Jelenleg 103 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 6 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 7 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 8 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 20 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 4 napja

Toborzás, tagfelvétel

8 éve 6 hónapja #234135 Írta: Hunyadi_Loveszdandar
Megválaszolva: Hunyadi_Loveszdandar

Sziasztok

3 hónapja játszom a játékot napi rendszerességgel. Úgy gondolom egész jól haladok már közel 2000 csatám van de sajnos csak 46%-os vagyok. Vannak 8-as tankjaim de nem vagyok még túlzottan penge velük, hiába van még mit tanulni.
Szívesen belépnék klánba úgy talán gyorsabban tanulhatnék és kiküszöbölhetném a hibáimat. Már volt pár szakasz csatám és sokat tanultam a tanácsokból. Sajnos a játékban használt szlenget sem igazán értem.

Van értelme klánt keresnem? Van esetleg oktató klán?

Köszönöm a válaszokat! Szép délutánt Mindenkinek! :)

A kezdők nagy bánatára - mivel az elején rossz a statjuk és nincs megfelelő tankállományuk - a jó klánokba nem veszik fel. Tanulni meg csak jóktól lehet. Ahova meg felvennének, oda meg nem szabad menni! B)

Kijavítanak ha rosszul tudom/gondolom, de én nem tudok ma "élő" jól szervezett magyar "akadémiai" klánról, ahol képeznék a kezdőket. :(

Így inkább klán keresés helyett én azt javaslom, hogy (ha megvan benned a tudásvágy és tanulási képesség és hát miért ne lenne, ha ilyen hozzászólást írsz ;) :
- nézz/olvass elemzéseket
- olvass wot wikit / tanuld meg az alapokat (töltésidők, látótávok, átütés, sebzés, páncélozottság)
- tegyél fel konkrét kérdéseket tematikus fórumon/topicban
- keress valóban jó játékost és nézzd videóikat és streamjeiket
- egy-egy csata után tarts szünetet és gondold át, hogy mi történt, mit lehetett volna másképpen csinálni

röviden, gyorsan kb ennyi
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: dobilaci, Szete58, MDavid1995, Tomat, Ba_nshee

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 6 hónapja #234137 Írta: MDavid1995
Megválaszolva: MDavid1995

Sziasztok

3 hónapja játszom a játékot napi rendszerességgel. Úgy gondolom egész jól haladok már közel 2000 csatám van de sajnos csak 46%-os vagyok. Vannak 8-as tankjaim de nem vagyok még túlzottan penge velük, hiába van még mit tanulni.
Szívesen belépnék klánba úgy talán gyorsabban tanulhatnék és kiküszöbölhetném a hibáimat. Már volt pár szakasz csatám és sokat tanultam a tanácsokból. Sajnos a játékban használt szlenget sem igazán értem.

A Hunyadi által felsoroltak mellé még esetleg megpróbálhatsz jobb játékosoktól szakaszt kérni itt, biztos lesz aki szívesen segítene. Hidd el sokkal jobb, mintsem ha elmész valami bot klánba és ott butaságokat tanulsz. Hidd el, én azt csináltam és azóta is azt nyögöm a statomon. Ne ess ebbe a hibába.

8 éve 6 hónapja #234162 Írta: wotman4000
Megválaszolva: wotman4000

Sziasztok

A kezdők nagy bánatára - mivel az elején rossz a statjuk és nincs megfelelő tankállományuk - a jó klánokba nem veszik fel. Tanulni meg csak jóktól lehet. Ahova meg felvennének, oda meg nem szabad menni! B)

Kijavítanak ha rosszul tudom/gondolom, de én nem tudok ma "élő" jól szervezett magyar "akadémiai" klánról, ahol képeznék a kezdőket. :(

Így inkább klán keresés helyett én azt javaslom, hogy (ha megvan benned a tudásvágy és tanulási képesség és hát miért ne lenne, ha ilyen hozzászólást írsz ;) :
- nézz/olvass elemzéseket
- olvass wot wikit / tanuld meg az alapokat (töltésidők, látótávok, átütés, sebzés, páncélozottság)
- tegyél fel konkrét kérdéseket tematikus fórumon/topicban
- keress valóban jó játékost és nézzd videóikat és streamjeiket
- egy-egy csata után tarts szünetet és gondold át, hogy mi történt, mit lehetett volna másképpen csinálni

röviden, gyorsan kb ennyi

Van benne igazság.De sajnos elég nehéz olyan emberkét találni akivel lehetne menni szakaszba is.Inkább játék közbe anyám emlegetése megy,winnyoooc,meg egyébb beszolások.Light tankos utolsó 3 küldivel már hónapok óta szivok,de eddig ha hivtam szakaszba valakit,vagy totál balf*sz volt,vagy nuku segitség.

