Jelenleg 87 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 7 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 6 hónapja #108511 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor

Az az alapvető probléma, hogy a játékosbázishoz képest túl sok a klán. Sokan kakasok akarnak lenni a szemétdombjukon, ezért alapítanak egy új klánt, majd eszeveszett spamdömpinget indítanak toborzás címén. Sikerül is 20-30 főre felduzzasztani a klánt, de közben a kakasok többsége elkezdi búbolni a beosztottakat. Ennek az az eredménye lesz, hogy kilépnek a klánból, belépnek máshová, de ugyanez lesz a szitu.

+ akárhányezer (sajnos)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #108515 Írta: Watayoshi
Megválaszolva: Watayoshi
Figyelem: Spoiler!

Tudod, alapvető probléma ez a maximált klánlétszám.Mert miért ne férne el mondjuk egy réteg olyan ember egy klánban aki csak barátkozik egy réteg akik nagyon kökeményen nyomják és egy réteg aki néha ide csapódik néha oda.Namost ez a csapódott réteg fogyott el.Vagy lemorzsolódott vagy mivel jobb klánba akart lépni több elvárást teljesít azért,hogy meg is maradjon a klánba.

Sajnos két tűz között vagyok,mert én se komolyabban nem akarok már játszani,se olyat,hogy ugyanmárcsak guruljunk pár kört tökmind1 mi lesz szintre visszamenni.

Szeretem jól csinálni azt amit csinálok,mert nekem az a sikerélmény és megteszek mindent,hogy ez sikerüljön is,DE és itt van a de,én már megéltem mindent,nem akarok mélyebben elásni magam a játékban,aktivitás meg kötelező cw meg kötelező kockahozás....ez már nem az én világom.Barátnőm van, aki fontosabb mint ez a játék,de amikor játszok akkor miért ne lehetne az minél profibban ezt megtenni?Ezért vállajak többet?S itt a dilemmma és a hosszas klánkeresés mert mint mondtad tényleg kevés az olyan klán ahol ezt megtehetném.

10 éve 6 hónapja #108518 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Akkor úgy látszik, mi hagymázas álmokat kergetünk...azt gondolom, hogy szükség van az általad felállított két kategória közötti klánokra is...a kék-lila statisztikájú játékosokkal rendelkező klánoknál semmi esélye az átlagos játékosnak. Viszont pl. mi többet szeretnénk, mint egy baráti társaság..ez amúgy meg sem állná a helyét,mert ugyan jópáran ismerjük egymást a régi klánunkból, sőt együtt léptünk ki, de az életben még nem találkoztunk..Sőt azt is bevallom, hogy nem szeretnénk a teljesen kezdő játékosokkal foglalkozni. (Ha kezdő keres minket, én le szoktam neki írni részletesen, hogy inkább a nagy klánok akadémiáját ajánlom számára). Szeretnénk inkább a csapatösszekovácsolásra koncentrálni, hogy minél sikeresebbek lehessünk strongholdban. Pont azért, mert szerintem van igény a csapatjátékra CW nélkül is az emberekben.
És nem gondolom, hogy a játékban csak kék-lila, illetve vörös-kezdő játékosok vannak.

De majd az idő eldönti, igazam/igazunk van-e...

Nem is a top klánokról beszélek,akinek már a (Hír)neve is elég ahhoz,hogy érdeklődjenek az emberek.Itt a középső rétegről beszélek akik csodálkoznak,hogy nem tudnak egy szint felé emelkedni,mert nem jól marketingeli magát.Ahhoz hogy a jó bornak se kelljen cégér valamit le kellene tenni az asztalra,amit valljuk be manapság elég nehézkes.Ha jól látom global mapon is egyre kevesebb a magyar klán.

Ezen kérdéseidre én például válaszoltam és továbbra is keresem a megfelelő klánt.Mert eddig ugy látszik nem találtam meg az ideálisat,de nem adom fel.:)
A legtöbb klán nem ad TS címet,nehogy hozzáférést,pedig te jól mondod,csak feljárni,néha szakaszozni tökéletes lenne az ismerkedésre.Volt olyan klán aki végleg bannolt,mai napig nem tudom miért,meg se kérdezték miért próbálok feljönni hozzájuk és még hírdették is,hogy bárki felmehet. :)

Most meg leszek kövezve, de leírom: a középső klánréteg nem igazán létezik. Vannak klánok jó eredményekkel és/vagy nagy múlttal, és vannak baráti társaságok. A közepes játéktudású emberek általában feljebb akarnak lépni, és ugrálnak a klánok között abban a reményben, hogy máshol talán jobb lesz.

