Jelenleg 110 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 8 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 10 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 16 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 23 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 3 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 3 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 6 hónapja #106212 Írta: Hecienda
Megválaszolva: Hecienda
Köszönöm az ajánlatokat, sikerült választanom.
A többieknek is köszönöm hogy gondoltak rám.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja #106375 Írta: Watayoshi
Megválaszolva: Watayoshi
Sziasztok,

Meguntam,hogy randomban lehetetlenség normálisan játszani.Ha nem tolsz ki maximumot akkor esélytelen vagy nyerni.
Azt gondoltam klán nélkül majd néha légióskodom és ezzel kimerül a wot iránt megmaradt érdeklődésem,de igy értelmetlen játszani.Többet lógok a twitch-en nézve mások játékát,mint a saját játékomat,mert tudom felidegesít mások ügyetlenkedése.
Nem vagyok stathuszár,de egy minimum szintet megütök ezt elvárhatnám másoktól is,de randomban max a platoontársamnak tudnám ezt mondani.
Igy keresgélek valami egyszerű csoportosulást ahol meghúzhatom magam.

Az én helyzetem egyszerű lenne,de mégsem az.
-Kizárólag a recruit accountomnak keresek klánt,a többit (összesen 4 accountom van) klán nélkülinek szánom,ami nem azt jelenti,hogy nem használom őket sőt...
-Nem keresek CW klánt,volt benne részem elégszer,hisz alfa óta játszom,persze ez nem azt jelenti,hogy nem ugrok be időnként és ha 14-en várják az utolsó embert habozás nélkül csak azt mondom mit hozzak.
-Nem akarok aktivitás számlálót a nyakamba.Akkor játszok amikor akarok amikor ráérek.Ez nem azt jelenti hónapokra eltűnök,naponta több órát játszom még igy is.
-Nem akarok én lenni a legjobb a klánban,értsd se tanítani se oktatni nem akarok senkit,én a játék miatt loggolok be szórakozni,igy bocsánat hogy ezzel jövök de szeretnék egy olyan klán tagja lenni,akiknek a játéktudása legalább olyan szinten van,mint az enyém.Mivel a tudást statisztikával IS lehet mérni igy majd ha rátérek az én értékemre akkor lehet érezni milyen klánt is keresek.
-Lassan 40 éves vagyok,nem akarok gyerekszintre visszamenni,igy nálam csak a felnőttes gondolkodású és viselkedésű klánt keresnék.
-TS használata nálam kötelező darab,kb 10 éves online játékbeli tevékenységemből ez megmaradt igy ha lehet csak olyan klánt keresnék akiknél nemcsak megvan,kötelező használni.
-Nem szeretnék alapító tag lenni a klánban,értsd legyen egy masszív 20-25 fő online napi szinten,hogy ne hálóval szedegessük össze az embereket.

S akkor én mit tudok nyujtani a tésztán és a posztomon kívül:

-31 darab tier10-es tank megléte azért megmutatja,hogy nem most kezdtem a játékot.
-A legrosszabb WN8-a recruit accountomnak van 1266.Nem túlságosan jó,de ha hozzáteszem azt,hogy only random és ha xvm-ben láttam az esélytelenséget,dezertáltam.Nem pusztítom a megmaradt idegsejteimet.Öreg vagyok én már hozzá,magamra is kell gondolnom.
www.noobmeter.c...06292/ itt lehet megnézni a klántagságra szánt account statisztikáját.1360 csata alatt azért igy is megvan a t10-es tank.
-Napi szinten játszom,nincs gyerek se család hogy zavarjon,barátnő van,de ha jó a szórakozás és megy a játék akkor elég sokat fent vagyok.Hétvégén asszony,de nem minden hétvégén,és ha nincs itt akkor hétvégenként nagyon rá tudok ülni a dolgokra akár napi 10-12 órát is.Hétköznap munka lévén este 6-tól este 11-ig biztosan rendelkezésre tudok állni,amikor kell akkor már 5-től is leszek,max belecsámcsogok a mikrofonba.
-SH, csapatozás,személyes küldik érdekelnek,szívesen segítek.

Ha további kérdés felmerül akkor itt megtaláltok,vagy ha írtok TS-t akkor szívesen felmegyek délután beszélgetni ha hazaérek.
Nem döntök azonnal,igy kérlek benneteket ne küldjetek invet,mert nem fogadom el csak attól akinek én is azt mondom,hogy invelhetsz.

Üdv,

Wata.

10 éve 6 hónapja #106389 Írta: Tettigonia
Megválaszolva: Tettigonia

Sziasztok!

