Jelenleg 191 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 4 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 6 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 6 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 18 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

Toborzás, tagfelvétel

8 éve 4 hónapja #238534 Írta: jokerking23
Megválaszolva: jokerking23
A " M_E_K " klán tagfelvételt hirdet.Követelmény:14 életév,TS3 használat,ha érdekell,keresd:jokerking23 játékost vagy KorisPeti_01 játékost

A játék élményéért játsz,ne muszályból!! : :trollol:
Mellékletek:

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239526 Írta: Egókirálynő
Megválaszolva: Egókirálynő
Sziasztok!
Klánunkba keresünk aktív csapatjátékosokat. Elsősorban 6-os, 8-as osztagba és 8-as CW-re.

Minden olyan játékost szívesen látunk aki este 17:00 és 22:00 óra között aktív, és van a garázsában legalább kettő 8-as cw képes tank, és legalább két 6-os.
Nem árt ha a wn8-ad 800+ és ha lehet legyél öregebb :) 18 évesnél.
Kötelező TS használat !
Amit kínálunk. Jó társaság ,napi szintű SH és hamarosan 8-as CW.
Minden este xp vagy kredit bónuszok.
Játékmódok
Tier 6 SH, Tier 8 SH, Tier 8 CW

Náluk tudtok jelentkezni a játékban: Egertanya2, RozsdasTheGamer, Egoqueen

Elérhetőségek

Klánoldal
eu.wargaming.ne...138542
TeamSpeak
dension.ddns.net:9876

8 éve 4 hónapja #239919 Írta: 8til
Megválaszolva: 8til
Szia Bluefoenix,

A leirásod alapján pont a mi klánunkat keresed :D
újonnan alakult klán vagyunk, de nem teljesen újak klánozásban. Fontosabb, a jó baráti kapcsolat, és közös játék, mint hogy egymás haját is leüvöltsük :D Nem vagyunk a legerősebbek, és mi is tanulunk még, de azért haladunk is.
Irj rám 1 privit, ha érdekel.

Üdv:
8til

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #239959 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Sziasztok!

Sokat gondolkodtam ezen, hogy jelentkezzek-e klánba, vagy sem. Végül azért döntöttem így, h megteszem, mert úgy érzem, elértem azt a szintet, amitől már saját erőmből nem tudok tovább lépni.

Rólam pár gondolat:

25 éves vagyok, 1 éve wotozok (illetve volt előtte is a próbálkozás, kb 1000 csata, de olyan szinten nem ment, h inkább letöröltem, és írtam a supportnak h töröljék az accom, miután csináltam újat, szembesültem vele, h még meg van a régi is :D ). Jelen pillanatban nem dolgozok, hanem tanulok, így egy kicsit több időm van a wotra, de mellette van párom is, aki nem kultiválja :D Szóval kb heti 2-3 napot vagyok online, van, h több, van, h kevesebb, van, hogy egy óra, van, h fél nap.

Milyen klánt keresek?

- Nos, az első, és legfontosabb, hogy aktívat. Nem érdekelnek, a "most alakulunk újjá, és te lehetnél az első, aki ebben segít", vagy a "most alapítottam, lehetnél xy tiszt, stb". Ha már eldöntöttem, komoly klánt szeretnék, legalábbis ami a létezését komollyá teszi. Ellenkező esetben, inkább maradok solo-ban.

- Minőség. Isten őrizzen olyan klánt, ahol húzó ember tudnék lenni. Persze nem szeretnék kimaradni a sh-kból sem, még a CW-ket megemésztem vhogy, ha oda nem visznek. Egy átlagos klánt keresek, ahol viszont vannak olyan emberek, akik tudnak segíteni a fejlődésemben. Nem kell, h super unicumok legyenek (hol férnék én be egy ilyen klánba), viszont legyen ott olyan személyek, akik tisztában vannak a dolgokkal, jó játékosok, és vmit nem értek, nem az RNG-vel, konetókkal magyarázzák, hanem értik, h mit látnak. Jah, és természetesen ezek az emberek legyen aktívak, és segítőkészek.

- Legyen ambíciók. Ne csak T6-os sh/cw-t toljanak, és elégedjenek meg vele, hanem akarjanak azért többet.

- Komolyság. Ezt nem a hangulatra értem. Anélkül, hogy résztelesebben megbeszéltük volna privátban egymás igényeit, terveit, ne küldd el a meghívást. Nem megyek még1egyszer klánba azért, hogy egy hét múlva lelépjek.