Az az alapvető probléma, hogy a játékosbázishoz képest túl sok a klán. Sokan kakasok akarnak lenni a szemétdombjukon, ezért alapítanak egy új klánt, majd eszeveszett spamdömpinget indítanak toborzás címén. Sikerül is 20-30 főre felduzzasztani a klánt, de közben a kakasok többsége elkezdi búbolni a beosztottakat. Ennek az az eredménye lesz, hogy kilépnek a klánból, belépnek máshová, de ugyanez lesz a szitu.

Továbbá az emberek megunják a sikertelenséget egy idő után. Csak az a klán lehet működőképes, ahol nagy az aktív mag, és van 1-2 használható FC. De a siker még így sem garantált, a vándormadaraknak köszönhetően gyakran cserélődik az állomány, így nehéz összeszokni. Ez pedig nem a siker felé vezető út.

Azok a klánok életképesek, akik tudatosan építkeznek, akik normális követelményeket állítanak fel, és ragaszkodnak is hozzá. A "baráti társaság", mint toborzó szöveg a lehető legrosszabb megközelítése a klántoborzásnak. Játszani akarsz és fejlődni, vagy barátkozni?

10 éve 6 hónapja #108520 Írta: Watayoshi
Megválaszolva: Watayoshi
Figyelem: Spoiler!

Nem akarok kekeckedni, de szerintem nem ez a legcélravezetőbb hozzáállás. Klánba szerintem elsősorban az lépjen be, akit érdekel a WoT "végjátéka", a századozás, erődcsaták, majd CW. Biztos van egy pár klán, amelyek sima szakaszozásban érdekeltek, de a tapasztalt, megbízható játékosok többségét inkább olyan klánokban fogsz találni, ahol folyik a felkészülés a CW-re, erődre.
Szerintem neked sem jó, ha kényszerből csatlakozol egy klánhoz. Előbb-utóbb úgy is megunod és kezdheted az egézzet előről. Talán klán helyett célravezetőbb, ha TS-jogot kérnél egy nagyobb klántól. Szerintem biztos akad egy-két normális parancsnok, aki engedi, hogy a legényeivel játsz.

Lehet igazad van.De elég furcsa lesz ugy keresni egy klánvezért,hogy csak barátként jössz a ts-re.S ki a barátod?:P

10 éve 6 hónapja #108523 Írta: Black_Sheep_01
Megválaszolva: Black_Sheep_01

Akkor úgy látszik, mi hagymázas álmokat kergetünk...azt gondolom, hogy szükség van az általad felállított két kategória közötti klánokra is...a kék-lila statisztikájú játékosokkal rendelkező klánoknál semmi esélye az átlagos játékosnak. Viszont pl. mi többet szeretnénk, mint egy baráti társaság..ez amúgy meg sem állná a helyét,mert ugyan jópáran ismerjük egymást a régi klánunkból, sőt együtt léptünk ki, de az életben még nem találkoztunk..Sőt azt is bevallom, hogy nem szeretnénk a teljesen kezdő játékosokkal foglalkozni. (Ha kezdő keres minket, én le szoktam neki írni részletesen, hogy inkább a nagy klánok akadémiáját ajánlom számára). Szeretnénk inkább a csapatösszekovácsolásra koncentrálni, hogy minél sikeresebbek lehessünk strongholdban. Pont azért, mert szerintem van igény a csapatjátékra CW nélkül is az emberekben.
És nem gondolom, hogy a játékban csak kék-lila, illetve vörös-kezdő játékosok vannak.

Nem akarlak megbántani, de szerintem valóban álmokat kergettek.
[V--F] Veszett Farkasok
Created: 17/02/2015

Jelenleg 26 fő a klán létszáma, ami nagyon kevés. A WN8 átlagotok 1.013, ami nem éri el a középkategóriát (ami 1.300-1.500). A felvételi követelményetek min. 900 WN8.
Ha körülnézel a hazai klánok között, akkor látni fogod, hogy a ti szinteteken kb. 300 klán vegetál, hasonló mennyiségű játékossal. A leghatékonyabb út az lenne, ha nem alapítana új, a többitől kizárólag a nevében különböző klánt boldog-boldogtalan, hanem ezekből a töredékekből össze lehetne rakni kb. 40, aktív játékosokból álló klánt.

