Jelenleg 101 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 3 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 5 órával ezelőtt
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 5 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 17 órával ezelőtt
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 1 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 2 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 2 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 3 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja

TOBORZÓ szövegek

11 éve 3 hete #62068 Írta: gonszi
Megválaszolva: gonszi
Sziasztok.
Klánunk felvételt hirdet öreg rókák számára.Ha elmúltál 25 éves és enged az asszony játszani akkor nálunk a helyed. Nem CW orientált klán vagyunk hanem baráti. TS3-ad legyen és legalább egy VI tier tankod. Ha jenetkezni akarsz gonszi néven megtalálsz .Ja a nevünk fpw. (fair play warriors.)
fpw.hu/news.php. De a facebookon is megtalálsz minket.
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62754 Írta: zugato
Megválaszolva: zugato
[TE4M] lmpossible Missions Force
Fortes fortuna iuvat - Fortune favors the brave

Created: 22.08.2014

A TE4M klán, a TEAM klán testvér klánjaként alapult CW és század orientált klán, de ezen eszmék ellenére nem vagyunk egy hardcore, megszállott közösség, csupán szeretnénk a játékba fektetett időnket sikerekre váltani és jól
szórakozni. Remek kis csapatot alkotunk, és barátias légkör uralkodik nálunk. Mielőtt csatlakozási
kérelmedet elküldenéd nekünk, kérlek, tekintsd át a követelményeket és mérlegeld azt, hogy mik a
céljaid.

Követelmények:
• Overall 1000+ WN8
• Utolsó 1000 csata 1300+ WN8
• 2db tier 10 tank (CW orientált tankok)
• CW Tier-10 tankokkal minél több csata
• 50%+ winrate
• TS3 aktív használata(minimum ha online vagy a játékban)

worldoftanks.eu...M/#wot

Jelentkezéseddel keress engem! zugato
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62765 Írta: Morphelo
Megválaszolva: Morphelo
Tudom ide csak toborzó szövegek jöhetnek, tudom itt nem lehet offolni. DE. Egy dolgot azonban én nem értek. Amikor a Deputyk ide írják a toborzó szövegeket, vagy akár a klán létrehozásakor meghatározzák a csatlakozási követelményeket, mégis, hogy gondolják, hogy bárki is komolyan veszi az egész klánt, ha már alapból ők sem felelnek meg a saját követelményeiknek? :huh:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: leonhart79
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62800 Írta: Jackal_hun
Megválaszolva: Jackal_hun

Tudom ide csak toborzó szövegek jöhetnek, tudom itt nem lehet offolni. DE. Egy dolgot azonban én nem értek. Amikor a Deputyk ide írják a toborzó szövegeket, vagy akár a klán létrehozásakor meghatározzák a csatlakozási követelményeket, mégis, hogy gondolják, hogy bárki is komolyan veszi az egész klánt, ha már alapból ők sem felelnek meg a saját követelményeiknek? :huh:

Erre volt jó példa régebben az SZLH. Szerintem egyébként nem ebből kell kiindulni. Én amikor néztem a magyar klánokat az alábbi dolgokat néztem meg:
- tudom-e teljesíteni a követelményeket
- hány nálam jobb vagy velem egy szinten levő játékos van akiktől tudok tanulni
- a noobmeteren az utolsó harminc nap aktivitása szerint hány jó játékos játszik napi szinten is (ugye mindig az a duma, hogy " napi szintű gyakorló, platoon 7vs7 " csak nem mind1 ugye, hogy kivel)
- milyen eredményeket értek el a klánok a térképen