Hogy én mit tudok nyújtani?

Hát nem sokat, már a magamról részben leírtam pár dolgot, hogy milyen is vagyok. Szeretnék fejlődni, jobb és jobb lenni, ez a legfontosabb szempont. Nem vagyok hülye, néha rage-elek, bár ezt csakis magamban, ha egyedül játszom. Mások előtt nem szentségelek, nem akarok senkit sem megbántani.

Teljesen mod szűz kliens. Bár tudom, hogy ez nem sok plusz dolog, de legalább nincsenek csaló modok (sem).

T4-T8-ig aktív vagyok (bár nem sokára csak T5-től), minden féle tankosztállyal (kivéve arty, ott csak négyesek vannak, és nem lesz egyhamar magasabb).

T6-os gépek: M6, Type 64, VK.28.01 (amik általában jók klánba), Strv 74 (ez nem tudom, mennyire használható klánban, én imádom, és ezzel a tankkal tudok a legjobban játszani), illetve a svéd T6-os prémium. Vannak még páncélvadászok, de ahogy én tudom, azokat nem használják T6-os szinten a klánok) Szükség esetén a Cromwell-t is visszatudom venni, de örülnék neki, ha nem kéne, nagyon nem tudtam vele játszani (a statom között láthatod, tomato voltam vele, bár kb 1000 csatám volt, amikor azzal a tankkal játszottam, lehet azóta jobban menne)

T8: Centurion I, T32, T34, Caernavron, T25 Pilot, - egyik tankra sem mondanám, hogy nagyon kenem vágom. Ahogy korábban írtam, szeretnék fejlődni, és a T8 az, ami már meghaladja a tudásomat.

T10-es tankom nincs, és nem is rohanok nagyon. Egyébként 1200+ az overallom, a recentem 1600+, de csak T6-7-ig merném biztosan állítani, hogy hozom ezt a szintet, T8-ban valahol 1000-1100 körül lehetek.

Az aláírásomban ott van a link a wot-life-ra, ahol még nézelődhettek, hogy mi, merre hány méter.

Remélem sikerült vmelyik klánnak felkeltenem az érdeklődését, és megkeres. Akár itt is, bár az a leggyorsabb, ha játékon belül írtok rám, ott gyakrabban vagyok elérhető. mint a wotinfo-n. Grande__Reagel (fontos, hogy a két szó között két '_' jel van, ha csak egyet írsz, az az időszámítom előtti acc :)
Jah igen, esetleg még e-mailben is könnyen elértek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Köszi szépen előre is, ha elolvastad.

8 éve 4 hónapja #239992 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash
Mi nagyon szivesen látnánk, de Neked a fejlődésed miatt már egy jobb klánba kell menned.

Szimpatikus hozzáállás, korrekt leírás.

Azért rengeteg "húdepro" játékosnál már jobb vagy, ne legyél kishitű. A top klánokon kívül szerintem bárhova beférsz.

Sziasztok!

Sokat gondolkodtam ezen, hogy jelentkezzek-e klánba, vagy sem. Végül azért döntöttem így, h megteszem, mert úgy érzem, elértem azt a szintet, amitől már saját erőmből nem tudok tovább lépni.

Rólam pár gondolat:

25 éves vagyok, 1 éve wotozok (illetve volt előtte is a próbálkozás, kb 1000 csata, de olyan szinten nem ment, h inkább letöröltem, és írtam a supportnak h töröljék az accom, miután csináltam újat, szembesültem vele, h még meg van a régi is :D ). Jelen pillanatban nem dolgozok, hanem tanulok, így egy kicsit több időm van a wotra, de mellette van párom is, aki nem kultiválja :D Szóval kb heti 2-3 napot vagyok online, van, h több, van, h kevesebb, van, hogy egy óra, van, h fél nap.

Milyen klánt keresek?

- Nos, az első, és legfontosabb, hogy aktívat. Nem érdekelnek, a "most alakulunk újjá, és te lehetnél az első, aki ebben segít", vagy a "most alapítottam, lehetnél xy tiszt, stb". Ha már eldöntöttem, komoly klánt szeretnék, legalábbis ami a létezését komollyá teszi. Ellenkező esetben, inkább maradok solo-ban.