Mindenki nyerne vele, kivéve a hatalmat kívánó vezetőket (rajtuk szokott megbukni a fúzió). Sajnos úgy látom, hogy sokaknak jobb "uralkodni" egy 30 fős csoporton (amiből 10 játékos aktív), mint integrálódni egy 80-90 aktív játékosokból álló csapatba katonaként.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: mistadabolina, FrankeeHUN, eldegor, Claymaker52

10 éve 6 hónapja #108526 Írta: Trükkös Frici
Megválaszolva: Trükkös Frici

Most meg leszek kövezve, de leírom: a középső klánréteg nem igazán létezik. Vannak klánok jó eredményekkel és/vagy nagy múlttal, és vannak baráti társaságok. A közepes játéktudású emberek általában feljebb akarnak lépni, és ugrálnak a klánok között abban a reményben, hogy máshol talán jobb lesz.

Továbbá az emberek megunják a sikertelenséget egy idő után. Csak az a klán lehet működőképes, ahol nagy az aktív mag, és van 1-2 használható FC. De a siker még így sem garantált, a vándormadaraknak köszönhetően gyakran cserélődik az állomány, így nehéz összeszokni. Ez pedig nem a siker felé vezető út.

Azok a klánok életképesek, akik tudatosan építkeznek, akik normális követelményeket állítanak fel, és ragaszkodnak is hozzá. A "baráti társaság", mint toborzó szöveg a lehető legrosszabb megközelítése a klántoborzásnak. Játszani akarsz és fejlődni, vagy barátkozni?

Ez is sajnos igaz, mindenki saját klánt akar, túl sok a parancsnok és kevés a baka. Pedig lehet, hogy egy rossz parancsnok kiváló FC vagy katona lenne egy másik klánban.
Mondjuk a középmezőnyben is vannak különbségek. Pl. én most nagyon érdeklődöm három klán iránt, mindegyik 1000-1200 körüli játékosokat vár, századozik, erődöt épít, szemezget a CW-vel, de mindegyik másra helyezi a hangsúlyt. Első klánban inkább a hangulatra, a másodikban inkább a teljesítményre, a harmadik pedig úgy túnik mindkettőt szeretné. S mindhárom klán hasonló szintent áll kb. Bár senki sem tudja megmondani, hogy mennyire tudják betartani az igérteket.

10 éve 6 hónapja #108527 Írta: bittus
1 hónap alatt 26 fő-nézőpont kérdése hogy kevés-e...kíváncsi lennék, hogy anno, mikor ti, vagy ha volt az előd klánotok alakult, akkor 1 hónap alatt hány főig jutottatok. Klán WN8: lehet magasabbat csinálni reroll accountokkal..jópár játékosunk recent wn8-a kék és lila...integrálódás-új klán alapítás: 1 évig voltam egy klán tagja, ahol a kezdeti feltételekhez képest az 1 év alatt sikerült kb. 180 fokos fordulatot venni, felfogás szempontjából is...ebből többet nem kérek. Ahogy abból sem, hogy az emberi felfogásunkat és elvárásainkat feladva elmenjek egy olyan klánba, ahol a klán harmada vállalhatatlanul nyilatkozik meg csatákban...Ehhez már "öreg" vagyok. ;-)

Nem akarlak megbántani, de szerintem valóban álmokat kergettek.
[V--F] Veszett Farkasok
Created: 17/02/2015

Jelenleg 26 fő a klán létszáma, ami nagyon kevés. A WN8 átlagotok 1.013, ami nem éri el a középkategóriát (ami 1.300-1.500). A felvételi követelményetek min. 900 WN8.
Ha körülnézel a hazai klánok között, akkor látni fogod, hogy a ti szinteteken kb. 300 klán vegetál, hasonló mennyiségű játékossal. A leghatékonyabb út az lenne, ha nem alapítana új, a többitől kizárólag a nevében különböző klánt boldog-boldogtalan, hanem ezekből a töredékekből össze lehetne rakni kb. 40, aktív játékosokból álló klánt.

Mindenki nyerne vele, kivéve a hatalmat kívánó vezetőket (rajtuk szokott megbukni a fúzió). Sajnos úgy látom, hogy sokaknak jobb "uralkodni" egy 30 fős csoporton (amiből 10 játékos aktív), mint integrálódni egy 80-90 aktív játékosokból álló csapatba katonaként.