8 éve 6 hónapja #234165 Írta: Sandcastle
Megválaszolva: Sandcastle
Köszönöm nektek a válaszokat és tanácsokat, eloszlattátok a kétségeimet tehát maradok egyenlőre klán nélkül. :)
Már szakaszoztam egy magyar sráccal aki jóval tapasztaltabb nálam és ő adott hasznos tanácsokat amiket azóta is használok és tényleg jobban megy de nem szeretném kihasználni túlzottan senki segíteni akarását hisz ez egy játék és mindenki játszani van itt és nem másokat pátyolgatni.

Rossz tapasztalatokat már szereztem párszor a csatákban szóval meghúzom magam és figyelek. ( lelőttek,letoltak a szakadékba és vízbe fojtottak idegbeteg harcostársak) :D

Természetesen itt is olvasgatok és néztem már videókat keresem a leírásokat amiből tanulni tudok.

Ha kérdéseim vannak biztos fel fogom tenni ha nem találok logikus válaszokat magamtól.

Szép estét és nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!

Sziasztok
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Ba_nshee

8 éve 6 hónapja #234175 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Érdemes felnézegetni wotinfós TS-re, képernyő jobb felső sarkában a link ... ottan szoktak lenni szakaszok, azokba van esély bekéredzkedni ...

8 éve 6 hónapja #234190 Írta: batairoland
Megválaszolva: batairoland
Üdv!

GMCH Tagfelvétel: Korhatár 18+ Min.900 WN8 Min. 5.000 csata.( Ha látjuk,hogy nincs meg de közel jársz akkor is jelentkezz!) Ha érdekel egy klán mert máshová nem férsz be,mert nagyok az elvárások, akkor itt a helyed! Nálunk nincs kötelező! Ha a WN8-ad még nincs 900 és nincs meg az 5000 csata DE közel jársz hozzá keress bátran és mi segítünk a további fejlődésben. :)
Elvárás: Kulturált viselkedés!

A klán alakulási éve: 2013 Sokáig alvó üzemmódban volt. Most megnyitottuk újra. Elsősorban a létszámot szeretnénk felduzzasztani amihez akár szívesen fogadunk olyan Klánoktól embereket akik fejlődésben vannak de még nem férnek be aktuális klánjukba,(szívesen várunk Taktikusokat akik a szárnyaikat szeretnék bontogatni)de szívesen fogadunk bárkit aki a feltételeknek megfelel és szeretne egy jó közösségbe tartozni ahol semmi nem kötelező!!..., de jókat lehet játszani, akár szakaszban akár csapat csatákban. Jelenlegi Stronghold épületeink IV-es szinten vannak.

Várjuk jelentkezéseiteket!

Várunk olyan magyar Klánok jelentkezését is aki akár testvér klánként a fejlődésre szánt embereit nem kirúgja hanem átadja nekünk hogy foglalkozzunk velük.

Keressétek: kocos78 , bisoph05 , Sir_Xcover
Mellékletek:

8 éve 6 hónapja #234202 Írta: Balu1990
Megválaszolva: Balu1990

Üdv!

GMCH Tagfelvétel: Korhatár 18+ Min.900 WN8 Min. 5.000 csata.( Ha látjuk,hogy nincs meg de közel jársz akkor is jelentkezz!) Ha érdekel egy klán mert máshová nem férsz be,mert nagyok az elvárások, akkor itt a helyed! Nálunk nincs kötelező! Ha a WN8-ad még nincs 900 és nincs meg az 5000 csata DE közel jársz hozzá keress bátran és mi segítünk a további fejlődésben. :)
Elvárás: Kulturált viselkedés!

A klán alakulási éve: 2013 Sokáig alvó üzemmódban volt. Most megnyitottuk újra. Elsősorban a létszámot szeretnénk felduzzasztani amihez akár szívesen fogadunk olyan Klánoktól embereket akik fejlődésben vannak de még nem férnek be aktuális klánjukba,(szívesen várunk Taktikusokat akik a szárnyaikat szeretnék bontogatni)de szívesen fogadunk bárkit aki a feltételeknek megfelel és szeretne egy jó közösségbe tartozni ahol semmi nem kötelező!!..., de jókat lehet játszani, akár szakaszban akár csapat csatákban. Jelenlegi Stronghold épületeink IV-es szinten vannak.