Olyan klánt keresek, ahol tudnék fejlődni, és hasznos tagja lennék a csapatnak!
Átlagos, de fejlődőképes játékos vagyok. 5k csata alatt értem el az ezres WN8-at. Időnként vannak jó pillanataim, így kitüntetéseket is szereztem. Itt vannak a statisztikáim:
worldoftanks.eu...gonia/
www.noobmeter.c...26299/
wotinfo.net/en/...igonia

Lenne kedvem egy kicsit taktikusabb játékot játszani, mert a randomban ez elég ritka :) Szakaszban is nagyon szívesen játszom, de ritkán van rá alkalom. Kipróbálnám a Stronghold-ot és gyűjteném a téglát, amivel hasznos tagja lehetek egy csapatnak. Az plusz pont, ha még goldot is szerezhetek :)
CW-hez még tanulnom kell, de már fejlesztem az E100-at.

34 éves vagyok, családos, így esti órákban játszom, ezért inkább csak hallgatnám a TS-t. Jó lenne, ha a csapattársaim is legalább hasonló szintűek lennének. Ha erősebb a mezőny, akkor pedig szívesen felzárkózom! :)

Főleg német és orosz tankokat fejlesztettem (heavy és TD). Jelenleg a következő tankjaim vannak:
E75, ISU-152, Tiger, ELC AMX, Grille, T-28. Utóbbi hármat a küldetésekhez használom, hogy pénzt gyűjtsek vele. Emiatt durván esnek a mutatóim! Tegnap 13/2 győzelem. :) Abba is hagytam a játékot! :)

A tankjaim nem igazán a legnépszerűbb strongholdos típusok.
Tier 8-ban KV4 és Tiger2 ki van fejlesztve, credit kell csak a megvételéhez. ISU-152 garázsban.Object 704 kifejlesztve.
Van még egy LTTB-m, ami nem fullos még, de jó a legénysége, viszont ez csak Tier 7-es, és ehhez is pénz kell.

Kezdésképpen inkább Tier 6-ban gondolkodom:
T-150 vagy VK30.02M amit kinéztem magamnak. Ezek közül egyre van most pénzem. Csak meg kell venni, mert rég ki van fejlesztve. ELC AMX-em van, ami tier 5 ugyan, de scout tank, és talán ezzel is lehet menni, amíg nincs meg az AMX 12 tonna. KV-2vel szoktak még ügyeskedni, de szerintem túl magas a felépítménye. A T150 szimpatikusabb. VK 3601-el meg nem ment annyira a játék. Kevés jó csatára emlékszem. De még gondolkodom rajta.
Új típust egyelőre nem szeretnék kifejleszteni, bár a brit Cromwell szimpatikus, de nulláról sokáig tartana egy jó legénységet összehozni. Inkább a meglévőkkel játszanék és élvezném a játékot, mert az eddigi fejlesztések elég fárasztóak, és unalmasak voltak. TD és arty szerintem nem a legjobb erre a játékmódra, így ISU-t kivéve ezt sem erőltetném.

Ha úgy ítélitek meg, hogy hasznára lehetek a klánnak, és én is fejlődhetek köztetek, akkor jelezzétek. Írjátok meg azt is, hogy milyen tankkal számítanátok rám? Hányféle tank kell a strongholdhoz?

Köszönöm, hogy végigolvastátok!

Szia!

Ajánlom klánunkat, a Veszett Farkasokat, itt vannak linkek rólunk:

eu.wargaming.ne...60858/
wot-life.com/eu.../v--f/

Jelenleg a 6-os, ha elegen összejövünk, akkor a 8-as stronghold lassan napi menü lesz (23an vagyunk most), és szívesen szakaszozunk is. Átlagéletkorunk 30 év környékén van, szintén jópár családos emberrel. Ts használat kötelező, ha játszol, de elég az is, ha csak hallasz minket.

Ha ez felkeltette az érdeklődésed, keress meg, a strongholddal kapcsolatos részleteket célszerűbb személyesen megbeszélni :-)

üdv

bittus

Szia!
Csatlakoznék hozzátok! :)
Írd meg a részleteket.

Köszönöm!
Üdv!
Tettigonia

10 éve 6 hónapja #106391 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Sziasztok!

Átlagos, de fejlődőképes játékos vagyok. 5k csata alatt értem el az ezres WN8-at. Időnként vannak jó pillanataim, így kitüntetéseket is szereztem. Itt vannak a statisztikáim:
worldoftanks.eu...gonia/
www.noobmeter.c...26299/
wotinfo.net/en/...igonia

Lenne kedvem egy kicsit taktikusabb játékot játszani, mert a randomban ez elég ritka :) Szakaszban is nagyon szívesen játszom, de ritkán van rá alkalom. Kipróbálnám a Stronghold-ot és gyűjteném a téglát, amivel hasznos tagja lehetek egy csapatnak. Az plusz pont, ha még goldot is szerezhetek :)