10 éve 6 hónapja #108530 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0
Fuzio se mindig jo, mert abbol is lehetnek vitak, akar klikkesedes. Teljesen mas felfogasu FC-k, akik mondjuk ugy h. furan nezik a masik uj FC tevekenyseget, vagy teljesen mas felfogas. Egyik clan SHt preferelaja a masik meg a CW-t, de mind2ot egyik se akarja, es hiaba a fuzio ha klikkesedes van illetve , az aktiv jatekosok szama redukalodik.
Barati klanok nem rosszak, valakinek eleg valakinek nem. Azok akik ambiciozusak azoknak is jo ugrodeszka lehet a sok random utan. Ha nem is CW a cel az SHhoz eleg kevesebb ember, es ott is szokja a tag a csapatjatekot.

Illetve tudok olyan klanvezerrol aki azert dontott az osszeolvadas mellett mert nem akart elolrol epitkezni es fejet hajtott, es inkabb csak alparancsnok lett egy uj klanba.

Mindeki dontse el maga, mit preferal, kinek mi kell. Szerintem kiprobalni mindenkepp erdemes meg ha csak stronghold erejeig is a klanosdit., aztan ha tetszik lehet feljebb lepni. Meg persze a legfontosabb dolog: fejlodni fejlodni fejlodni.

10 éve 6 hónapja #108534 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52
Hozzászólok én is, mert az elmúlt pár hónapban kétszer is átestem a klánkeresés folyamatán. Az első, ami feltűnik, hogy nagyon sok klán egyszerűen nen képes felmérni, hogy mire képesek. Mikor kiírtam ide a toborzószövegemet, melyben leírtam CW-orientáltságom egy csomó klán keresett meg ingame, akik kb 25-30 fővel rendelkeztek, és én lettem volna a legjobb játékos. És akkor jöttek a a szövegek, hogy így meg úgy kerülnek fel majd a Map-ra. A klánok jó része a toborzásnál ordas nagyot hazudik a leendő tagnak, aki persze nem azt kapja, amit várt és lelép. Ha még is eljutottunk odáig, hogy TS-en beszéljünk, akkor jöttek az egyen-dumák, de reális terveket csak a jelenlegi klánom tudott vázolni, az előtte lévő jópár pedig a valós elképzelés nélkül tengődő klán képét mutatták.

Szóval aki klánt keres, az mindenképp legyen alapos, mert a ki-be lépegetés sem a klánnak, sem a játékosnak nem jó. A próbaidő egy jó megoldás lehet olyanoknak például, akik nem érnek rá mindig a kötelező programokra, vagy zavarja őket a vulgaritás TS-en.

10 éve 6 hónapja #108536 Írta: Black_Sheep_01

1 hónap alatt 26 fő-nézőpont kérdése hogy kevés-e...kíváncsi lennék, hogy anno, mikor ti, vagy ha volt az előd klánotok alakult, akkor 1 hónap alatt hány főig jutottatok. Klán WN8: lehet magasabbat csinálni reroll accountokkal..jópár játékosunk recent wn8-a kék és lila...

A HPTS-ben kezdtem a klános pályafutásomat, toborzó-diplomata-pk helyettesként.
3 hét alatt 73 fő, rá egy hétre 96 fő volt a létszám. De nyilván nem lehet a régi állapotokat a maival összehasonlítani. Anno a HPTS az egyik legjobb magyar klán volt, mi indítottuk be újra. Brutálisan gyors volt az építés (az egyik toborzónk zseniális szervező volt), és legalább ilyen gyors és látványos az összeomlás is.

A magas WN8-at nem csak rerollokkal lehet elérni. Sokan kékülnek-lilulnak be az eredeti accal is, a kezdeti bénázások ellenére. Ha sikereket akarsz elérni, akkor jó csapatjátékosok kellenek, akik tudnak játszani. 900 WN8-as játékos nem fog neked CW-t vagy SH-t nyerni.

integrálódás-új klán alapítás: 1 évig voltam egy klán tagja, ahol a kezdeti feltételekhez képest az 1 év alatt sikerült kb. 180 fokos fordulatot venni, felfogás szempontjából is...ebből többet nem kérek. Ahogy abból sem, hogy az emberi felfogásunkat és elvárásainkat feladva elmenjek egy olyan klánba, ahol a klán harmada vállalhatatlanul nyilatkozik meg csatákban...Ehhez már "öreg" vagyok. ;-)

Erről írtam. Vezető akarsz lenni, hogy az irányt és az alapelveket Te szabd meg. Mindegy, hogy ez "jó" vagy "rossz" irány, a lényeg, hogy nem vagy hajlandó a sikeresség érdekében kompromisszumokra. Ugyanígy az összes, hozzátok hasonló klán vezetője. Emiatt marad szétforgácsolva a játékosközösség. Ne érts félre, nem ítélkezem, csak a véleményemet írom le.

