Jelenleg 76 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 4 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 10 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 17 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 19 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 19 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 3 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

10 éve 1 hónapja #140661 Írta: bittus
Megválaszolva: bittus
Van a felvetéshez hasonló csoport a facebookon, a klánok vezetőségi részének: www.facebook.co...kmh25/

AndrazsaGigolo[HUSZ] bravooooooooo a stilusodért !!!!

Hát én ebbe a clánba nem jelentkeznék, olyan nem idén barnult egyén közé akinek apuci összelopkodta a prémtankra valót ahol 400 WN8 !! :woohoo: a követelmény és ilyen a stilusa :

lehet hogy létre kellene hozni egy szégyenfal topicot !! :evil:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

10 éve 1 hónapja #140665 Írta: TAdo
Megválaszolva: TAdo

Semmi jó nem származna belőle.

10 éve 1 hónapja #140673 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

AndrazsaGigolo[HUSZ] bravooooooooo a stilusodért !!!!

Hát én ebbe a clánba nem jelentkeznék, olyan nem idén barnult egyén közé akinek apuci összelopkodta a prémtankra valót ahol 400 WN8 !! :woohoo: a követelmény és ilyen a stilusa :

Azért ahogy látom, adtad alá a lovat :)

Tudom, nem mentség, de néhány embernél hamar szakad a cérna, minden "kérdést" támadásként fog fel. Volt nekem is egy afférom a toborzó topicban... pedig tényleg nem bántani akartam :))

10 éve 1 hónapja - 10 éve 1 hónapja #140766 Írta: bodzy
Megválaszolva: bodzy
Figyelem: Spoiler!

Ígymár értem a dolgot :) :

ja és még ennyit kettő napja van a klánba de anyázni azt tud! Na ilyenkor ugranék keresztül a netdróton és kevernék le Neki egy atyait ! :evil: :woohoo: :whistle:
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz, Jackal_hun

10 éve 1 hónapja #140774 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun
Azért én valahol igazat adok Bodzynak. Minek meghirdetni egy 400 WN8-as klán? Minek egyáltalán ezt feltételül szabni? Hogy a botok nehogy véletlenül jelentkezzenek?

A 400WN8 azt jelenti, hogy az illető minden meccsen egyszer véletlenül eltalál valamit, ennyi.

Körülbelül olyan, mint ha azt mondanánk: cselekvőképes emberek jelentkezhetnek csak.

Az a baj a klánosdival, hogy már boldog-boldogtalan létrehoz egy klánt három haverjával, mert ők akarnak lenni a főnökök, mert az menő és kb. ebből áll a klánélet.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, DarkRaven73

10 éve 1 hónapja #140779 Írta: TAdo

A 400WN8 azt jelenti, hogy az illető minden meccsen egyszer véletlenül eltalál valamit, ennyi.

Nem lennék meglepődve, ha lenne olyan bot ami tud 400-as WN8-at.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Seewan

10 éve 1 hónapja #140780 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Nem lennék meglepődve, ha lenne olyan bot ami tud 400-as WN8-at.

Még sincsenek klánban:D

10 éve 1 hónapja #140792 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Azért én valahol igazat adok Bodzynak. Minek meghirdetni egy 400 WN8-as klán? Minek egyáltalán ezt feltételül szabni? Hogy a botok nehogy véletlenül jelentkezzenek?

Körülbelül olyan, mint ha azt mondanánk: cselekvőképes emberek jelentkezhetnek csak.

Az a baj a klánosdival, hogy már boldog-boldogtalan létrehoz egy klánt három haverjával, mert ők akarnak lenni a főnökök, mert az menő és kb. ebből áll a klánélet.

Azért csinálják, mert "A nagy klánok nem fogadják be őket, mert nincs hupilila színük". Haverjaim is akik wotoznak az átlag 600-ba tartoznak és ne kérdezzétek. 1 hónapon belül a 7-ik klánban vannak. Mikor kérdem tőlük, hogy ez miért jó, a válasz az volt, szebb a logójuk :-*
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: TAdo, CrossMetal1, bodzy, Kopasz, DarkRaven73

10 éve 1 hónapja #140804 Írta: kicsitrash
Az az egyetlen gáz, hogy a fele tagság a 400wn8at sem éri el :)

Egyébként legyenek ilyen klánok is, de ne 300, csak 30. Így nem 10, hanem 100 fővel sokkal több lehetőségük lenne.

De ez a többi 10-20 fős klánra is igaz

10 éve 1 hónapja #140808 Írta: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8
Megválaszolva: 759bf67b8a3c2acd0d53cc4b2ffbdbd8

Egyébként legyenek ilyen klánok is, de ne 300, csak 30. Így nem 10, hanem 100 fővel sokkal több lehetőségük lenne.