Ehhez képest minden klánnak akkora a "dumája", olyan dolgokat ígértnek, amiket nehéz elhinni hogy mind be tudnak tartani. Pl. a ZWACK-ról elhiszem hogy jó ESL-ben, a HHR-A-ról elhiszem hogy lesz területük a térképen, a VTEPS tudom hogy egy korrekt klán, tők jó guideokat csinálnak és tele van jó játékosokkal, na de hány magyar klán van? Vagy 500... Ilyenkor mindig elgondolkodom rajta, hogy ezek hogyan teljesítik az általuk ígérteket? Erre nagyon jó példa amit Morphelo is mond (egyébként azért nem teljesítik sok esetben, mert a haverok is bent vannak :P)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62801 Írta: Jackal_hun
Még egy dolog eszembe jutott, ez a kedvenc kitételem:
- CW tankok, ennyi. Ebből a Jóska Pista honnan tudja majd, hogy melyek a CW tankok? Ráadásul egy csomó klán esetében a 2 évvel ezelőtti állapot van kiírva. Pl. nem volt STB-1, Waffantróger meg a Foch nem volt lenerfelve..Szóval egy csomó klán nem uptodate.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: tankaranka69
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62802 Írta: kicsitrash
Megválaszolva: kicsitrash

Talán azért, mert valakinek szerveznie is kell? S esetleg szinte egyáltalán nem is játszik, mert nincs rá ideje? Csak adminisztrál? Vagy mert rokon? Esetleg mert alapító tag?
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62832 Írta: Jackal_hun

Talán azért, mert valakinek szerveznie is kell? S esetleg szinte egyáltalán nem is játszik, mert nincs rá ideje? Csak adminisztrál? Vagy mert rokon? Esetleg mert alapító tag?

SeriousThreat sem játszik még sem szar. Odinhun sem játszik, még sem szar. A kettőnek nincs köze egymáshoz.
Téma zárolva.
11 éve 3 hete #62845 Írta: Greginnyo
Megválaszolva: Greginnyo
A PACSI Klán felvételt hírdet!

Ez a Csapat nem harcol, nem háborúzik, egyszerűen csak játszik. :)A cél nem mások legyőzése, hanem egymás megismerése, közös játék és szórakozás. Kikapcsolódás egy fárasztó nap után.
Ebben a Csapatban nincs vezér.
Ebben a Csapatban nincs "rangsor".

A Csapat tagjai udvariasan, tisztelettudóan beszélnek egymással. Nem használnak durva szavakat sem csapattársaikkal, sem a piros színű játékostársaikkal szemben. A Csapat tagjai nem utasítják egymást, hanem kéréssel fordulnak egymáshoz. A gyakorlottabb, tapasztaltabb Játékosok, nem kioktatják a kevésbé rutinos Társaikat, hanem ötletekkel, tanácsokkal látják el őket. A Csapat tagjai nem érzik úgy, hogy tanácsaikat, ötleteiket bárkinek kötelező lenne elfogadni.

Akinek tanácsot, ötletet adnak, az udvariasan megköszöni és eldönti mennyire tudja adaptálni a saját játékában.

A Csapat tagjai a játékon belül nem politizálnak!

Elvárások: TS-3 használata KÖTELEZŐ, minimum 6-os szintű tank és 18 éves kor minimum.

Ha bármilyen kérdésed lenne írj egyikőjükre a Játékban: Silentflash, Hrhotgar, funThOMasz, 71endru vagy Rám, Greginnyo.
Téma zárolva.
11 éve 3 hete - 11 éve 3 hete #62899 Írta: bigibagoly
Megválaszolva: bigibagoly
Sziasztok!

Várunk minden kedves és valamilyen szintű humorérzékkel rendelkező játékost, aki szeretne egy baráti társaság tagja lenni.. Hogy mit jelent ez? HUNZ klánunk még igaz, nem jár CW-re, de ha csak egyszerűen szakaszozni, csapatozni, strongholdozni, esetleg ESL-re járni lenne kedved, akkor hozzánk nyugodtan csatlakozz!

Feltétel pusztán annyi, hogy legyen 8-as tankod, min. 3000 személyes értékelésed és min. 0,7-es megsemmisítési arányod. Ha nincs nyolcas tankod, akkor keress fel (bigibagoly néven futok) és majd találunkn valami kompromisszumot ;)

Ha jelentkezni szeretnél, szintén keress fel (bigibagoly).
Klánvezérünk No1stexi, hozzá és Hunter9956-hoz fordulhatsz , ha kérdésed van vagy esetleg engem nem találsz...

