Sziasztok!
A felnőtt korosztályhoz tartozom, és klánt keresek. Lehetőség szerint olyan klánt, ahol sok hangsúlyt fektetnek a taktikák gyakorlásába, összeszokásra. Még soha nem voltam CW-n, de nagyon érdekel a dolog. Tanuló kategóriába sorolnám magam és szeretnék fejlődni!
Nevem: Peppery
Csatáim száma: ~11500
Perf: 1405
WinRate: 52,04
Win8: 1311
X-es tankom csak 1 van (JagdPanzerE100)
(E100, Obj140, T62A, kifejlesztve, csak megvenni kell)
Legénységeim 1 tank kivételével minden tankban 4 képességesek (az 5-ik fejlődik)
Nehéztank és páncélvadász párti vagyok.
Szép jó reggelt,
Szeretném figyelmedbe ajánlani klánunkat az EXACT-ot, melyben jómagam a 28 életévemmel a legfiatalabb vagyok jelenleg.
A kitűzött céljaidnak megfelelő klán vagyunk, azaz a 6-os, 8-as és 10-es osztagok alatti gyakorlás, és összeszoktatás hívei vagyunk, valamint rendszeres gyakorlókat is szervezünk.
Azonban hozzá kell tennem, hogy egyelőre aktív CW-zést nem tudunk biztosítani, mert úgy érezzük, és nem alaptalanul (kis létszám miatt egyelőre), hogy nem tudnánk megfelelő teljesítményt nyújtani CW-n, de hangsúlyozom: egyelőre. Ahhoz hogy ezt megtehessük olyan player-erekt gyűjtünk egyelőre mint amilyen Te magad is Vagy, azaz jó player-eket, viszonylag jó stat-tal, hogy meg legyen az egyensúly.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, és adnál nekünk egy esélyt, akkor gyere és próbálj ki minket, email-ben szívesen adok TS-t is, (amit egyébként az egyik munkatársunk üzemeltet), írni a
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. tudsz nekem, illetve a játékban is fent leszek többnyire ma.
Noobmeter a klánunkról:
www.noobmeter.c...036092
Klán leírás és ismertető, hogy miről is van szó tulajdonképpen:
eu.wargaming.ne...36092/
Köszönöm a figyelmedet, és bízom benne, hogy játszhatunk mi még együtt!
Üdvözlettel,
Csokismedve
EXACT
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."