De akkor meg az lenne a baj, hogy "Mért te vagy a commander?? Én akarok az lenni! Menjé má! Ne jampizzá nekem mert kilőlek. Támadjuk már meg azt a klánt akinek már amugy is 3 CW-je van 1 időben"-megtörtént eset

10 éve 1 hónapja #140810 Írta: TAdo

Ezek a klánok maguknak ártanak a legtöbbet. A tagok meggyőzik egymást, hogy akinek 50%+ WR-je van az csaló hacker, warpack user, mod használó, prémium fiók előfizető stb. Ez a legbiztosabb módja, hogy bebetonozzák magukat erre a szintre.
Én kb naponta egyszer kapom meg ezt. Legutóbb egy E5-től, aki meg volt győződve, hogy ha 3kmh-val gurul egyenes vonalban hátrafelé, akkor csak aimbottal lehet ellőni a kupoláját.
Tegnap volt egymás után három csatám amiben voltak FAME-esek. Mind a három csata azzal kezdődött, hogy lecsalózták őket, mert az ki van zárva, hogy valaki 3-4k WN8-at csináljon. Az egyik srác 1600-as WN8-al (klánparancsnok) állította, hogy 1800 fölé, csak csaló modokkal lehet menni. A baj ezzel az, hogy az új játékosok ezt hallják folyamatosan, és sokan el is fogják hinni. Amíg egy adott játékos nem jön rá, hogy ő önerőből rossz, a másik meg önerőből jó, addig nem fog fejlődni semmit.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: bodzy, DarkRaven73

10 éve 1 hónapja #140817 Írta: kicsitrash

Ezek a klánok maguknak ártanak a legtöbbet. A tagok meggyőzik egymást, hogy akinek 50%+ WR-je van az csaló hacker, warpack user, mod használó, prémium fiók előfizető stb. Ez a legbiztosabb módja, hogy bebetonozzák magukat erre a szintre.
Én kb naponta egyszer kapom meg ezt. Legutóbb egy E5-től, aki meg volt győződve, hogy ha 3kmh-val gurul egyenes vonalban hátrafelé, akkor csak aimbottal lehet ellőni a kupoláját.
Tegnap volt egymás után három csatám amiben voltak FAME-esek. Mind a három csata azzal kezdődött, hogy lecsalózták őket, mert az ki van zárva, hogy valaki 3-4k WN8-at csináljon. Az egyik srác 1600-as WN8-al (klánparancsnok) állította, hogy 1800 fölé, csak csaló modokkal lehet menni. A baj ezzel az, hogy az új játékosok ezt hallják folyamatosan, és sokan el is fogják hinni. Amíg egy adott játékos nem jön rá, hogy ő önerőből rossz, a másik meg önerőből jó, addig nem fog fejlődni semmit.

Engem nemrég az egyik klántársam ugatott le, ami miatt rövid időre hanyagoltam is a közös játékot... Hogy prémiummal könnyű fejlődni. Évente 1x szoktam goldot venni, illetve most féláron vettem 3 napot (a dmaxos küldik miatt).

Általában nem érdekel mások véleménye, én tudom magamról, hogy önerőből idáig tudok eljutni. Mindenki be van határolva. Nálam itt a küszöb. Ha célirányosan 1 statra kezdenék gyúrni, akkor természetesen lehet ezen kozmetikázni, de a játéktudás attól nem lenne más.

A kakas a saját szemétdombon effekt is ismerős. A tőlünk kivált emberek több klánt alapítottak már, egyik sem érte el sem létszámban sem szinvonalban még a jelenlegi állapotunkat sem.

Mi már nem fogunk beolvadni sehova, ahhoz túl régen toljuk ezen a néven. De akik fél év alatt nem tudnak előrébb lépni, azok gondolkozzanak el, érdemes-e erőltetni. Ha van akarat, 2-3 hónap alatt a létszámot ki lehet húzni olyan szintre, hogy utána már lehessen szelektálni (én az "akadémiát" kb 40 nap alatt húztam fel 90+ fősre).

Az érdeklődők előtt nyitva a kapunk, akiknek a tier6 erőd sem jön össze, csatlakozzanak...

10 éve 1 hónapja #140818 Írta: Smalloser
Megválaszolva: Smalloser
Üdv! CW-ző klánba jelentkeznék... Esténként aktív vagyok... 18 múltam, T-62A-m és Bat-Chat 25t-m van jelenleg.

10 éve 1 hónapja #140940 Írta: javadamka1
Megválaszolva: javadamka1
Sziasztok! t8, t10 CW-re illetve sh-ra keresek klánt. Recent stat tartósan 1500-1800 között van, említett sh-ra és cw-re tank van (IS-7, IS-3, Ru 251, Leo 1).

10 éve 1 hónapja #140958 Írta: gmaster0o0
Megválaszolva: gmaster0o0

haverom azert csinalt klant ,hogy egy csocs-t kirakhasson a tank elejere:D

Téma: OFF topik

• Tankpeti profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Kb lényegtelen, ha alapvetően mindenki azzal...
    • Írta: Tankpeti
    • 3 órája 5 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 15 órája 50 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 8 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.