- Minőség. Isten őrizzen olyan klánt, ahol húzó ember tudnék lenni. Persze nem szeretnék kimaradni a sh-kból sem, még a CW-ket megemésztem vhogy, ha oda nem visznek. Egy átlagos klánt keresek, ahol viszont vannak olyan emberek, akik tudnak segíteni a fejlődésemben. Nem kell, h super unicumok legyenek (hol férnék én be egy ilyen klánba), viszont legyen ott olyan személyek, akik tisztában vannak a dolgokkal, jó játékosok, és vmit nem értek, nem az RNG-vel, konetókkal magyarázzák, hanem értik, h mit látnak. Jah, és természetesen ezek az emberek legyen aktívak, és segítőkészek.

- Legyen ambíciók. Ne csak T6-os sh/cw-t toljanak, és elégedjenek meg vele, hanem akarjanak azért többet.

- Komolyság. Ezt nem a hangulatra értem. Anélkül, hogy résztelesebben megbeszéltük volna privátban egymás igényeit, terveit, ne küldd el a meghívást. Nem megyek még1egyszer klánba azért, hogy egy hét múlva lelépjek.

Hát nem sokat, már a magamról részben leírtam pár dolgot, hogy milyen is vagyok. Szeretnék fejlődni, jobb és jobb lenni, ez a legfontosabb szempont. Nem vagyok hülye, néha rage-elek, bár ezt csakis magamban, ha egyedül játszom. Mások előtt nem szentségelek, nem akarok senkit sem megbántani.

Teljesen mod szűz kliens. Bár tudom, hogy ez nem sok plusz dolog, de legalább nincsenek csaló modok (sem).

T4-T8-ig aktív vagyok (bár nem sokára csak T5-től), minden féle tankosztállyal (kivéve arty, ott csak négyesek vannak, és nem lesz egyhamar magasabb).

T6-os gépek: M6, Type 64, VK.28.01 (amik általában jók klánba), Strv 74 (ez nem tudom, mennyire használható klánban, én imádom, és ezzel a tankkal tudok a legjobban játszani), illetve a svéd T6-os prémium. Vannak még páncélvadászok, de ahogy én tudom, azokat nem használják T6-os szinten a klánok) Szükség esetén a Cromwell-t is visszatudom venni, de örülnék neki, ha nem kéne, nagyon nem tudtam vele játszani (a statom között láthatod, tomato voltam vele, bár kb 1000 csatám volt, amikor azzal a tankkal játszottam, lehet azóta jobban menne)

T8: Centurion I, T32, T34, Caernavron, T25 Pilot, - egyik tankra sem mondanám, hogy nagyon kenem vágom. Ahogy korábban írtam, szeretnék fejlődni, és a T8 az, ami már meghaladja a tudásomat.

T10-es tankom nincs, és nem is rohanok nagyon. Egyébként 1200+ az overallom, a recentem 1600+, de csak T6-7-ig merném biztosan állítani, hogy hozom ezt a szintet, T8-ban valahol 1000-1100 körül lehetek.

Az aláírásomban ott van a link a wot-life-ra, ahol még nézelődhettek, hogy mi, merre hány méter.

Remélem sikerült vmelyik klánnak felkeltenem az érdeklődését, és megkeres. Akár itt is, bár az a leggyorsabb, ha játékon belül írtok rám, ott gyakrabban vagyok elérhető. mint a wotinfo-n. Grande__Reagel (fontos, hogy a két szó között két '_' jel van, ha csak egyet írsz, az az időszámítom előtti acc :)
Jah igen, esetleg még e-mailben is könnyen elértek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Grande__Reagel

8 éve 4 hónapja #240034 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Köszönöm a bíztatást. Viszont azért csalóka a wn8 ugyanis ha megnézed, T4-5-6-ban szedtem össze a nagy részét. T7 még elmegy, T8-ban viszont problémák vannak, kínlódás nekem. Anno dobilaci mondta, h ahhoz képest h nekem ez a szint még új, nem olyan rossz. Igaza is volt, volt akkor vagy 100 csatám abban magasságban, de nem érzem, h fejlődtem volna, pedig van azóta kb 400 csatám T8-ban. És ez a legnagsobb bajom, h nem érzem a javulást.

Mi nagyon szivesen látnánk, de Neked a fejlődésed miatt már egy jobb klánba kell menned.

Szimpatikus hozzáállás, korrekt leírás.

Azért rengeteg "húdepro" játékosnál már jobb vagy, ne legyél kishitű. A top klánokon kívül szerintem bárhova beférsz.

