Jogos a kérdés: Mégis mi értelme ennek ?
Legyen végre olyanoknak is klánja, akik megunták az egyedüli játékot , kipróbálnák a klán-életet ,nem szeretik a kötöttségeket és ritkán tudnak játszani.
Most én leszek itt a legnagyobb szemét, bocs Tommybear, de magyarázatot várok:
1. Amennyiben a klánban semmilyen közös játék nincs, hogyan várhatja a jelentkező, hogy az egyedüli játékon kívül mást is megismer. Szakaszokkal? Egy chatcsoportot létre lehet hozni, SŐT, még az se kell, mert felmész facebookon a wotinfora, és találsz társakat.
2. Olyanok jelentkezését várod, akik még nem voltak klánban, és megunták az egyedüli játékot, mert kapnak helyette... ugyanazt?
3. Kipróbálják a klánéletet, de a legrosszab tapasztalatokat szerzik meg, hogy sosincs semmilyen közös játék? (mert a szakasz, bizony nem klánélet)
4. Ritkán tudnak játszani... Tanuljuk meg a szavak jelentését, még wotban is: Akinek havi 200 csatára futja, és van ideje, az nem ritkán játszik hanem igenis rendszeresen. Akinek havonta egy csatája sincs, az NEM játszik éppen. Én sok olyat ismerek aki ritkán játszik, és furcsamód még így is betartja egy-egy nagyobb klán elvárásait, bármi nehézség nélkül.
5. Zárásképp: Ha ez lenne a 1. 2. vagy 3. klánod Tommy, megértenélek, az előbbi felsorolás sem kéne hogy vonatkozzon rád, DE többször léptél be klánba (44), mint valszeg ahány éves vagy, tehát inkább a csalódottságot érzem itt az alapításban. A statodat tekintve, jó sok klánba felvételt nyerhetnél, még olyanba is ahol a tieiddel megegyezőek az elvárások a klánra véve.
Én sok sikert kívánok, akermennyire is ellenérzésekkel teli a toborzás, remélem valamire viszitek azért majd
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...