Jelenleg 97 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

TOBORZÓ szövegek

11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hete #60311 Írta: Griffin98
Megválaszolva: Griffin98
Hali az SHFH-sok (Steel Hunters From Hungary) nevében!!
Klánunk Tagfelvételt hirdet. Követelmények:
-TS3 használata
-2 db tier8as tank a felsoroltak közül
-IS3
-KV-4
-Királytigris
-AMX 50 100/13 90
-Ferdinand
-T28 proto
-T32
-110
-RHM. B. WTF
- a rangok tiszteletbentartása
- erődbe/századba/csapatba hívás esetén azonnal elfogadás, ha megvan a megfelelő tank
-+1000WN8

Mit kínálunk cserébe:
- baráti légkör
- minden délelőtt 10-12ig, és este 7től erőd
- CW-t tervezünk, de előtte CW képes tankok kifejlesztése
- Folyamatos tevékenykedés(toborzás, rendszeres fennlétel, növekvő WN8, ötletek, stb) előléptetés

ha úgy érzed, hogy szeretnél jelentkezni, keresd:neonlovag, majomkakas, Epicneonlovag, Epichuszar
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60325 Írta: Juventino1974
Megválaszolva: Juventino1974
Üdv. Mindenkinek.A Magyar Alföldi Betyárok klán tagokat keres.Egyenlőre nincsenek nagy elvárásaink,a stat nem számít,csak a játék szeretete,és a normális viselkedés,klánban,csatában egyaránt.Érdeklődni lehet: evici72-nél.Köszönöm a figyelmet.
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja #60360 Írta: Van_der_Bosch_Parancsnok
Megválaszolva: Van_der_Bosch_Parancsnok

[COIMB] Átkozott Koimbrák!

Csak a Puffin ad Neked erőt és mindent lebíró akaratot...

Most, hogy elmeséltem életem történetét, menj és sétálj egyet!

"Nekem úgy tűnik ez az Úr a legnagyobb kópé. Az emberek rettegnek tőle. A tulajdonos szerint csúnyán elbánhat velünk, ha nem adjuk oda az asztalt. Ez az Úr közismert a csibészek között. Tangónak hívják! Az a tény kedves kuzin, hogy mi kis kópénk Tangonak hívja magát a szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej!"

Ha még nem jöttél volna rá, drága kuzin a mi kis klánunk Bud Spencer és Terence Hill rajongókból tevődik össze, bár hozzáteszem mi nem vetjük meg a pozitív hullámú Kelly Hősei filmet sem, hiszen ha erősen gondolunk arra a hídra akkor az biztos ott lesz, hiszen az egy álomszép vasúti híd! :)

"Nézd, minket nem érdekel a német hadsereg van nekünk épp elég bajunk úgyis..."

Amennyiben Te sem érzed normálisnak magad, akkor várunk szeretettel......vagy annélkül!

- by Van_der_Bosch_Parancsnok

"Nos, eltekintve a bűztől, ami a szavaiból árad, attól tartok Mr. Wandernek igaza van...."

- by Szultan

"- Nincs valami meló?" "-Lépj be a szakszervbe." "- Ááá, szóval rendőrök akarunk lenni mi?" :)

A próbaidő 4 hét, a fentiek mihamarabbi teljesítésében a tagság segít a zöldfülűeknek!

Senkit sem utasítunk vissza, ha a feltételeket belátható időn belül teljesülni látjuk.

A "szakszervbe" lépés minimum követelményei:

0. Betöltött 18. életév!

1. Rádió! Telepített TeamSpeak kommunikációs rendszer és annak használata KÖTELEZŐ, a gyors csapatszervezések érdekében. A szakaszokra és csapat csatákra stb. több szoba is rendelkezésre áll, továbbá „AFK” (ha nem vagy a gépnél), ill. „Gépnél vagyok, de kussolok” (nem szeretnél beszélgetni, vagy ha egyedül akarsz játszani) szobák is biztosítva vannak.

2. Aktivitás! A 30 napnál régebben csatázott profilok automatikus törlésre kerülnek a klán tagsági listájáról. Kivételt képeznek az előre megindokolt távolmaradások.

