Jelenleg 161 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 11 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 4 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja

Toborzás, tagfelvétel

7 éve 7 hónapja #267736 Írta: evil.67
Megválaszolva: evil.67

Sziasztok.
Hozzánk bárki jöhet aki hajlandó használni a TS3-at!
Egyelöre kevesen vagyunk, ezért szeretnénk böviteni a tagok számát.
Szóval ha erre az egy dologra hajlandó vagy, nálunk a helyed:) azért legalább 1d VI-os tankod legyen:)
Klánunk röviditése: SWTD
TS címünk: 91.190.187.4:9988
keressétek evil-t vagy PIFF-et TS-en vagy a játékba _____evil_____ -t
UI: nem érdekelnek a statisztikák:)

Na ahhoz képest, hogy hányan kerestek klánt, öszintén meglep hogy 3 nap alatt senki se keresett meg minket :( :ohmy:

Láthatoan mindenki megtalálta a klánját, mert hozzánk továbbra se jelentkezett senki innen:(
Vagy esetleg nem tudják, hogy mi is az a "TS3" (és bár a google a barátom, de ugye a lustaság meg nagy úr :ohmy: :lol: ) vagy csak idegenkednek töle, bár okot nem tudnak mondani rá :S
nos mindegy, mi továbbra is várjuk a jelentkezöket.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

7 éve 7 hónapja #267759 Írta: Laccvacc
Megválaszolva: Laccvacc
Biztos azért, mert elég ijesztő dolgokat írtál. Főleg az UI.!

7 éve 7 hónapja #267760 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ
StahanoW Foparancsnok ur sikeresen osszegyujtotte a forumozokat a Porkoltbe. Most ott is boldogitjuk egymast.
:)

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267769 Írta: evil.67
Megválaszolva: evil.67

miért ijesztő hogy nem a statját nézem mikor jelentkezik? majd kikupálódik nálunk:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: AntTheZ, Exami

7 éve 7 hónapja #267814 Írta: Istiger1
Megválaszolva: Istiger1

miért ijesztő hogy nem a statját nézem mikor jelentkezik? majd kikupálódik nálunk:)

Első sorban sok sikert kívánok, a toborzáshoz és jó játékot nektek, de kikupálódni, tapasztalt jó játékosok hiányában senki sem fog nálatok. :beer2:

7 éve 7 hónapja #267833 Írta: freezer
Megválaszolva: freezer

Első sorban sok sikert kívánok, a toborzáshoz és jó játékot nektek, de kikupálódni, tapasztalt jó játékosok hiányában senki sem fog nálatok. :beer2:

Én úgy látom, h van 1-2 zöld WN8as játékos ott. És ők el tudják mondani a pirosaknak, h legyenek zöldek. Aztán új utakra kell evezniük, ha más kihívásra vágynak.
Utólag visszagondolva, ha már a kezdetek kezdetén beléptem volna klánba, akkor legalább elmondja vki az alapokat és nem vagyok pirosnarancssárga 10 ezer csatán keresztül. Én anno azt sem tudtam, h van ilyen, h statisztika, meg wotinfo, meg fórum, meg klán. Feltettem az ingyenes játékot, és elkezdtem megörülni, ha eltaláltam vkit :), hosszú ideig a motivációm az volt, h na majd, ha tigris tankom lesz, akkor azzal majd odab@szok, először az volt, h legyen olyan tankom, ami tanknak néz ki, VK36.01H már olyan volt, aztán tigris 1, de nem voltak elég jók, mert nem tudtam velük mindenkit kilőni :D, na majd a tigris 2, az lesz az ász, aztán kicsináltak pillanatok alatt. Na itt végetért az álom. Sok ezer csata után.