Várjuk jelentkezéseiteket!

Várunk olyan magyar Klánok jelentkezését is aki akár testvér klánként a fejlődésre szánt embereit nem kirúgja hanem átadja nekünk hogy foglalkozzunk velük.

Keressétek: kocos78 , bisoph05 , Sir_Xcover

Most nem bántani akarlak...de ez rövid időn belül már a sokadik toborzó szöveged....nem gondolod, hogy elég lesz már?
Ha tele spammeled a topicot akkor se fognak többen jelentkezni. :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: krysss81, Sics, MegaJani

8 éve 6 hónapja #234207 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Köszönöm nektek a válaszokat és tanácsokat, eloszlattátok a kétségeimet tehát maradok egyenlőre klán nélkül. :)
Már szakaszoztam egy magyar sráccal aki jóval tapasztaltabb nálam és ő adott hasznos tanácsokat amiket azóta is használok és tényleg jobban megy de nem szeretném kihasználni túlzottan senki segíteni akarását hisz ez egy játék és mindenki játszani van itt és nem másokat pátyolgatni.

Rossz tapasztalatokat már szereztem párszor a csatákban szóval meghúzom magam és figyelek. ( lelőttek,letoltak a szakadékba és vízbe fojtottak idegbeteg harcostársak) :D

Természetesen itt is olvasgatok és néztem már videókat keresem a leírásokat amiből tanulni tudok.

Ha kérdéseim vannak biztos fel fogom tenni ha nem találok logikus válaszokat magamtól.

Szép estét és nyugodalmas jó éjszakát Mindenkinek!

Sziasztok

Helló,

Az itt leírtak nagy része igaz sajnos.

Mi amolyan ugródeszka jellegű klán vagyunk. Sokan azt sem tudják, hogy mi az az osztag, hogy fog jönni az inv cw-re, ésatöbbi ésatöbbi. Ha gondolod, keress meg minket. A statunk nem jó, de mindenki fejlődik, nincs köztünk (a tiszteletbeli accokon kívül) inaktív játékos.

Csodát mi sem vagyunk képesek tenni, és aki nem kérdez, annak nem válaszolunk. Ha Te akarsz fejlődni, akkor ne azt várd, hogy valaki(k) majd hívnak szakaszba/gyakorlóba.

Aki igazán fejlődni akar, az keresi a lehetőséget. Ne vedd magadra, ezeket nem Rád mondtam, hanem általánosságban.

Ha adsz egy játékosnevet (akár a játékban rám írva), szivesen megyek szakaszba, elmondom a magam furcsa stílusában amire kiváncsi vagy.

kicsitrash az MR_ -ből
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Lord_Loga

8 éve 6 hónapja #234228 Írta: Sandcastle
Szia

Megtaláltalak a játékban és jelöltelek barátlistán és írtam egy rövidke üzenetet. :)
Így meg tudod nézni az adatlapomat.

A játékban egyébként a nevem: Sandcastle_fighter ha érdekel még valakit így tud megtalálni :D

Szép délutánt Mindenkinek!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Szete58, kicsitrash, Lord_Loga, Rohamnyuszi

8 éve 6 hónapja #234339 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Szia

Megtaláltalak a játékban és jelöltelek barátlistán és írtam egy rövidke üzenetet. :)

A játékban egyébként a nevem: Sandcastle_fighter ha érdekel még valakit így tud megtalálni :D

Ment pm, keress nyugodtan!

8 éve 6 hónapja #234342 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Szia

Így vetve egy pillantást az adatokra, lenne pár dolog amit javasolnék, de kezeld az információt helyén, lévén az átlagos, vagy inkább az átlag alatti képességű játékosok táborát gyarapítom.

Az első és legfontosabb dolog, hogy NE játssz egyelőre tier 5-6 feletti tankokkal, mivel semmi értelme. Láthatóan a legtöbbet játszott tankod már alapból egy 8-as, illetve vettél prémtankot is, ami jelen helyzetben nem a legjobb döntés.

Első körben tapasztald ki, hogy mely stílus áll közel hozzád és próbálj abban boldogulni. Fejleszd a legénységet, mivel ezzel a csataszámmal még messze nem lehetnek képzettek a srácok, ami magasabb tierben már egyenlő az instant bukta élményével.

