Jelenleg 90 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 4 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 5 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111199 Írta: Inccorp
Megválaszolva: Inccorp
Üdv snowking!
Ha gondolod gyere fel hozzánk ts-re vagy keress a játékban és megbeszéljük. Holnap délelőtt vagyok. Én is figyelni foglak. Amit szeretnétek az nálunk meg van. Inccorp (OMNES) voltam.TS: ruby.voic.in:7220 Köszi.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 5 hónapja #111209 Írta: papsacika[MLH]
Megválaszolva: papsacika[MLH]
Szia mi kellünk mert mi össze tartó klán vagyunk barátságosak.
TS3 kötelező
10-13 életév vagy annál több
tier 4-5-6
Gyakorlók
Teszt Szakaszok
És szórakozás
Ha lenne kedved csatlakozni gyere ts3 szerverünkre IP:ts110.teamspeak3.com:6687

Üdv:
sacika

10 éve 5 hónapja #111212 Írta: creeping
Megválaszolva: creeping

Sziasztok :)

Én és pár haver olyan klánt keresünk akik aktivan CW resztvevők.
Tapasztalt játékosok vagyunk. Mindegyikünk életkora +20..
Ts nem probléma.. Tank állomány bő..(mindenkinek minimum 4db 10 es tank a garazsban)...
Ha valaki tud ajánlani aktiv összetartó klán életben (CW,Stronghold,Csapatozás,Szakaszozás esetleg klánon belüli verseny stb) klánt az játékban megtalál Snowking néven...

Üdv:SK

Szia, nézd meg a klánunkat, aktiv strongholdozás, rendszeres CW, jópofa társaság. Itt a link, eu.wargaming.ne...48973/. Keress, ha érdekel. thx.

10 éve 5 hónapja #111230 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF

Már Bocsi, de a THDK klánban összesen EGY jobb játékos van lucfenyőnél :dry: Ez alapján nem hinném, hogy rátok gondolt. Nem akarom ilyen dolgokba ütni az orrom, de talál ő sokkal jobb klánt is, akiktől tényleg tanulhat. Ez hosszútávon neki is jobb lesz, persze ez csak az én véleményem. Nem feltétlen jó, ha felfelé lógsz ki egy klánból újoncként :)

Nem akarom ilyen dolgokba ütni az orrom, de.... Akkor ne tedd!;) Senki sem írta, hogy tele vagyunk nála jobb játékosokkal, hanem azt, hogy vannak nálunk jók, és sok csatás tapasztaltak is. A kettő nem ugyanaz!

Egy kérdésem azért lenne. Komolyan van ilyen, hogy valaki elolvassa itt a beszélgetést, és utána megy és csekkolja, adott klán statjait, majd jön a hegyi beszéddel? Nekem ez valahogy nem megy, és nem is érdekel, hogy más klán mit csinál, milyenek ott a játékosok. De lehet én vagyok régimódi;)

10 éve 5 hónapja #111232 Írta: Hunter9956
Megválaszolva: Hunter9956

Már Bocsi, de a THDK klánban összesen EGY jobb játékos van lucfenyőnél :dry: Ez alapján nem hinném, hogy rátok gondolt. Nem akarom ilyen dolgokba ütni az orrom, de talál ő sokkal jobb klánt is, akiktől tényleg tanulhat. Ez hosszútávon neki is jobb lesz, persze ez csak az én véleményem. Nem feltétlen jó, ha felfelé lógsz ki egy klánból újoncként :)

Nem akarom ilyen dolgokba ütni az orrom, de.... Akkor ne tedd!;) Senki sem írta, hogy tele vagyunk nála jobb játékosokkal, hanem azt, hogy vannak nálunk jók, és sok csatás tapasztaltak is. A kettő nem ugyanaz!

Egy kérdésem azért lenne. Komolyan van ilyen, hogy valaki elolvassa itt a beszélgetést, és utána megy és csekkolja, adott klán statjait, majd jön a hegyi beszéddel? Nekem ez valahogy nem megy, és nem is érdekel, hogy más klán mit csinál, milyenek ott a játékosok. De lehet én vagyok régimódi;)

Szerintem semmi rossz nincs a megnyilvánulásában.Egy jó játékosnak próbál segíteni hogy tényleg olyan helyre kerüljön ahol tanulni is tud.Mert valljuk be (és ezt mindenféle személyeskedés nélkül írom) hogy olyan játékosoktól nem igazán lehet tanulni akik 20k csata után is az átlag szintet súrolják csak.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 5 hónapja #111233 Írta: Claymaker52
Megválaszolva: Claymaker52

Ez nem ellenetek szólt, nem is kell így értelmezni ;) lucfenyő-nek szólt a tanácsom ami persze csak egy javaslat, nem kell megfogadni. Azért válaszoltam, mert azt írta, szeretne jobb játékosoktól tanulni, ez nálatok pedig nem biztos hogy adott.
A statot pedig nem most csekkoltam, hanem klánkeresésem alkalmával, és emlékeztem a klánotokra valamiért, ezért volt furcsa. Nem toborozni akarom őt, ha hozzátok megy, az az ő döntése, nem igazán izgat, de nehogy már egy fórumon ne lehessen tanácsot adni :blink:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrangHun

10 éve 5 hónapja #111234 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Senki nem kényszerített senkit... Kapott egy ajánlatot, s majd eldönti él-e vele. Mi itt hiába tépjük a szánkat, úgyis Neki kell választania.