Egy kis kedvcsináló videóval is szolgálhatok...

Részletekért kérjük keresse fel kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #63546 Írta: Barni2012
Megválaszolva: Barni2012
Serious_Threat játszik, csak másik accal :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: kharon00
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #63570 Írta: Serious_Threat
Megválaszolva: Serious_Threat

Serious_Threat játszik, csak másik accal :)

nem játszik szériösz frett, csak ESL-en.
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #63573 Írta: kytty0494
Megválaszolva: kytty0494
Sziasztok. A klánunk eléggé elhagyta magát az utóbbi időkben de ennek most szeretnénk véget vetni. Össze szeretnénk hozni egy ütőképes csapatot. Ha érzel magadban elég motivációt jelentkezz bátran.

A klánszabályzat:
1.TeamSpeak használat kötelező!
Gyere fel és legyél itt! Lehetsz némítva és AFK-ban is,de elérjünk ha szükség van rád! Persze csak ha játékban vagy.
A délutáni és esti órákban,ha játszol akkor mindenképpen legyél fent! Ez fontos, mert erre nagyon figyelünk!
2.Tarts olyan harckocsit amit tudsz századokban használni! Kérdezd meg század elején mit hozz és a többiek segítenek!
3. Században a részvétel pár kör erejéig erősen ajánlott vagy inkább kötelező!
A század felhívásnál, ha valaki annyit tud csak mondani,hogy megy a f...om vagy biztos, hogy most nem megyek, annak ezt 1x kell eljátszani és már repül is!
Tehát gyere századozni és játszunk együtt!
4. Aki századba jön az tartsa be a század működéséhez elengedhetetlen követelményeket!!!
- a századparancsnok beszél elsősorban és ne zavard meg a taktika elmondása közben!
- ha nem te mondod a taktikot akkor ne mondj nem oda való hozzászólásokat (pl. ezt nem igy kellett volna, az ott nem jó hely, én miért arra megyek?).
5.Tiszteld a társaidat, ne beszélj csunyán velük és ne sértegesd őket!
Ha bármi gondod van valakivel akkor vagy megbeszélitek külön szobában vagy ha ez nem megy akkor a vezetőség elé viszed a dolgot(erre nem nagyon volt még példa)!
6. Minimális kreditet kell tartani,hogy legyen miből századozni!
Ne az legyen a kifogás, hogy nincs egy fityingem se, mert elszórtam erre meg arra, ezért most farmolok és nem tudok századba menni!
Ez alá ne menjen senki, ha lehet! Ellenőrizni nem tudjuk természetesen, de erre ne hivatkozzon senki.

Jelentkezni:
worldoftanks.eu...rarchy itt lehet, gyertek!

Mellékletek:
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #63575 Írta: Bence0721
Megválaszolva: Bence0721
Az Átkozott Koimbrák (a WOT leginfantilisabb klánja) állandó TGF-t hirdet!

A "szakszervbe" lépés minimum követelményei:
0. Betöltött 18. életév!
1. Rádió! Telepített TeamSpeak kommunikációs rendszer és annak használata KÖTELEZŐ, a gyors csapatszervezések érdekében. A szakaszokra és csapat csatákra stb. több szoba is rendelkezésre áll, továbbá „AFK” (ha nem vagy a gépnél), ill. „Gépnél vagyok, de kussolok” (nem szeretnél beszélgetni, vagy ha egyedül akarsz játszani) szobák is biztosítva vannak.
2. Aktivitás! A 30 napnál régebben csatázott profilok automatikus törlésre kerülnek a klán tagsági listájáról. Kivételt képeznek az előre megindokolt távolmaradások.
3. Gyakorlat! Az összesített teljesítmény értéke (performance rating overall) minimum 1000 pont, a www.noobmeter.com oldal alapján.
4. Egy harckocsi sem ártana! Minimum 1 FIX tier6 és 1 FIX tier8 tank a strongholdra / versenyekre / szakaszokra / csapat csatákra és századokra használható állapotban és kivitelben.
5. Támadni, támadni, támadni! A klán által megszerzett Stronghold bónuszok bővítése, illetve megtartása érdekében minden tagnak részt kell vennie az erődcsatákban. Azon tagtól, aki az erődcsatákon a klánt sorozatos/gyakori inaktivitásával gyengíti, továbbá az aki egy hónapon belül egyszer sem vett részt erődtámadásban vagy védésben, azon profiltól megválunk.
6. Csapatutasítás! Utasítás követése és a csapatjáték alapkövetelmény. Katonákra van szükségünk. "Ha a tábornok úr azt mondja hátramenni, akkor hátramenni!"
7. Szajré! Az ESL versenyeken való részvétel nem kötelező, de erősen ajánlott, az ott megszerezhető GOLD-ok tekintetében. "Kb. 16 Millió dollár értékben..."
8. Papírmunka! Facebook COIMB csoport tagság KÖTELEZŐ (akár ál profil létrehozásával) a klán közösségi életének és a friss hírek megismerésének érdekében.
A klánról szóló cikk: www.wotinfo.hu/...-coimb

