ESL csapatot keresek! A klánomban jelenleg még nincsen erre igény, viszont én mindenképpen szeretném már megmérettetni magam (persze némi gold sem jönne rosszul). Erős közepes játékosnak tartom magam, örülnék neki, ha beférnék valahova.
Elérhető vagyok itt vagy a játékban (ottani nickem szintén: progmatic)
nem rég kezdtem el játszani, 5ös 6os tankokkal rendelkezem, megítélésem szerint elég gyorsan fejlődöm. Ám meguntam az egyedüli menetelést, szívesen kipróbálnám magam szakaszban, továbbfejlődni és javulni szeretnék a játékban. Többnyire este 11felé szoktam játszani, ezért olyan klánba mennék ahol vannak éjszakai baglyok
nem rég kezdtem el játszani, 5ös 6os tankokkal rendelkezem, megítélésem szerint elég gyorsan fejlődöm. Ám meguntam az egyedüli menetelést, szívesen kipróbálnám magam szakaszban, továbbfejlődni és javulni szeretnék a játékban. Többnyire este 11felé szoktam játszani, ezért olyan klánba mennék ahol vannak éjszakai baglyok
laozloanavao, néven megtaláltok
Üdv Andris (25)
Üdv Andris kiküldtem a meghívót ,gondolom azért néha részt tudsz venni közös programokon.
Sziasztok!
38 évesen még csak kezdő vagyok és ezért keresek klánt rutinos csapattagokkal tanulás végett.A tankjaim 5-6-7-8:IS3,IS,KV 1S,KV,M6 T 1 Havy,Helycat,SU 100,VK 3600H,csak 47% vagyok 6k ból.Tapasztalatot szeretnék szerezni segítsetek!!!!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...