Biztos azért, mert elég ijesztő dolgokat írtál. Főleg az UI.!
miért ijesztő hogy nem a statját nézem mikor jelentkezik? majd kikupálódik nálunk:)
Első sorban sok sikert kívánok, a toborzáshoz és jó játékot nektek, de kikupálódni, tapasztalt jó játékosok hiányában senki sem fog nálatok. 
Én úgy látom, h van 1-2 zöld WN8as játékos ott. És ők el tudják mondani a pirosaknak, h legyenek zöldek. Aztán új utakra kell evezniük, ha más kihívásra vágynak.
Utólag visszagondolva, ha már a kezdetek kezdetén beléptem volna klánba, akkor legalább elmondja vki az alapokat és nem vagyok pirosnarancssárga 10 ezer csatán keresztül. Én anno azt sem tudtam, h van ilyen, h statisztika, meg wotinfo, meg fórum, meg klán. Feltettem az ingyenes játékot, és elkezdtem megörülni, ha eltaláltam vkit

, hosszú ideig a motivációm az volt, h na majd, ha tigris tankom lesz, akkor azzal majd odab@szok, először az volt, h legyen olyan tankom, ami tanknak néz ki, VK36.01H már olyan volt, aztán tigris 1, de nem voltak elég jók, mert nem tudtam velük mindenkit kilőni :D, na majd a tigris 2, az lesz az ász, aztán kicsináltak pillanatok alatt. Na itt végetért az álom. Sok ezer csata után.
Szóval, már az elején érdemes felépíteni a tanulást, h ne szopjon senki ennyit, meg az alltime statja is jobb legyen, ha már - nem értem miért - mindenki ezt is nézi.
Noha a kezdeti idők után már nem látom pontosan miért éri meg klánban játszani, illetve én a következőket képzelem el:
- Nyereménytankok megszerzése
- Ranglistán való előkelő helyezés
- Arany
- Baráti társaság
- Bónuszok pörgetése
Namost mindenki eldöntheti, h neki mi kell ezekből, és ezt melyik klánból kaphatja meg.
Számomra pl, mivel kevés időm van játszani, leginkább a nyereménytank érdekes. Azt a kevés időt, amit a játékkal töltök azt nem aranyszerzés céljából szeretném megtenni, hanem tank kifejlesztésre, grindolásra fordítani. Sajnos a klános törekvéseket nem jutalmazza a rendszer XPvel, tehát tankot húzni azzal nem tudok, statot javítani szintén nem tudok, mert nem számít bele.
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...