Toborzóink : Atombooster és Nostredamus26. Ha további kérdésed van, őket keresd.
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #63609 Írta: heftmen
Megválaszolva: heftmen

Sziasztok. A klánunk eléggé elhagyta magát az utóbbi időkben de ennek most szeretnénk véget vetni. Össze szeretnénk hozni egy ütőképes csapatot. Ha érzel magadban elég motivációt jelentkezz bátran.

A klánszabályzat:
1.TeamSpeak használat kötelező!
Gyere fel és legyél itt! Lehetsz némítva és AFK-ban is,de elérjünk ha szükség van rád! Persze csak ha játékban vagy.
A délutáni és esti órákban,ha játszol akkor mindenképpen legyél fent! Ez fontos, mert erre nagyon figyelünk!
2.Tarts olyan harckocsit amit tudsz századokban használni! Kérdezd meg század elején mit hozz és a többiek segítenek!
3. Században a részvétel pár kör erejéig erősen ajánlott vagy inkább kötelező!
A század felhívásnál, ha valaki annyit tud csak mondani,hogy megy a f...om vagy biztos, hogy most nem megyek, annak ezt 1x kell eljátszani és már repül is!
Tehát gyere századozni és játszunk együtt!
4. Aki századba jön az tartsa be a század működéséhez elengedhetetlen követelményeket!!!
- a századparancsnok beszél elsősorban és ne zavard meg a taktika elmondása közben!
- ha nem te mondod a taktikot akkor ne mondj nem oda való hozzászólásokat (pl. ezt nem igy kellett volna, az ott nem jó hely, én miért arra megyek?).
5.Tiszteld a társaidat, ne beszélj csunyán velük és ne sértegesd őket!
Ha bármi gondod van valakivel akkor vagy megbeszélitek külön szobában vagy ha ez nem megy akkor a vezetőség elé viszed a dolgot(erre nem nagyon volt még példa)!
6. Minimális kreditet kell tartani,hogy legyen miből századozni!
Ne az legyen a kifogás, hogy nincs egy fityingem se, mert elszórtam erre meg arra, ezért most farmolok és nem tudok századba menni!
Ez alá ne menjen senki, ha lehet! Ellenőrizni nem tudjuk természetesen, de erre ne hivatkozzon senki.

Jelentkezni:
worldoftanks.eu...rarchy itt lehet, gyertek!

Dicséretes a hozzáállás, a logó háááát.....NA AZ NAGYON BEJÖVŐS! ;)
Téma zárolva.
11 éve 2 hete #64432 Írta: mistadabolina
Megválaszolva: mistadabolina
Tényleg szép a logótok, csak a Harcos termékeket forgalmazó cég nehogy felszólítson, hogy ugyan már cseréld le, vagy fizess érte ha már használod.....

magyarharcos.hu...as.jpg
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• TegRazor profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Én nem tudom ,hogy miért vagytok annyira oda......
    • Írta: TegRazor
    • 14 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 órája 46 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 5 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 1 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 3 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.