Szóval, már az elején érdemes felépíteni a tanulást, h ne szopjon senki ennyit, meg az alltime statja is jobb legyen, ha már - nem értem miért - mindenki ezt is nézi.
Noha a kezdeti idők után már nem látom pontosan miért éri meg klánban játszani, illetve én a következőket képzelem el:
- Nyereménytankok megszerzése
- Ranglistán való előkelő helyezés
- Arany
- Baráti társaság
- Bónuszok pörgetése

Namost mindenki eldöntheti, h neki mi kell ezekből, és ezt melyik klánból kaphatja meg.

Számomra pl, mivel kevés időm van játszani, leginkább a nyereménytank érdekes. Azt a kevés időt, amit a játékkal töltök azt nem aranyszerzés céljából szeretném megtenni, hanem tank kifejlesztésre, grindolásra fordítani. Sajnos a klános törekvéseket nem jutalmazza a rendszer XPvel, tehát tankot húzni azzal nem tudok, statot javítani szintén nem tudok, mert nem számít bele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics, AntTheZ

7 éve 7 hónapja #267837 Írta: Istiger1

Én úgy látom, h van 1-2 zöld WN8as játékos ott. És ők el tudják mondani a pirosaknak, h legyenek zöldek. Aztán új utakra kell evezniük, ha más kihívásra vágynak.
Utólag visszagondolva, ha már a kezdetek kezdetén beléptem volna klánba, akkor legalább elmondja vki az alapokat és nem vagyok pirosnarancssárga 10 ezer csatán keresztül. Én anno azt sem tudtam, h van ilyen, h statisztika, meg wotinfo, meg fórum, meg klán. Feltettem az ingyenes játékot, és elkezdtem megörülni, ha eltaláltam vkit :), hosszú ideig a motivációm az volt, h na majd, ha tigris tankom lesz, akkor azzal majd odab@szok, először az volt, h legyen olyan tankom, ami tanknak néz ki, VK36.01H már olyan volt, aztán tigris 1, de nem voltak elég jók, mert nem tudtam velük mindenkit kilőni :D, na majd a tigris 2, az lesz az ász, aztán kicsináltak pillanatok alatt. Na itt végetért az álom. Sok ezer csata után.

Szóval, már az elején érdemes felépíteni a tanulást, h ne szopjon senki ennyit, meg az alltime statja is jobb legyen, ha már - nem értem miért - mindenki ezt is nézi.
Noha a kezdeti idők után már nem látom pontosan miért éri meg klánban játszani, illetve én a következőket képzelem el:
- Nyereménytankok megszerzése
- Ranglistán való előkelő helyezés
- Arany
- Baráti társaság
- Bónuszok pörgetése

Namost mindenki eldöntheti, h neki mi kell ezekből, és ezt melyik klánból kaphatja meg.

Számomra pl, mivel kevés időm van játszani, leginkább a nyereménytank érdekes. Azt a kevés időt, amit a játékkal töltök azt nem aranyszerzés céljából szeretném megtenni, hanem tank kifejlesztésre, grindolásra fordítani. Sajnos a klános törekvéseket nem jutalmazza a rendszer XPvel, tehát tankot húzni azzal nem tudok, statot javítani szintén nem tudok, mert nem számít bele.

Részben igazad van 1-2 alapot meg tudnak tanulni a 3 zöld statos játékostól, így a nagyon kezdő játékosoknak ezen klán is egy lehetőség.
De azért valótlant ne állítsunk.
Evil: majd 38k csata és nincs meg az 1000 wn8 recentre sem overalra sem. (ezt nem bántásként hozom fel, csak tény.)
Olyan klánban nem fog senki kikupálódni, ahol a meglévő játékosoknak is bőven van még mit tanulniuk.
Továbbra sikeres és eredményes játékot kívánok a SWTD klánnak.
Tényleg a legjobb szándék vezérel, és bízom benne, hogy sikerül elérniük a maguk elé kitűzött céljaikat. shaking

7 éve 7 hónapja #267848 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
freezer:

