna egy picivel skillesebb csapat, amivel esetleg megnyerhettük volna a csatát, szóval azért néha mi is hibáztatjuk a körülményeket, de nem egyfolytában, és főleg nem mindig, megállás nélkül.
A tyúkszaros életünket pedig inkább feláldozzuk a másikért, csakhogy egy csővel több maradjon a csapatban, mintsem hogy veszítsünk egy embert! Quickybaby is erre tanított minket!
A siemka-ról meg annyit, hogy lengyel modpack-et használok, és előfordult már hogy adakoztam a készítőjének. Mindazonáltal készítek majd egy videót, amiben éppen irigykedő magyar játékosnak köszönhetően szereztem Billotte medált, amit a csata után viccen kívül meg is köszöntem neki, annak ellenére hogy a csatában sértegetett minket csak azért mert a szakasztársammal két prémtankkal mentünk be a csatába.
A klánunk elmúlt 30 napos WN8 átlaga: 1771 (Sajnos az overall még kicsit karcos a maga 1327-es értékével.

)
www.noobmeter.c...036092
eu.wargaming.ne...36092/
Ha felkeltettem az érdeklődésed irántunk akkor kérlek szólj, vagy dobj egy emailt a
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre a játékban: Csokismedve néven megtalálsz.
Mi örülnénk ha csatlakoznál hozzánk, többek között azért is mert ilyen emberekre lenne szükségünk mint Te magad!
Tisztelettel,
Csokismedve
EXACT
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."