3. Gyakorlat! Az összesített teljesítmény értéke (performance rating overall) minimum 1000 pont, a www.noobmeter.com oldal alapján.

4. Egy harckocsi sem ártana! Minimum 1 FIX tier6 és 1 FIX tier8 tank a strongholdra / versenyekre / szakaszokra / csapat csatákra és századokra használható állapotban és kivitelben.

5. Támadni, támadni, támadni! A klán által megszerzett Stronghold bónuszok bővítése, illetve megtartása érdekében minden tagnak részt kell vennie az erődcsatákban. Azon tagtól, aki az erődcsatákon a klánt sorozatos/gyakori inaktivitásával gyengíti, továbbá az aki egy hónapon belül egyszer sem vett részt erődtámadásban vagy védésben, azon profiltól megválunk.

6. Csapatutasítás! Utasítás követése és a csapatjáték alapkövetelmény. Katonákra van szükségünk. "Ha a tábornok úr azt mondja hátra menni, akkor hátramenni!"

7. Szajré! Az ESL versenyeken való részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott, az ott megszerezhető GOLD-ok tekintetében. "Kb. 16 Millió dollár értékben..."

8. Papírmunka! Facebook COIMB csoport tagság KÖTELEZŐ (akár ál profil létrehozásával) a klán közösségi életének és a friss hírek megismerésének érdekében.

HA NEM VAGY KOCKA ÉS NEM AZ ÉLETED A JÁTÉK, DE SZERETNÉL ÉRTELMES CSATÁKAT EGY BARÁTI ÉS VIDÁM TÁRSASÁGBAN ELTÖLTENI, AKKOR SZERETETTEL VÁRUNK.

JELENTKEZÉS: COIMB . WOT @ GMAIL . COM

Üdvözlettel:

Van_der_Bosch_Parancsnok...

... és Vérebei! :)
Mellékletek:
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60562 Írta: Juventino1974
Üdv. Mindenkinek.A Magyar Alföldi Betyárok klán tagokat keres.Egyenlőre nincsenek nagy elvárásaink,a stat nem számít,csak a játék szeretete,és a normális viselkedés,klánban,csatában egyaránt.Köszönöm a figyelmet.
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 1 hónapja #60609 Írta: dicziz
Megválaszolva: dicziz
Sziasztok.

A [-K_G-] klán tagfelvételt hirdet! Ha szeretnél jelentkezni a klánba keresd a játékban a „KoskovicsG” vagy „Koskovics” felhasználó nevet és írj.

Klán információk.
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja #60812 Írta: Juventino1974
Üdv. Mindenkinek.A Magyar Alföldi Betyárok klán tagokat keres.Egyenlőre nincsenek nagy elvárásaink,a stat nem számít,csak a játék szeretete,és a normális viselkedés,klánban,csatában egyaránt.Köszönöm a figyelmet.
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja #60813 Írta: pozso123
Megválaszolva: pozso123
Sziasztok Az MTI klán toborzást hírdet . Követlmények:ts használat kötelező ,min 1000+ os wn8 ,min 1 db tier 10 jármű,aktív játékban való részvétel és min 400k kredit ami a cw részvételekre elég . Célunk az ,hogy egy erős kitartó ,segítőkész ,vidám klán legyünk . Amire számíthattok napi vagy 2 naponta Clán War (CW),Stronghold , Tankszázad, És agyba főbe Szakasz,Cwk elött gyakorló csaták ,
Ha érdekel a klán elérhetőségeim : Skype pozsonyi.szilveszter ,a játékban pedig pozso123 néven vagyok fennt .
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja - 11 éve 4 hete #61183 Írta: Greginnyo
Megválaszolva: Greginnyo
A PACSI Klán felvételt hírdet!

