Nem tudom mi értelme az ilyen klánoknak 10 taggal...nem egyszerűbb egy komolyabb klánba csatlakozni?
Javarészt minden klán kb 10 körüli taglétszámmal kezdi meg jobb esetben, ha nem 3-4-el. Gondolom ti sem úgy kezdtétek anno, hogy összebeszélt 99 ember, és egy azon napon megalapult a klánotok
Mindenkinek megvan a saját elképzelése a saját klánjával kapcsolatban, és mindenkinek van joga is hozzá. Aztán, hogy sikerül-e tovább lépniük, megfelel-e nekik a jelenlegi állás, vagy felbomlanak, az már az ő dolguk. Az, hogy van-e értelme ennek, nézőpont kérdése, de szerintem az adott klán majd eldönti, hogy van-e értelme a létezésüknek, vagy sem
Mi is belekezdtünk a saját klánunkba még 1 évvel ezelőtt, kb 14 főnél meg is álltunk, ugyanis a toborzás nem ment jól, tapasztalatlanok voltunk klán működtetés terén, habár játszani már játszottunk bőven (CW, SH, TB stb), tehát nem a játékosi tapasztalataink hiányoztak ahhoz, hogy beröffentsük a klánt. Ez megváltozott pár hónappal ezelőtt, és nekilódultunk megint a toborzásnak, jelenleg 30 főnél tartunk, és úgy tűnik, növekedni fogunk tovább is.
Ne tessék lenézni a kisebb klánokat azért, mert kevesen vannak, vagy mert elsőre nem tűnnek komolynak, esetleg a toborzó szövegük nem a legtökéletesebb, majd fejlődnek.
Lami hozzászólása pedig 100%ban tükrözi az én további véleményemet is a témáról!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...