34 éves vagyok, családos, így esti órákban játszom, ezért inkább csak hallgatnám a TS-t. Jó lenne, ha a csapattársaim is legalább hasonló szintűek lennének. Ha erősebb a mezőny, akkor pedig szívesen felzárkózom! :)

Főleg német és orosz tankokat fejlesztettem (heavy és TD). Jelenleg a következő tankjaim vannak:
E75, ISU-152, Tiger, ELC AMX, Grille, T-28. Utóbbi hármat a küldetésekhez használom, hogy pénzt gyűjtsek vele. Emiatt durván esnek a mutatóim! Tegnap 13/2 győzelem. :) Abba is hagytam a játékot! :)

Tier 8-ban KV4 és Tiger2 ki van fejlesztve, credit kell csak a megvételéhez. ISU-152 garázsban.Object 704 kifejlesztve.
Van még egy LTTB-m, ami nem fullos még, de jó a legénysége, viszont ez csak Tier 7-es, és ehhez is pénz kell.

T-150 vagy VK30.02M amit kinéztem magamnak. Ezek közül egyre van most pénzem. Csak meg kell venni, mert rég ki van fejlesztve. ELC AMX-em van, ami tier 5 ugyan, de scout tank, és talán ezzel is lehet menni, amíg nincs meg az AMX 12 tonna. KV-2vel szoktak még ügyeskedni, de szerintem túl magas a felépítménye. A T150 szimpatikusabb. VK 3601-el meg nem ment annyira a játék. Kevés jó csatára emlékszem. De még gondolkodom rajta.
Új típust egyelőre nem szeretnék kifejleszteni, bár a brit Cromwell szimpatikus, de nulláról sokáig tartana egy jó legénységet összehozni. Inkább a meglévőkkel játszanék és élvezném a játékot, mert az eddigi fejlesztések elég fárasztóak, és unalmasak voltak. TD és arty szerintem nem a legjobb erre a játékmódra, így ISU-t kivéve ezt sem erőltetném.

Ha úgy ítélitek meg, hogy hasznára lehetek a klánnak, és én is fejlődhetek köztetek, akkor jelezzétek. Írjátok meg azt is, hogy milyen tankkal számítanátok rám? Hányféle tank kell a strongholdhoz?

Szia!

eu.wargaming.ne...60858/
wot-life.com/eu.../v--f/

Jelenleg a 6-os, ha elegen összejövünk, akkor a 8-as stronghold lassan napi menü lesz (23an vagyunk most), és szívesen szakaszozunk is. Átlagéletkorunk 30 év környékén van, szintén jópár családos emberrel. Ts használat kötelező, ha játszol, de elég az is, ha csak hallasz minket.

Ha ez felkeltette az érdeklődésed, keress meg, a strongholddal kapcsolatos részleteket célszerűbb személyesen megbeszélni :-)

üdv

bittus

Szia!
Írd meg a részleteket.

Köszönöm!
Üdv!
Tettigonia

Üdv!

Küldök neked klánmeghívót, abban leírom a részleteket :-)

bittus
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

10 éve 6 hónapja #106587 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125
Sziasztok!

Olyan klánt keresnék, ahol jó a hangulat jó társaság, és nem mindenáron a legszebb színek elérése a fő cél (ez is fontos de ne ez legyen az elsődleges). Magamról, ha a helyzet úgy kívánja komoly vagyok, ha úgy akkor komolytalan, 30+ éves,még nem a legügyesebb, de aktív fejlődni tudó és akaró játékos vagyok.
TS van és használom is! Ami egyenlőre érdekelne a közös szakasz, csapat, valamint stronghold csaták, CW és ESL még nem, mert sem vasam nincs hozzá, sem elég tapasztalatom. T6-T8 rendelkezésre áll (6-osok bőséggel,viszont a VK.45.02.A nem a legacélosabb 8-as), de úton vagyok több 8-as felé is ami populárisabb.
Ha valamelyik klánnak felkeltettem az érdeklődését, megtalál a játékon belül, vagy itt Amada125 néven.
U.i.: ha egyből nem válaszolok akkor az azért van mert még gondolkozom :)

Üdv: Amada

10 éve 6 hónapja #106635 Írta: creeping
Megválaszolva: creeping

Sziasztok!

worldoftanks.eu...gonia/
www.noobmeter.c...26299/
wotinfo.net/en/...igonia

Szia!

eu.wargaming.ne...60858/
wot-life.com/eu.../v--f/

üdv

bittus

Szia!
Írd meg a részleteket.

Köszönöm!
Üdv!
Tettigonia

Szia, én is ajánlom klánunkat, szerintem itt megtalálod a helyed. eu.wargaming.ne...48973/
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tettigonia

10 éve 6 hónapja #106637 Írta: DaNiS89
Megválaszolva: DaNiS89
Szia Amada!