Ez a Csapat nem harcol, nem háborúzik, egyszerűen csak játszik. :)A cél nem mások legyőzése, hanem egymás megismerése, közös játék és szórakozás. Kikapcsolódás egy fárasztó nap után.
Ebben a Csapatban nincs vezér.
Ebben a Csapatban nincs "rangsor".
A Csapat tagjai udvariasan, tisztelettudóan beszélnek egymással. Nem használnak durva szavakat sem csapattársaikkal, sem a piros színű játékostársaikkal szemben. A Csapat tagjai nem utasítják egymást, hanem kéréssel fordulnak egymáshoz. A gyakorlottabb, tapasztaltabb Játékosok, nem kioktatják a kevésbé rutinos Társaikat, hanem ötletekkel, tanácsokkal látják el őket. A Csapat tagjai nem érzik úgy, hogy tanácsaikat, ötleteiket bárkinek kötelező lenne elfogadni. Akinek tanácsot, ötletet adnak, az udvariasan megköszöni és eldönti mennyire tudja adaptálni a saját játékában.
A Csapat tagjai a játékon belül nem politizálnak.
Elvárások: TS-3 használata KÖTELEZŐ, minimum 6-os szintű tank és 16 éves kor minimum.

Ha bármilyen kérdésed lenne írj egyikőjükre a Játékban: Silentflash, Hrhotgar, funThOMasz, 71endru vagy Rám, Greginnyo.
Téma zárolva.
11 éve 1 hónapja #61231 Írta: GAgyiXyXy
Megválaszolva: GAgyiXyXy
A PPD klánba várunk benneteket!
A szebb napokat megélt PPD újraépítkezik, várjuk a régi és az új tagjainkat!

Mi háborúzunk a tankjainkkal más tankok ellen (mily meglepő) és győzni akarunk!
Ebben a csapatban van vezér, az a mindenkori irányító.
Ebben a csapatban mindenki 16+ éves (bár jobb szeretném a 20+ de hát demokratikusak vagyunk).
Ebben a csapatban (is) van rangsor, bár szarunk rá, ezzel nem kérkednek a jó játékosaink, viszont hallgatunk a rájuk. Amennyiben fejlődik a játékod, senki nem fog csesztetni.
A csapat tagjai igyekeznek udvariasan, tisztelettudóan beszélni egymással, de néha elszakad a cérna. pl. ha századszor is ugyanazt a hibát elköveted, ha többszöri utasításra sem azt csinálod, amit az irányító mond.
A csapat tagjai először mindig kérnek, de ha ez nem használ, utasítanak.
A csapat tagjai úgy érzik, hogy néhány kötelező dolog nélkül egy klán nem lehet sikeres a csatákban. Ilyen a TS használata, amennyiben játékban vagy, a strongholdon (esetleg későbbiekben CW) való megjelenés, az irányító utasításainak betartása.
Legyen kedvenc 6-os és 8-as tankod átlagsebzéssel (vbaddict.net) vagy az fölött, legalább 1000-es wn8-al rendelkezz.

Nem nagy dolgok, nem nagy elvárások ezek, úgyhogy várunk a PPD-ben. Keress a játékban engem, vagy bárki más PPD-s játékost és beszélünk TS-en.

Köszi, hogy elolvastad!
Téma zárolva.
11 éve 4 hete #61259 Írta: Juventino1974
Téma zárolva.
11 éve 4 hete #61262 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Hogy a klasszikust idézzem (topicnyitó hozzászólás...):

Sziasztok!

Ez a téma azért jött létre, hogy áttekinthetővé tegye a különböző klánok toborzóját azáltal, hogy mindegyik MAXIMUM EGYSZER SZEREPEL itt!

A másik hasonló témával az volt a probléma, hogy 1-2 klán időnként újra meg újra bemásolta a toborzóját bármiféle változtatás nélkül csak, hogy az övét lássa meg először az aki keveset fórumozik. + Ehhez hozzá jött az, hogy akik klánba jelentkeztek azok ugyanabban a témában tették ezt. ---> KÁOSZ!

Épp ezért szükségét éreztem egy olyan téma létrehozásának ahova mindenki bemásolhatja a saját toborzóját, de CSAK EGYSZER! Később ha akar tud rajta módosítani, de ha még egyszer bárki bemásolja ugyanazt a szöveget vagy offol szándékosan annak következményei lesznek. Először csak a hozzászólása törlődik, majd ha nagyon nem bír az illető magával megkérjük Jacktort, hogy tegyen valamit az ügyben.

