Sziasztok en lassan 10 eve jatszok a wot al. van tobb 10 es tankom 4 prem tankom 10 es artym premium felhasznalo vagyok. Szoval keresek egy klant aki nem tul szigoru mert en dolgozok es hetkozben ritkan vagyok de hetvegen par orat vagyok. Szoval klant keresek.
Győzelem
Westfield
Löwe
13 121 (x5 minden nap az első csatáért) 127 677 12 768 2
Csatában elért kitüntetések Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Győzelem
Westfield
Löwe
13 121 (x5 minden nap az első csatáért) 127 677 12 768 2
Csatában elért kitüntetések Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
látom nagyon kell az a klán. tolj egy játékosnevet! van jópár haverom kisebb-nagyobb klánokban, majd (a játékon belül) egyikük megkeres téged....ahová értékelésed alapján beillesz. addig is telepíts fel discordot, mert az kelleni fog!
Üdvözlet mindenkinek !
Érdekesen lehet az új cw kampány , klánt keresek akinél én is jól érzem magam és ők is jól járnak velem .
További kellemes napot/estét mindenkinek .
Üdvözlet mindenkinek !
Érdekesen lehet az új cw kampány , klánt keresek akinél én is jól érzem magam és ők is jól járnak velem .
További kellemes napot/estét mindenkinek .
2 db 10-es tankkal kevés az esélye a sikeres cw-n való részvételnek, de ne add fel, hátha valamelyik klánnak pont rátok van szüksége.
Tanácsként tudom javasolni, hogy fejleszd ki a kínai wz-t, az orosz 277-et, 430u-t, 140-et.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Anduril_123
Jogos a kérdés. Mit szeretnél stevelubi? Kicsit bőbeszédűbb is lehetnél. Ha klánt keresel, akkor írhatnál kicsit magadról, mik a céljaid, elvárásaid, milyen klánt keresel, stb. Ha például egy hobbi klánt keresel, ahol csak elvan az ember, mint a befőtt, akkor ugye nem érdemes olyan klánba menni, ahol rendszeres kláncsaták vannak, mert oda nyilván ehhez keresnek társakat, ugyanez fordítva is igaz, stb.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: harakiri
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...