10 éve 6 hónapja #108539 Írta: Black_Sheep_01

Ez is sajnos igaz, mindenki saját klánt akar, túl sok a parancsnok és kevés a baka. Pedig lehet, hogy egy rossz parancsnok kiváló FC vagy katona lenne egy másik klánban.
Mondjuk a középmezőnyben is vannak különbségek. Pl. én most nagyon érdeklődöm három klán iránt, mindegyik 1000-1200 körüli játékosokat vár, századozik, erődöt épít, szemezget a CW-vel, de mindegyik másra helyezi a hangsúlyt. Első klánban inkább a hangulatra, a másodikban inkább a teljesítményre, a harmadik pedig úgy túnik mindkettőt szeretné. S mindhárom klán hasonló szintent áll kb. Bár senki sem tudja megmondani, hogy mennyire tudják betartani az igérteket.

Olyan klánt válassz, ahol kb a középmezőnyben vagy WN8 alapján. Érdemes megnézni, hogy hány aktív tagja van, kb. 80 fő teljes létszám felett már 30-35 játékos lehet aktív.

Ha komolyan érdeklődsz, akkor az FHTD-t javasolnám. Van múltjuk, 90 játékosuk, és sokuktól lehet tanulni.

10 éve 6 hónapja #108547 Írta: bittus
Ha már ilyen jól elolvastál minket, szerinted miben kellene kompromisszumot kötni? Az emberi hozzáállást feladni, vagy a kommunikációhoz szükséges ts-t? Vagy az így sem túl magas wn8-at, tankelvárást? Amúgy meg kompromisszumot is az tud kötni, akinek van valami a kezében...Ha 2-3 ember odamegy valahova, akkor körberöhögik, ha elmondja, hogy ő ezt és ezt szeretné megvalósítani...:-) És mint írtam, jópár ember recent statja kategóriákkal jobb az overallnál (1500-felett, van 3000 is), szóval van itt ember, akivel lehet SH-t nyerni, ha bővül és összeszokik a csapat (nyilván nem titeket cél elverni, a CW-t meg nem is szeretnénk ;-) ).

1 hónap alatt 26 fő-nézőpont kérdése hogy kevés-e...kíváncsi lennék, hogy anno, mikor ti, vagy ha volt az előd klánotok alakult, akkor 1 hónap alatt hány főig jutottatok. Klán WN8: lehet magasabbat csinálni reroll accountokkal..jópár játékosunk recent wn8-a kék és lila...

A HPTS-ben kezdtem a klános pályafutásomat, toborzó-diplomata-pk helyettesként.
3 hét alatt 73 fő, rá egy hétre 96 fő volt a létszám. De nyilván nem lehet a régi állapotokat a maival összehasonlítani. Anno a HPTS az egyik legjobb magyar klán volt, mi indítottuk be újra. Brutálisan gyors volt az építés (az egyik toborzónk zseniális szervező volt), és legalább ilyen gyors és látványos az összeomlás is.

A magas WN8-at nem csak rerollokkal lehet elérni. Sokan kékülnek-lilulnak be az eredeti accal is, a kezdeti bénázások ellenére. Ha sikereket akarsz elérni, akkor jó csapatjátékosok kellenek, akik tudnak játszani. 900 WN8-as játékos nem fog neked CW-t vagy SH-t nyerni.

integrálódás-új klán alapítás: 1 évig voltam egy klán tagja, ahol a kezdeti feltételekhez képest az 1 év alatt sikerült kb. 180 fokos fordulatot venni, felfogás szempontjából is...ebből többet nem kérek. Ahogy abból sem, hogy az emberi felfogásunkat és elvárásainkat feladva elmenjek egy olyan klánba, ahol a klán harmada vállalhatatlanul nyilatkozik meg csatákban...Ehhez már "öreg" vagyok. ;-)

Erről írtam. Vezető akarsz lenni, hogy az irányt és az alapelveket Te szabd meg. Mindegy, hogy ez "jó" vagy "rossz" irány, a lényeg, hogy nem vagy hajlandó a sikeresség érdekében kompromisszumokra. Ugyanígy az összes, hozzátok hasonló klán vezetője. Emiatt marad szétforgácsolva a játékosközösség. Ne érts félre, nem ítélkezem, csak a véleményemet írom le.