Tehát ide csak és kizárólag toborzó szövegeket írjatok. Aki klánhoz akar csatlakozni az se itt tegye ha kérhetem.

Köszönöm.

Hunyi
Téma zárolva.
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #61296 Írta: wotHuNtIkA
Megválaszolva: wotHuNtIkA
[DINA] Hungarian Tank Division with HESH supreme squad
Vigyázz a falka harap!!! K.b.szott HESH-t nem félünk használni!!! AMMO-X rekettye repesz eső!!!
Created: 07.11.2013
Sziasztok!

Mi egy baráti szövetségen alapuló 1 éves klán vagyunk.
A klánba bekerülni az első évben nem is lehetett. Szigorúan megtartottuk magunknak a jogot arra, hogy csak 3-an legyünk benne.
Az idei évtől főleg az érkező 9.2 patch miatt bővíteni szeretnénk a klánt.
A feltételeket egyénileg szabjuk meg.

Minimális elvárások:
- 20. életévet betöltött kor (ez alatt ne is próbálkozz még ha kib*szott lila is vagy akkor sem :))
- wn8 legalább 1000
- win/rate minimum 50%
- legyen egy életképes TIER10-es tankod PL: FV215 183; WTF AUF E 100; E3; E4; T57; E5; IS7
- ha csaj vagy akkor csak fénykép....:) bocs de a lányoknak elsőbbségük van ez a face control :)

Fontos tudni hogy nálunk nincs TS még! Majd megfelelő létszám esetén.
Célunk:
- közösség formálása
Mellékletek:
Téma zárolva.
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #61301 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

[DINA] Hungarian Tank Division with HESH supreme squad
Vigyázz a falka harap!!! K.b.szott HESH-t nem félünk használni!!! AMMO-X rekettye repesz eső!!!
Created: 07.11.2013
Sziasztok!

Mi egy baráti szövetségen alapuló 1 éves klán vagyunk.
A klánba bekerülni az első évben nem is lehetett. Szigorúan megtartottuk magunknak a jogot arra, hogy csak 3-an legyünk benne.
Az idei évtől főleg az érkező 9.2 patch miatt bővíteni szeretnénk a klánt.
A feltételeket egyénileg szabjuk meg.

Minimális elvárások:
- legyen egy életképes TIER10-es tankod PL: FV215 183; WTF AUF E 100; E3; E4; T57; E5; IS7

Fontos tudni hogy nálunk nincs TS még! Majd megfelelő létszám esetén.
Célunk:
- közösség formálása

Szia!
Bocs, hogy beleszólok, én csak egy noob vagyok de szerintem

1/ TS nélkül nem ér sokat egy klán (század/osztag/erődítmény stb. miatt)
2/ Életképes tier 10: miért pont ezek?
Nekem megvan az E4, és szeretem is, mert megszenvedtem érte, de egyáltalán nem olyan jó T10 Td Városi pályákra JPZ E100 jobb, ha nem is tornyos (szerintem)
MED-eket direkt nem írtál? Bat-Chat, Objet 140 /T62A, Stb
ARTY? T92 pl.

ennyi kib*szott észrevételem lenne
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: coco73hu, Axekiller01
Téma zárolva.
11 éve 4 hete - 11 éve 4 hete #61313 Írta: wotHuNtIkA
Megválaszolva: wotHuNtIkA
Hello!

Természetesen ez nem beszólás hanem k.b.szott jogos észrevételek!:):):)
Magyar nylvből kell majd segítség sajnos hajlamom van ismétekgeti szavakat!:)
Tehát a válaszok:
- az említett /századhoz - osztag - erődítményhez jelenleg nincs elég tagunk.... Ergo addig amíg nincs elég tag TS sem kell... Felesleges addig...
- Felsoroltam néhány T10-et de lehetett volna mást illetve példakánt kiemeltem néhányat... :) Ettől még a medek és artyk is jöhetnek nem lebecsülve ezeket sőt!
A lényeg a lényegben talán hogy az adott T10 tankkal tudjál játszani...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tiger205_Bp
Téma zárolva.
11 éve 4 hete #61321 Írta: Juventino1974
Bocsi,ezt nem tudtam...
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 14 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 46 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.