Dear Algol974!
Arról gondolom nem mi tehetünk, hogy az oldalon nem tudsz navigálni:
Nem tudom mióta követed a wotinfot, a regisztrációd ide tavalyi. Tudod régebben, hány kezdeményezés volt ezzel kapcsolatban? Valószínüleg nem mert akkor nem írtál volna ilyeneket! Eddig minden magyar klán aki beakart mutatkozni az megkapta a lehetőséget!! Volt pár klánnak saját oldala is, de az sokszor nem szólt másról, mint a szidásról pocskondiázásról, ezért meg is szüntek. Ehhez a felhasználóknak is fel kellene nőnie, és ez nem az oldal hibája!
A másik, hogy topic nyitás ingyenes, még csak engedélyt sem kellene kérned senkitől ehhez.
A harmadik, ameddig Te sajnálsz időt energiát fektetni ebbe, milyen jogon várod el ezt mástól?
Maga az oldal a játékról szól, nem a klánokról, azoknak max lehetősége van itt megjelenni.
A wotinfo munkáját sok olyan idióta segíti mint én, aki önzetlenül szabadidejét beáldozva, néha még anyagiak ráfordításával, ellenszolgáltatások nélkül csinálja. Mindezt azért, hogy Te/Ti információkhoz juthassatok a játékkal kapcsolatban.
És hogy ha azt gondolod, hogy a videókból bárkinek is jó bevétel van, akkor hatalmasat tévedsz.... Eddig egy huncut petákot sem kaptam ezekért, de legalább elment rá kb 3600 órám, és ezekben a cikkek megírása a játékok szervezése még benne sincs. Az hogy az itt jelenlevőknek élményt és nyerési lehetőséget biztosítsak, az elmúlt évek alatt kb 100 000 Ft értékben ajánlottam fel nyereményeket a különböző versenyek során amiket indítottam, vagy benne voltam a szervezésében. És nemsokára indul a következő is!
Szóval én kérek elnézést, hogy nem írtam/írtunk egy ilyen cikket, hogy igényedet kielégítsük......
Amúgy meg a Google a barátod csak hát arra is rá kellene fordítani időt, én ezt megtettem és kb 15 másodperc alatt, (ebből 14-volt míg bepötyögtem a betűket) meg is találtam az egyik lehetőséget a válaszodra:
wot-tudasbazis....lanok/
U.I.: most láttam az első hozzászólásodban megtetted ezt, akkor mi is a probléma?? Nem értem.........
És egy másik klánokkal kapcsolatban ki hogyan szerepel jelenleg a Globál mappon:
docs.google.com...211727
További szép napot!
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...