Érdeklődni szeretnék hogy valahova esetleg nem férnék be?
T10 ből ezek vannak :T110E5,T57HT,IS7,OBJ.261
A gond csak az hogy barátnőm rengeteget játszott az accommal és eléggé lent van az wn-em.. de folyamatosan dolgozok rajta.. tesztelhettek bármi.. benne vagyok
Hali!
Az a baj Ricsi hogy ez nem igaz,mivel a Niki nagyon is jól játtszik,jobb mint te,csak annyi hogy ő artyn kívül mással nem tolja!
Hupsz! az a baj hogy Niki jól játszik arty-val stb.. de sajnos ha tankkal játszik és letámadja valaki nem tud olyan gyorsan reagálni rá ahogy kéne
+ szegény jó ideig amíg nem volt ez a szinezősdi nem tudta hova kell lőni..
de tény hogy arty-val ezek alól mentesül hiszen nem kell megvédenie magát csak nagyon végső esetekben
Hupsz! az a baj hogy Niki jól játszik arty-val stb.. de sajnos ha tankkal játszik és letámadja valaki nem tud olyan gyorsan reagálni rá ahogy kéne
+ szegény jó ideig amíg nem volt ez a szinezősdi nem tudta hova kell lőni..
de tény hogy arty-val ezek alól mentesül hiszen nem kell megvédenie magát csak nagyon végső esetekben
Sziasztok
Olyan klánt keresek aki vállalja egy amatör támogatását (és persze játszanak is)5-6-7-8 tankjaim vannak páncélvadász(SU100,Helykat)Könnyü tank(T58,M6,T1 Heavy)és nehéz orosz tankok(KV1,KV1S,IS,IS3,)Tidjátok sokszor már annak is örülök,hogyha az 1000 sebzést elérem és 1 tankot ki lövök.6k 47% vagyok most.Kérem segítsetek.Mit csinálhatok rosszul.
woryz és erdeistefi!
Közöttünk a helyetek,ha nem veszitek vérkomolyan(Átlagéletkorunk 30év szóval azért mással is foglalkozunk)a játékot és bírjátok a gyűrődést ts-en
Ha gondoljátok vegyetek fel a játékban és a többit megbeszéljük:)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Csongi2012
Engem is érdekelne ez a dolog szerintem:)
a garázsom most kicsit üres:T110E4,Tiger,Hellcat és hamarosan egy Tiger 2 és egy elc amx.
Igazából mindegyik kaszttal tudom mi a dolgom...ha érdekel keress meg a nevem az ami itt is 22 éves vagyok munka után ráérek legtöbbször;)2:30-tól
Üdv Kedves harckocsizók!
Szeretnék én is egy klánhoz csatlakozni, 27 éves vagyok, egyenlőre TS3 nélkül.
Olyan klánt keresek amely kibírja, hogy kb még 1 hónapig nem hallja a hangom és legalább velem egy szinten van. (nem vagyok nagy játékos, hanem rendelkezik IX-X tier tankkal), hogy tanulni tudjak tőlük.
Amennyiben időm engedi szeretnék aktívan részt venni a klán életében eventek ill. később CW, ha már lesz X-es szintű tankom.
Legnagyobb tankom jelenleg IX-es, kedvencem a német és orosz ág, illetve a kínai light tankok.
Akit érdekelne keressen meg, a játékban is evvel a névvel játszom.
Szívesen csatlakoznék egy klánhoz. Az éltkoromról csak annyit hogy az átlagéletkort növelem. Nem túl régen kezdtem játszani. Jelenleg VI , VII , VIII orosz és néhány kisebb más nemzet tankjaival játszon.
woryz és erdeistefi!
Közöttünk a helyetek,ha nem veszitek vérkomolyan(Átlagéletkorunk 30év szóval azért mással is foglalkozunk)a játékot és bírjátok a gyűrődést ts-en
Ha gondoljátok vegyetek fel a játékban és a többit megbeszéljük:)
Szia!
A játékos nevem Csongi2012 az átlag életkort én is csak növelem(40).Elég sokat vagyok fönt 5-6-7-8 tankjaim vannak T nincs.Főleg Orosz nehéz tankok 4db 1db TD,2db amcsi tank M6 és 1 TD,1db Német,2db Chinai.Ha mehet belépés ma délután játszok 3 után.Üdv
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...