Ez amit írtál.....1 az egyben igaz rám, csak orosz vonalon....
na majd a kv-2....óh van kv-3 is......kv-4 az biztos.....
Aztán ripsz ropsz 20onpárezer csata.....:)

shaking shaking shaking shaking

7 éve 7 hónapja #267862 Írta: freezer

freezer:

Ez amit írtál.....1 az egyben igaz rám, csak orosz vonalon....
na majd a kv-2....óh van kv-3 is......kv-4 az biztos.....
Aztán ripsz ropsz 20onpárezer csata.....:)

shaking shaking shaking shaking

De végre már legalább megvilágosodtunk :)
Már csak huzamosabb ideig kéne hozni türkizt, aztán kéket, majd lilát.
Én most skill féle videókban találom meg a lelki békémet, bár nem sokat nézek, de jók.

Egy kicsit más téma:

Amúgy múltkor beszélgettünk arról, h ha kikapunk, akkor nem tettünk eleget.
Megnéztem most Scheff egyik sessionjét, és a VK100.01Pvel ment 12 csatát, amiből 2t nyert, 2000es WN8cal.
Namost tudjuk, h Scheff, az, aki képes lehozni csatát, és 4000WN8at csinálni.
Szóval szerintem egyszerűen csak rossz csapatot kapott folyamatosan, és verette a rendszer. Nem lehet rá azt mondani, h tanuljon meg játszani :D
Egyékbént az alltimeja 54% és 3000WN8 ezzel a tankkal.

Én mostanában nem panaszkodhatok, dobja a gép, WR és WN8 is ok.

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267863 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Azt mindenkinek lehet mondani, hogy: Tanulj meg jáccani.....:) :troll:

Majd beírok neki legközelebb: Scheffikém, tanulj már meg játszani, de noob vagy:)
:troll:

7 éve 7 hónapja #267864 Írta: freezer

Azt mindenkinek lehet mondani, hogy: Tanulj meg jáccani.....:) :troll:

Majd beírok neki legközelebb: Scheffikém, tanulj már meg játszani, de noob vagy:)

7 éve 7 hónapja #267869 Írta: -
Megválaszolva: -
@evil.67

Sokat számít a toborzó szöveg, sokat számít mit tud adni egy klán a játékosnak. A kötetlenség felajánlása mindig is csalogató tud lenni, ebben egyetértek, viszont én azt vettem észre, hogy sokan keresik a következőket:

- Tanulási lehetőség
- Jó társaság
- Csapatjáték lehetősége
- Esetleg valami bónusz

TS3 használatát mindenki ismeri, nem is ezzel van a baj. Egy rideg szöveggel viszont nem tudsz megnyerni senkit. Sokat számít, hogy írod meg, miket ajánlasz. Miket tud adni a klánod, milyen lehetőségeitek vannak, mik esetleg a terveitek a közeljövőben, és mik azok, amiket egyelőre nem szeretnétek célba venni (pl CW). Nem baj, ha kicsi az erődötök, nincsenek klán bónuszok, besegítenek a tagok/új tagok szívesen, amennyiben jelzed, hogy ez lenne az elsődleges célotok, és utána jöhetnének a bónuszok.

IsTiger1 megjegyezte, hogy nem igazán jó a statisztikád, viszont freezer látta, hogy van nálatok egy-két jó játékos. Nos, például azt a pár játékost, akik jó statokkal rendelkeznek, esetleg megnevezheted őket a toborzó szövegeidben, mint jó "tanárokat", akik tudnak segíteni a fejlődni, tanulni vágyóknak.

Statisztikát megértem, hogy totál mindegy nektek, ezzel mi is így vagyunk, de ha nem jelzed a toborzó szövegedben, hogy "nem baj ha rossz a statod, segítünk", akkor nem fognak jönni az emberek, más klánt fognak keresni.

Sokat segít az is, ha például megjegyzed, hogy van FB csoportotok például, ennek hiányában valamilyen fórumotok, esetleg weboldalatok az alapvető infókkal, esetleg levelező listátok. Szívesen segítek ezeknek a megszerzésében, elérésében.