Sziasztok!

Rólam pár gondolat:

Milyen klánt keresek?

8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #240492 Írta: Shadow
Megválaszolva: Shadow
Üdv, Parancsnokok! :great:
A The Iron Knight Klan felvételt hirdet!

Magunkról:
Kis baráti társaság vagyunk, a többség az idősebb korosztályba tartozik (30+), de vannak fiatalabb játékosok is (18-25). Tiszteljük egymást, segítjük a másikat, tanácsot adunk, elbeszélgetünk bármiről, legyen szó játékon belüli témákról vagy bármi egyébről. Egy másik klánból váltunk ki, kisebb-nagyobb nézeteltérések miatt úgy döntöttünk, hogy alapítunk egy saját klánt, amit azóta is fenntartunk és várjuk az új tagok jelentkezését!

Célunk:
Aktívabban szeretnénk részt venni a közös játékokban (pl. SH [erőd], csapat csaták, esetleg CW [klán háború], ha a létszám megvan hozzá!!!), ehhez keresünk új tagokat!

Játék:
Általában tier 8-tól felfelé játszunk, szükség esetén megfordulunk 6-7-es szinteken is, tier 6 alá viszont már nem szeretnénk menni!
A jelenlegi (aktív) létszám miatt legtöbbször csak szakaszozásra van lehetőség. Amennyiben gyarapodik klánunk, szeretnénk sűrűbben erődözni, csapatozni vagy akár cw-zni, de ezt már említettem.
Nincs napi xy óraszámú kötelező játékidő, amikor tudtok és van kedvetek, viszont a TS3 kötelező, amennyiben játszotok!
Hétvégente nagyobb az aktivitás (este 6-8 órától), ilyenkor lenne lehetőség a közös játékra.

Bekerülés alaptételei:
- Minimum 16 betöltött életév!
- Tankok(legalább):
- 2 db tier 8-as tank
- 1 db tier 10-es tank
- TS3 használat!!! (Ha játékban vagy, TS-en is legyél fent!)

Ha úgy gondolod, érdekel és szeretnél egy jó társasághoz tartozni :beer2: , keress minket a játékban, vagy írj itt!

Felvétellel kapcsolatban így találtok minket (játékban): Aky911, jim444, Laci989, TheShadowSoldier_112

Tisztelet és Becsület mindenek felett!

- TIKK

:thx:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: easypc

8 éve 4 hónapja #240645 Írta: LeonardoGriffin
Megválaszolva: LeonardoGriffin
Sziasztok!
Szeretnèm bemutatni a klánunkat, a Griffin klánt.
Előtörtènet:
2 ève csatlakoztam egy klánhoz, ahol aktív tagkènt, taktikuskènt ès parancsnokhelyetteskènt tettem a dolgomat.Elèrtünk egy pontra ahol, szüksèg volt egy alklánra. Sajnos 1 èv után az alklán különvált ès magunk maradtunk. Páran elmentek, èn egy időre abbahagytam a gamet. A klán meghalt az emberek tovább áltak. Most visszatèrtem a játèkhoz, hogy megvalósítsam a terveimet ès úgy játszhassak a règi barátokkal, ahogy èn szeretnèk.

Napokban alakultunk meg kevesen, de stabilan játszunk. Sajnos munka ès család mellett kevès idő jut játszanunk. A társaság többnyire 20 feletti, de szívesen látunk ifjabbakat is. Sokat nevetünk, storyzgatunk. Szakaszozunk, csapatozunk.
Tervek :
- Folyamatos erőd, főleg farmolás cèljából
- Csapat csaták
- CW avagy Klán háború
- Házibajnokságok
- Klántalálkozók
-Stb...

Elvárasok :
- Teamspeak használat(mikrofon nèlkül akár)
- Èrett felfogás
- Erődre, csapatra vihető tankok( minimum 1)
- wn8 határ Nincs( játszottam már 500 wn8assal is, mára 1500as. Minden csak hozzáállás kèrdèse.)
- Humorèrzèk
- Kellő aktívitás
- Èletkorhatár nincs

Köszönöm, hogy vègig olvastad. Itt lehet èrdeklődni,vagy játèkban.
LeonardoGriffin parancsnok.