10 éve 5 hónapja #111333 Írta: 93DavidOFFF
Megválaszolva: 93DavidOFFF

Ez nem ellenetek szólt, nem is kell így értelmezni ;) lucfenyő-nek szólt a tanácsom ami persze csak egy javaslat, nem kell megfogadni. Azért válaszoltam, mert azt írta, szeretne jobb játékosoktól tanulni, ez nálatok pedig nem biztos hogy adott.
A statot pedig nem most csekkoltam, hanem klánkeresésem alkalmával, és emlékeztem a klánotokra valamiért, ezért volt furcsa. Nem toborozni akarom őt, ha hozzátok megy, az az ő döntése, nem igazán izgat, de nehogy már egy fórumon ne lehessen tanácsot adni :blink:

Én értettem mire gondolsz, nem is akartam kényszeríteni senkit, ha hozzánk jött volna örültünk volna neki, ha nem az sem baj, az ő döntése kész. Én a hozzászólásodat kotnyeleskedőnek éreztem, főleg, hogy nem is olyat írtam a neki szánt válaszomban, amin te fennakadtál. A csekkolást pedig azért kérdeztem, mert pl. Facebook-on rendszeresek az ilyesfajta emberek a klán toborzások alkalmával, akik nálam kicsapják a biztosítékot. Én sem rosszból írtam neked, nem veszekedni akartam, vagy vitát generálni! Remélem neked sem így esett le!

10 éve 5 hónapja #111335 Írta: eldegor
Megválaszolva: eldegor
Azért majdnem sikerült - mármint vitát generálni... :lol:

Amit írt lucfenyő:
" viszont tapasztalt (jó) játékosok alkotják akik szívesen okítanak egy nem túl régi játékost. "

erre írtad Te:

" szerintem ránk gondoltál "

Ezekután valaki meg merészeli említeni, hogy talán mégse és egyből kapod fel a vizet...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Claymaker52

10 éve 5 hónapja #111382 Írta: nyugis
Megválaszolva: nyugis
Sziasztok

Keresek egy olyan klánt ahová be fogadnának mivel elegem lett az agy nélküli ellőre rohanó játékosokból .

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111387 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus

Sziasztok

Keresek egy olyan klánt ahová be fogadnának mivel elegem lett az agy nélküli ellőre rohanó játékosokból .

Szia, ha megfelelsz a felvételi feltételeinknek, és felkelti az érdeklődésed a klán leírása, szívesen felveszünk :-)

eu.wargaming.ne...60858/

bittus - Veszett Farkasok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nyugis

10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #111391 Írta: nyugis
Szia bittus

Köszönöm a meg hívást de sajna nekem csak SPG és TD im vannak amik 7 szintűek .
Ez az én balgaságom ,hogy nem írtam le .Ja és nincs facebook om se.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus

10 éve 5 hónapja #111441 Írta: bittus

Szia bittus

Köszönöm a meg hívást de sajna nekem csak SPG és TD im vannak amik 7 szintűek .
Ez az én balgaságom ,hogy nem írtam le .Ja és nincs facebook om se.

Szia nyugis!

Azért írtam így, mert nem adtál ingame nevet :-) Ha wotos neves, úgymond kamu facebook fiókot hajlandó vagy létrehozni ha úgy jön ki a lépés, akkor írj rám ingame, vagy a wot honlapján, hogy meg tudjam nézni a tanklistádat. :-) Engem ugyanilyen néven találsz meg.

bittus

10 éve 5 hónapja #111689 Írta: nyugis
Szia
Írtam üzit de vidra41 .
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bittus

10 éve 5 hónapja #111735 Írta: bittus

Szia
Írtam üzit de vidra41 .

Szia, az üzenetet sajnos nem találtam meg, de a játékosneved alapján már meg tudtalak nézni. Írtam fentebb, hogy ha a felvételi feltételeinknek megfelelsz, akkor felveszünk. Nem a tankokkal van viszont a gond (M6 jó strongholdba, ha tudsz vele bánni, és a SU-152ből később kifejlesztett ISU-152 is elég jó tank.) Viszont feltételeink között van egy 900-as wn8, amitől jelenleg elég messze állsz. A klánban mi elsősorban már a csapatösszhang kialakítására törekszünk, amihez szükséges, hogy tudj bánni legalább egy átlagos szinten a garázsban lévő tankjaiddal. Neked inkább valamely klán akadémiáját javasolom, ahol egyénileg is sokat tudsz tanulni, hogy fejlődhess.

üdv

bittus
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: nyugis

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 1 órája 41 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 23 órája 55 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.