Remélem fellendül a klánotok, én csak tanácsokat szeretnék adni a saját tapasztalataim alapján, hogyan tudtok több tagot szerezni. ;)

7 éve 7 hónapja #267873 Írta: Istiger1

@evil.67

Sokat számít a toborzó szöveg, sokat számít mit tud adni egy klán a játékosnak. A kötetlenség felajánlása mindig is csalogató tud lenni, ebben egyetértek, viszont én azt vettem észre, hogy sokan keresik a következőket:

- Tanulási lehetőség
- Jó társaság
- Csapatjáték lehetősége
- Esetleg valami bónusz

TS3 használatát mindenki ismeri, nem is ezzel van a baj. Egy rideg szöveggel viszont nem tudsz megnyerni senkit. Sokat számít, hogy írod meg, miket ajánlasz. Miket tud adni a klánod, milyen lehetőségeitek vannak, mik esetleg a terveitek a közeljövőben, és mik azok, amiket egyelőre nem szeretnétek célba venni (pl CW). Nem baj, ha kicsi az erődötök, nincsenek klán bónuszok, besegítenek a tagok/új tagok szívesen, amennyiben jelzed, hogy ez lenne az elsődleges célotok, és utána jöhetnének a bónuszok.

IsTiger1 megjegyezte, hogy nem igazán jó a statisztikád, viszont freezer látta, hogy van nálatok egy-két jó játékos. Nos, például azt a pár játékost, akik jó statokkal rendelkeznek, esetleg megnevezheted őket a toborzó szövegeidben, mint jó "tanárokat", akik tudnak segíteni a fejlődni, tanulni vágyóknak.

Statisztikát megértem, hogy totál mindegy nektek, ezzel mi is így vagyunk, de ha nem jelzed a toborzó szövegedben, hogy "nem baj ha rossz a statod, segítünk", akkor nem fognak jönni az emberek, más klánt fognak keresni.

Sokat segít az is, ha például megjegyzed, hogy van FB csoportotok például, ennek hiányában valamilyen fórumotok, esetleg weboldalatok az alapvető infókkal, esetleg levelező listátok. Szívesen segítek ezeknek a megszerzésében, elérésében.

Remélem fellendül a klánotok, én csak tanácsokat szeretnék adni a saját tapasztalataim alapján, hogyan tudtok több tagot szerezni. ;)

Na jó, ez sokkal inkább építő jellegű volt mint az én hozzászólásom! Én fennakadtam a kikupálódáson.... shaking :thx2:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: -

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267902 Írta: KamizZa
Megválaszolva: KamizZa
Sziasztok a XV. Légió [LEGXV] aktív CW/SH képes klántársat keres!!!
Ha szeretnél egy aktív és jó hangulatú csapatban elhelyezkedni akkor nálunk a helyed. :)

Feltételeink:
• 16. életévedet betöltötted
• 3 db tier8-as tank cw/sh képes
• Ha van tier 10-es tankod nem hátrány.
• TeamSpeak3 használat
• Legyél csapatjátékos

Amit kínálunk:
• Átlag életkor 20+
• aktív CW/SH csaták (Megszerzett arany kiosztása )
-Harctéri Parancsnokok vezetik le a meccseket.
• napiszinten esti órákba sh bónuszok aktiválása
• jó hangulatú társasság
• saját TS szerver
TS címünk:
ts1.clans.hu:10145

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267923 Írta: Trexy
Megválaszolva: Trexy
@evil.67

Ha nem zavarnak az amatőrök, akkor megyek! :-)

Téma: OFF topik

• Sixtyfeetofbridge profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Ez inkább szomorkodó poszt,  mert nem olyan...
    • Írta: Sixtyfeetofbridge
    • 8 órája 47 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• perretz profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: perretz
    • 1 órája 57 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 12 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.