A -H5C- klán nagyon szívesen látna köreiben. Nem rég alakult klánként elsődleges célunk a klán létszámának növelése, 6-os illetve amennyiben a létszám lehetővé teszi 8-as stronghold.
Amit ajánlani tudunk:
- Ts server
- közös szakaszozás, stronghold
- fejlődési lehetőség

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet itt vagy a játékban megtalálsz.

Üdv
DaNiS
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Amada125

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #106660 Írta: kopuler
Megválaszolva: kopuler
Szia Amada125!

Szívesen várunk egy beszélgetésre.

Wotinfo-s bemutatkozó (katt ide)

Sziasztok!

Olyan klánt keresnék, ahol jó a hangulat jó társaság, és nem mindenáron a legszebb színek elérése a fő cél (ez is fontos de ne ez legyen az elsődleges). Magamról, ha a helyzet úgy kívánja komoly vagyok, ha úgy akkor komolytalan, 30+ éves,még nem a legügyesebb, de aktív fejlődni tudó és akaró játékos vagyok.
TS van és használom is! Ami egyenlőre érdekelne a közös szakasz, csapat, valamint stronghold csaták, CW és ESL még nem, mert sem vasam nincs hozzá, sem elég tapasztalatom. T6-T8 rendelkezésre áll (6-osok bőséggel,viszont a VK.45.02.A nem a legacélosabb 8-as), de úton vagyok több 8-as felé is ami populárisabb.
Ha valamelyik klánnak felkeltettem az érdeklődését, megtalál a játékon belül, vagy itt Amada125 néven.
U.i.: ha egyből nem válaszolok akkor az azért van mert még gondolkozom :)

Üdv: Amada

10 éve 6 hónapja #106661 Írta: Amada125
Megválaszolva: Amada125

Szia Amada!

A -H5C- klán nagyon szívesen látna köreiben. Nem rég alakult klánként elsődleges célunk a klán létszámának növelése, 6-os illetve amennyiben a létszám lehetővé teszi 8-as stronghold.
Amit ajánlani tudunk:
- Ts server
- közös szakaszozás, stronghold
- fejlődési lehetőség

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet itt vagy a játékban megtalálsz.

Üdv
DaNiS

Szia DaNiS!

Először is köszönöm a válaszod, egy pár napot még kérek, és majd megkereslek valamilyen úton módon!

10 éve 6 hónapja #107568 Írta: Zedoc
Megválaszolva: Zedoc
Sziasztok!

Nemrég kezdtem el játszani, kb. 1600 csatánál tartok.

Főleg artyval játszom, megvan a német és francia 6-os, angol és amcsi 5-ös. Ezekkel meg KV-2-vel játszom.

Keresek egy klánt szakaszozni és strongholdozni, ha artyval nem megoldható a stronghold, akkor ott a KV-2 vagy esetleg megveszem a T-150-et.

Németül/angolul beszélek, szóval nem muszály az origin magyar klán. :)

Jó hangulatú, barátias klánt keresek, ahol a szórakozás a cél, de persze az eredményesség is számít. TS3-at kötelező jelleggel használom.

Írjatok rám játékban, Phlantiac néven vagyok fent, aztán meglátjuk, hogy találkoznak-e az elképzeléseink. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1

10 éve 6 hónapja #107604 Írta: mephisto8989
Megválaszolva: mephisto8989
szia. ha gondolod szivesen látnánk a HSGben. gold.voic.in:7520 nézz be

10 éve 6 hónapja #107611 Írta: ferritcore
Megválaszolva: ferritcore
Sziasztok!

Egy jó hangulatú jó társaságú klánt keresek, ahol van csapatjáték (szakasz, erőd).
Nem vagyok túl jó játékos de szeretnék javulni és fogok is. 6K csatával a win8 értékem 776.
Magamról: 30 elmúltam és meló után délutánonként ill. hétvégén vagyok aktív. Örülnék neki ha lenne még pár korombeli játékos a klánban. Főleg német tankjaim vannak( T6-T10 ), T10-es a Maus, és az E100-hoz nem kell túl sok. Van még 8-as td-m és 6-os artym.
Ts van és használni is szoktam.
A játékban ferritecore78 néven vagyok fenn.

Köszönöm
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Lancelot_1

10 éve 6 hónapja #107630 Írta: mephisto8989
Megválaszolva: mephisto8989
HSG szivesen látna ha gondolod. keress meg játékban. ez a nevem ott is

10 éve 6 hónapja #107655 Írta: Lancelot_1
Megválaszolva: Lancelot_1
Szia küldök meghívót a döntés a te kezedben van.

Üdvözlettel Lancelot_1

10 éve 6 hónapja #107663 Írta: MLA69
Megválaszolva: MLA69
A H30TR klánban is szívesen látunk, főleg így 30 felett :)

Üdv: MLA69

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 3 órája 46 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 4 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.