Hidd el, nekem perverzióm volt egy időben viharlámpa nélkül játszani a light tankokat pl. és azt kell mondjam ég és föld a kettő. Node ez egy szélsőséges példa... :troll:

Ergo röviden, tömören:

Kezdésnek ruszki med- és nehéztank-vonal, legénységképzés, sok-sok youtube videó az adott tankokról (meccsek, helyezkedés, páncélhasználat), sok-sok elemzés olvasása (külön ajánlom Straubbazsi "blogját", mivel hasonló cipőben járt, amikor nekiveselkedett a játéknak) és amit eddig is tettél, kérdezz...szerintem sokan vannak itt, akik szívesen segítenek.

Ami pedig a legfontosabb, hogy no stress shaking
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Tomat, Frankenstein Bourne

8 éve 6 hónapja #234389 Írta: Sandcastle
Teljesen igazad van,sajnos csak az elmúlt pàr napban jutottam el odàig , hogy megnèztem a statomat. Hàt ez brutàlisan rossz! :( Prèm tankokat kìvàncsisàgból vettem és tisztàban vagyok vele , hogy nagyon korai volt mert nem tudom őket rendesen hasznàlni. Eleinte mentem birka módjàra csak az elmúlt pàr hètben kezdtem el gondolkodni ezèrt 20% a túlèlèsem. Katasztrófàlis! Talàn újra kellene kezdenem? Most mèg nem túl kèső. Vèlemèny?

8 éve 6 hónapja #234390 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Teljesen igazad van,sajnos csak az elmúlt pàr napban jutottam el odàig , hogy megnèztem a statomat. Hàt ez brutàlisan rossz! :( Prèm tankokat kìvàncsisàgból vettem és tisztàban vagyok vele , hogy nagyon korai volt mert nem tudom őket rendesen hasznàlni. Eleinte mentem birka módjàra csak az elmúlt pàr hètben kezdtem el gondolkodni ezèrt 20% a túlèlèsem. Katasztrófàlis! Talàn újra kellene kezdenem? Most mèg nem túl kèső. Vèlemèny?

Vannak adatok, amik nem feltétlenül adnak pontos képet a hasznosságról. Én a csaták 26%-át élem túl. Gyakran a kör elején elhalálozom, viszont ha ilyenkor 2-3k spotot össze tudok szedni a csata korai fázisában, az eldöntheti a meccset...

Az elmúlt 30 napban ez még mindíg nem éri el a 29%-ot sem. Nem arra megyek hogy túléljem, szivesen kockáztatok :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 6 hónapja #234394 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Ne kezd ujra. Ebbe az acc-ba mar fektettel. Ne a statnak jatsz, az csakk egy vissza jelzes a teljesienyedrol, sott ne is nezegesd surun. Ha valaki ra nez nem csak az osszt latja, latja az utolso napot, hetet honapot. Latja a fejlodest. A csatakat nem kell az elejen eldonteni, ne rohanj, alkalmazkodj a palyahoz, a csataban szereplo tankokhoz a tobbiek mozgasahoz.
Az eredmenyekajd jonnek, ne legy turelmetlen.

Szorakozz. Sok sikert.

8 éve 6 hónapja #234515 Írta: Rohamnyuszi
Megválaszolva: Rohamnyuszi

Stat miatt újrakezdeni semmi értelme, az majd akkor jön, amikor 1-2 év múlva csillvilli játékosként elgondolkozol a reroll-on. :d2:

Ha belegondolsz már költöttél a prémtankokra, talán prémfiókra is, szóval semmi értelme sem lenne most újrakezdeni, pláne azért mert alig mentél még csatákat.

Eleinte mindenkinek gyatrák az eredmények, mert ehhez a játékhoz idő, tapasztalás és kiadós mazochizmus kell. :troll: Szóval a stat és egyéb dolgokat még ne vedd alapul a döntéseidben, pláne ne kezd már most ahhoz mérni magad.

Esetedben pl. én ezzel nem is foglalkoztam, mivel olyan kevés csatád van még és kezdő is vagy, hogy nem adna releváns információt. Inkább arra voltam kíváncsi, milyen tier-ben és milyen tanktípussal játszol.

Magamat tudnám csak ismételni, de igyekeztem leírni az első hozzászólásban, hogy mit javaslok. így most csak arra válaszolnék, hogy "újrakezdjem-e még most"...

Ne! :blondy:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: guzu99, Tomat

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 2 órája 58 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 4 órája 30 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 20 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.