10 éve 6 hónapja #108550 Írta: Black_Sheep_01

Ha már ilyen jól elolvastál minket, szerinted miben kellene kompromisszumot kötni? Az emberi hozzáállást feladni, vagy a kommunikációhoz szükséges ts-t? Vagy az így sem túl magas wn8-at, tankelvárást? Amúgy meg kompromisszumot is az tud kötni, akinek van valami a kezében...Ha 2-3 ember odamegy valahova, akkor körberöhögik, ha elmondja, hogy ő ezt és ezt szeretné megvalósítani...:-) És mint írtam, jópár ember recent statja kategóriákkal jobb az overallnál (1500-felett, van 3000 is), szóval van itt ember, akivel lehet SH-t nyerni, ha bővül és összeszokik a csapat (nyilván nem titeket cél elverni, a CW-t meg nem is szeretnénk ;-) ).

Össze kellene vonni a sok kicsi klánt, azaz fuzionálni a többi, hasonló szinten levő klánnal. Ehhez nem kell értékrendet változtatnod, egyszerűen kikötöd, hogy ragaszkodsz a normális hangnemhez. Biztosan találsz ilyen partnereket is. TS a legtöbb klánnak van, ha összeolvadtok, akkor kevesebb kell. Nyilván hasonló erősségű klánokat érdemes megkeresned, és oda nem 2-3 embert, hanem 26 játékost vinnél. Persze valószínűleg be kellene érned egy helyettesi pozícióval.

A recentről pedig csak annyit, hogy light-tal, T67-tel és T-34-85-tel a legegyszerűbb lila statot farmolni. Az általad említett játékos ezt csinálja (megnéztem). De sem T8-ban, sem T10-ben nem alkot kiemelkedőt (sőt). Vele sem fogsz SH-t nyerni.

10 éve 6 hónapja #108554 Írta: bittus
Köszi, én inkább maradok a teleszórom spammel toborzás miatt verziónál, vagy hogy fogalmaztál :-) Vagy ha megkeres minket egy hozzánk hasonló klán, majd gondolkodunk :-)

Össze kellene vonni a sok kicsi klánt, azaz fuzionálni a többi, hasonló szinten levő klánnal. Ehhez nem kell értékrendet változtatnod, egyszerűen kikötöd, hogy ragaszkodsz a normális hangnemhez. Biztosan találsz ilyen partnereket is. TS a legtöbb klánnak van, ha összeolvadtok, akkor kevesebb kell. Nyilván hasonló erősségű klánokat érdemes megkeresned, és oda nem 2-3 embert, hanem 26 játékost vinnél. Persze valószínűleg be kellene érned egy helyettesi pozícióval.

A recentről pedig csak annyit, hogy light-tal, T67-tel és T-34-85-tel a legegyszerűbb lila statot farmolni. Az általad említett játékos ezt csinálja (megnéztem). De sem T8-ban, sem T10-ben nem alkot kiemelkedőt (sőt). Vele sem fogsz SH-t nyerni.

10 éve 6 hónapja #108555 Írta: riglercsabi
Megválaszolva: riglercsabi
Egy tippet adnék:
Az általad szimpatikusnak vélt klánhoz csapódj oda kb 1 hétig, látod az aktivitást, hallasz a célokról, megnézed hogy megy a Stronghold, járj velük szakaszozni, ha az FC jófej, még egy CW csatát is végighallgathatsz, nálunk nem egy ember lett így klántag, több napig jártak velünk SH-ba, szakaszba, aztán kérték az invet, volt olyan, aki egy óra után...
Ígérgetések tényleg sok helyen vannak (általában felelőtlenek), a mi elképzeléseinket tudom jelenleg neked vázolni: NEM ÍGÉRÜNK SEMMIT! Fél évet szánunk arra, hogy egy olyan klánt építsünk, ahol 35-40 fő az aktív létszám "főidőben", valamint folyamatosan szerepeljünk a Global Map-on, illetve a kampányokon is sikert érjünk el (itt természetesen a nyereménytankok számára gondolok). Így sikerült bő két hónap alatt majdnem 90 fős létszámot kialakítani.
Visszatérve, járj ts-re, a miénk sem zárt, jogot is adunk szívesen, legalább annyian járnak fel hozzánk vendégként, mint amennyi a saját létszám...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Watayoshi

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 42 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 1 órája ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.