8 éve 3 hónapja #241946 Írta: Kakarotto0611
Megválaszolva: Kakarotto0611
Szia!
Hasonló felfogású klánunk ( T_E_K) szeretne tagokat felvenni, de az egybeolvadástól sem tántorgunk el.
Lenne kedvetek egyesülni?
Várom válaszodat!
Üdv, Kristóf

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242166 Írta: Granite
Megválaszolva: Granite
Sziasztok, klánt keresnék, fejlődés, illetve tapasztalat szerzés céljából.
A játékban egyébként Granite11 néven vagyok megtalálható. A WN8-am asszem 900 lehet de istenigazából nem tudom pontosan.
T6-os tankjaim: M6, D Max, HT No VI, illetve ami szükséges vissza veszem :).
T8-as tankjaim: Tigris II, Defender, Mutz, Szuper Pöri, Lorr 40T , T-44(még fejlesztés alatt), T28 Prot.
T10-es csak az E5 van meg még :)

22-éves vagyok és leginkább este tudok aktív lenni, szívesen játszanék csapatban :)
Nagyjából 1 éve játszom aktívan napi szinten.
Jelenleg a baráti társaságommal vagyok egy klánban, viszont a társaság nem túl akív.
Ezért is szeretném más aktív klánban kipróbálni magam.

Lehetőleg olyan klánt keresnék ahol, jó a hangulat :) és segítőkészek abban hogy miben érdemes fejlődnöm. Szivesen próbálnám ki magam CW-n és egyébb klános mulatságokban :) !!!
Köszönöm ha elolvastad!

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #242181 Írta: paracletos
Megválaszolva: paracletos
Üdvölet Pajtosok!

Fogadjátok szeretettel a toborzó, kisfilmünket!
Minden magányos Farkas nézze meg ;)

Video
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katsura_Taro

8 éve 3 hónapja #242201 Írta: Egókirálynő
Megválaszolva: Egókirálynő
Szia!
A PEWA szívesen lát tagjainközött. A jatekban keresd Egoqueen t

8 éve 3 hónapja #242275 Írta: gyengeleves
Megválaszolva: gyengeleves
Üdvözlünk a HUNcutka klánunk nevében!

Közösségünk azzal a céllal jött létre, hogy egy baráti társaság kialakítása mellett vállvetve fejlődjünk és harcoljunk a tankok világában.

Amit még érdemes tudnod rólunk:
- életkor tekintetében minimum 20 évnél idősebbeket keresünk
- nem hardcore klán vagyunk és nem is ez a célunk, nekünk is van életünk és az az első
- nem a wn8 értéked alapján ítélünk meg, hanem a hozzáállásod számít
- a kezdő játékosokat is szívesen látjuk, tanítjuk és felkaroljuk
- nincsenek kötelező tankok, mindenki azzal jöhet, amivel szeret játszani (feltéve, hogy teljesen kifejlesztette)
- amit elvárunk, az a ts3 használata, ha online vagy (erről bővebben a klánszabályzatban)

Mindezek tükrében örömmel fogadjuk jelentkezésed, ha szeretnél te is közénk tartozni!

Üdv: gyengeleves

8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #244179 Írta: szili46
Megválaszolva: szili46
A TF-HD klán játékosokat keres, tier 6-8-s erőd szakasz, század és majd ha jobban össze szoktunk irány a CW de még alakulóban van a társaságunk, a kemény mag már megvan 2 nagyon szuper harctéri parancsnok személyében és hozzájuk tartozó tagokkal,az erődünk 5-s szinten van és várunk minél több olyan játékost,aki szeret jó társaságban lenni és játszani.
Elvárásunk csak annyi hogy legyen 6-s és 8-s tankod minimum 4000 csatád és a személyes értékelésed
3000 körül legyen és legyen TS-d mer ez fontos.
Ha úgy érzed elmúltál 16 éves és a fentiekkel rendelkezel keresd a játékban szili46 toborzó tisztünket .
Köszönjük hogy elolvastad toborzónkat.
Mellékletek:

8 éve 2 hónapja #245399 Írta: HUN_2003
Megválaszolva: HUN_2003
Sziasztok, Katonák!
Nemrégiben alapítottunk egy új klánt igen aktív játékosokkal nagyon sok az SH és a következő CW kampányon már indulunk, és ha másért nem, de jó hangulatért mindenféleképpen érdemes ide jönnöd.
Feltételeink: 600 wn8 és ts használat.
Ts szeverünk:-eu118.ts3.cloud:18111 (itt szinte bármikor találhattok egy vezetőségi tagot ! )

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 1 órája 27 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 2 órája 59 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 19 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.