Sziasztok
Szeretnék egy aktív szakaszos,osztagos,cw-s klánt ami komolyan teszi amit tesz .
Játékbeli nevem : haiti44
Van 6,8,9-es tankom is úgyhogy talán ki tudnám venni a részem egy klán életbe.
Tier 10-es tankot meg éppen húzom úgyhogy az is lesz majd meg több T8-as tankot már csak meg kéne vennem
TS-t tudom használni de nem vok vmi bőbeszédü inkább csöndes ˇgyilkosˇvok
Remélem felketettem egy klán figyelmét
Sziasztok.
Olyan klánt keresek ahol aktív és erős játékosok vannak,és van lehetőség a fejlődésre.
Szívesen tanulnék tőlük.
A statom nem a legjobb az első pár ezer csata teljes homályban ment le és ez meg is látszik.
Tankok vannak T6,T8,T10-ben csapatjátékra alkalmasak.
Üdv:beri
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: JackassJana
Sziasztok.
Olyan klánt keresek ahol aktív és erős játékosok vannak,és van lehetőség a fejlődésre.
Szívesen tanulnék tőlük.
A statom nem a legjobb az első pár ezer csata teljes homályban ment le és ez meg is látszik.
Tankok vannak T6,T8,T10-ben csapatjátékra alkalmasak.
Üdv:beri
Sziasztok!
Egy aktív klánt keresnék. SH, CW, és a küldetések miatt szakaszozási lehetőségekkel.
Tankjaim a garázsban: BC25, 121, WZ-120, Su-122-54, M53/M55 IS3, T69, T34, SU-101,
Amiket célba vettem: T57H, Obj.263, T62A,
Játékban is ezen a néven vagyok fent, TS3 van, viszont mikrofon NINCS.
Sziasztok!
Egy aktív klánt keresnék. SH, CW, és a küldetések miatt szakaszozási lehetőségekkel.
Tankjaim a garázsban: BC25, 121, WZ-120, Su-122-54, M53/M55 IS3, T69, T34, SU-101,
Amiket célba vettem: T57H, Obj.263, T62A,
Játékban is ezen a néven vagyok fent, TS3 van, viszont mikrofon NINCS.
szia,
esetleg nézz ránk és ha megfelelünk akkor jöhetsz:
amit kérünk: normális emberi viselkedés + ha játékban vagy akkor CW + TS kötelező
Sziasztok!
Szívesen bővítenek egy magyar klán a Wot-ban.
Most a legnagyobb tankom egy tier 8-es prémium tank. A játékban most 3 tank megszerzése felé töröm előre magam , a 3 tank mind Orosz, 1. Obj. 263 2. Obj. 140 s 3. IS-7. Segítségül hogy merre érdemes menni a Wotinfó streamerei segítettek, de persze én is végig gondoltam. Sajnos nem szép a statisztikán, meg kell hagyni nem most kezdtem a játékot és 2 évre ott hagytam más játékban próbáltam szerencsét, de amikor rá találtam a Wotinfó streamre akkor újra letöltöttem és neki álltam.
A nevem a játékon belül: AQUAKova , már voltam klánba és ugy érzem normális és nagyon csapatjátékfüggő vagyok.
Az 1997-ben születtem koromat illetően 17.5 ha szabad így irnom.
Bármilyen beszélgető programot tudok használni van teljes fejhallgatóm mikrofonnal, és sok szabad idővel.
Köszönöm hogy elolvastad, várom bárki válaszát!
Üdv: András
(Ne kiméljetek)
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja#110178Írta: YoloSamurai
Megválaszolva: YoloSamurai
Sziasztok!
Bence vagyok, a játékban YoloSamurai. Négyezer csatával a hátam mögött jelenleg egy hobbicsapat tagjaként játszom napi 2-3 órában, de szívesen csatlakoznék kicsivel komolyabb klánhoz, ahol mindennapos jelenségek a vidám, kulturált hangulatú stronkhold meccsek, csapatcsaták. Nem vagyok unikum, de talán jobban játszom az átlagnál. Megvan a Cromwell, IS-3, Ru251. Mostanában az IS-7, Leo1, 1390, BC25 elérésén "dolgozom". Köszönöm, hogy elolvastátok!
Szerk.: Úgy néz ki megtaláltam a csapatom, köszönöm mindenkinek aki megkeresett!
Üdv! Érdeklődnék hogy van e olyan klán akihez csatlakozhatnék,én nem vagyok totál kocka és a TS sem szeretném ha kötelező lenne. A WoT-ban a nevem ugyanez, 25 éves vagyok,tehát elmúltam 18 és nő. Lassan elérem a 3000 csatát ,azt nem mondanám hogy jó vagyok,inkább átlagos. Van néhány olyan tankom amivel talán már lehet valamit kezdeni pl.: T32, Hummel, M12 és persze van néhány kisebb is,de azt most nem sorolom fel. Nem mindig tudok játszani,mert 3 műszakban dolgozom.
Ha valaki úgy gondolja hogy mehetek,akkor kérem írjon!
Előre is köszi!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, Artech
Üdv! Érdeklődnék hogy van e olyan klán akihez csatlakozhatnék,én nem vagyok totál kocka és a TS sem szeretném ha kötelező lenne. A WoT-ban a nevem ugyanez, 25 éves vagyok,tehát elmúltam 18 és nő. Lassan elérem a 3000 csatát ,azt nem mondanám hogy jó vagyok,inkább átlagos. Van néhány olyan tankom amivel talán már lehet valamit kezdeni pl.: T32, Hummel, M12 és persze van néhány kisebb is,de azt most nem sorolom fel. Nem mindig tudok játszani,mert 3 műszakban dolgozom.
Előre is köszi!
Szia!
Megbeszélhetjük, szerintem semmi akadálya, hogy a klánunk tagja legyél. Mi sem vagyunk napi szinten elérhetőek (hála nekem a 24 órás szolgálatnak:D), de pár ember válatkozva szinte mindig van. A játékban a nevem gdavid093, holnap délután leszek elérhető legközelebb, írok neked és megbeszéljük!
Előre is köszi!
Szia!
Megbeszélhetjük, szerintem semmi akadálya, hogy a klánunk tagja legyél. Mi sem vagyunk napi szinten elérhetőek (hála nekem a 24 órás szolgálatnak:D), de pár ember válatkozva szinte mindig van. A játékban a nevem gdavid093, holnap délután leszek elérhető legközelebb, írok neked és megbeszéljük!
Üdv!
Hali!
Köszi,hogy befogadtok. Nem tudom itt van e lehetőség üziben beszélni,úgy értem hogy nekem későbbre mondjuk megmaradjon a szöveg,mert holnaptól délutános vagyok. :-S
Előre is köszi!
Szia!
Üdv!
Hali!
Köszi,hogy befogadtok. Nem tudom itt van e lehetőség üziben beszélni,úgy értem hogy nekem későbbre mondjuk megmaradjon a szöveg,mert holnaptól délutános vagyok. :-S
Na ezt én sem tudom! De adok egy e-mail címet, és azon keresztül tuti kommunikáció! Küldj egy e-mail-t, hogy te vagy te, és akkor ott folytatjuk. Vagy adjak fb elérhetőséget? Ahogy neked jobb!
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Last edit: 10 éve 5 hónapja by 93DavidOFFF.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: teylaemmangan
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...