Jelenleg 205 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Codename: Panzers (Phase One és Phase Two)

8 éve 9 hónapja #219962 Írta: Camper03
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Van rajtam kívül itt más is, aki játszott ezekkel? Talán az egyik legjobb világháborús RTS és a legjobb, hogy magyar fejlesztésű :)

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #219965 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Van rajtam kívül itt más is, aki játszott ezekkel? Talán az egyik legjobb világháborús RTS és a legjobb, hogy magyar fejlesztésű :)

Természetesen! Néha reménykedem, hogy lesz még 3. Rész, a mai igényeknek megfelelő színvonalon!

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220046 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Természetesen! Néha reménykedem, hogy lesz még 3. Rész, a mai igényeknek megfelelő színvonalon!

3.rész szerintem a Cold War, amihez magyar szinkron is készült.

A Pc-s és konzolos játékokhoz miért nem készül magyar szinkron? Minden brazil-mexikói szirszarszappanoperát, német scripted reality fost (mindközül ez a legalja fajta), raktárvadászt ...... leszinkronizálnak, de videojátékot azt neeeem. :wb: Mikor a játék leszinkronizálása kevesebb időbe tellik, mint egy ilyen fos műsor egy epizódjának leszinkronizálása.
Persze jön az ostoba érv, "hogi azh nem piacképecske" " a magiar piac tul kicsy" és hasonló közmondások. Mert a a fennt említett legalják az aztán sok bevételt termelnek...
Azok műsorok csak arra jók, hogy két reklámblokk között valami menjen, lehetőleg ne a hangyafoci. Míg a videojáték az egy tartalmasabb és minőségibb időtöltés.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja #220209 Írta: Sics
Megválaszolva: Sics
Ruttmayer Anti aki a Codnames ... sorozat projectvezetője volt, később a Battlestation Midway-en is projectvezető és így a főnököm le lett ( és így ott a főnököm is ) ... megírom majd neki h még mindíg szeretitek a játékát :D
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03, Angelus1991ster

8 éve 9 hónapja #220213 Írta: D00M
Megválaszolva: D00M
Az elsőt kipörgettem, de az ugyanabban az évben megjelent Soldiers: Heroes of World War II, nekem sokkal jobban tetszett. Igaz ez inkább amolyan árkádos volt, még az sokkal hardcoreabb, valósághűbb RTT, de a szöszmötölés ellenére is jobban feküdt nekem.

Igazából 4 dolog zavart benne:
1; Megörökölte a Generals azon faszságát, hogy a lövegek, rakéták, csak minimálisan sebzik a gyalogosokat, egy lövésezés helyett.
2; A játék címében benne van ugyan a Panzers szó, mégis a gyalogság benne a legjobb. A csapatot telerakod mesterlövészekkel, meg rakétavetősökkel, és onnantól kezdve nincs ellenfél.
3; Az épületeknek 2 állapotuk volt, normál, és összedőlt. Holott már az első Sudden Strike is tudta annak idején a fokozatosan rongálódó épületeket hozni.
4; Eltűntek a hullák.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220215 Írta: Angelus1991ster

Ruttmayer Anti aki a Codnames ... sorozat projectvezetője volt, később a Battlestation Midway-en is projectvezető és így a főnököm le lett ( és így ott a főnököm is ) ... megírom majd neki h még mindíg szeretitek a játékát :D

Játékfejlesztő volnál?
Csináljatok már egy a magyarokat központba állító 2. vh-s stratégia+FPS/TPS hybridet:D :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos

8 éve 9 hónapja #220241 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A cold wars-val játszottam, őszintén szólva az valamiért már nem jött be nekem annyira. 5 ezer körüli magyar forintot adtam érte annak idején, de valahogy nem éreztem azt, hogy megérte. Az első két részt többször végigjátszottam, a Cold Wars-ban valahogy már az első végigjátszás is túl repetitívnek tűnt, mai figyelembe véve, hogy nem volt egy hosszú campaign benne, nem túl jó dolog. Pedig szép volt a játék, bár a vasamat meglepő és talán indokolatlan módon meg is izzasztotta cserébe.

8 éve 9 hónapja #220250 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Játszottam velük, de a Rush for Berlin és az Afrika Korps vs Desert Rats nagyobb nyomot hagyott bennem, a Soldiers heroes of ww2-ról nem is beszélve.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja #220263 Írta: Angelus1991ster

Játszottam velük, de a Rush for Berlin és az Afrika Korps vs Desert Rats nagyobb nyomot hagyott bennem, a Soldiers heroes of ww2-ról nem is beszélve.

Három magyar ember által fejlesztett Timelines Assault on America is jó játék volt. Formabontó módon 9 néppel játszhattunk, benne a magyar egységekkel. :(

8 éve 9 hónapja #220270 Írta: Sics
Egen, pár évet dolgoztam ilyen területen ... élvezetes évek voltak :)
( És ez segített hozzá hogy dolgokat más szempontból lássak, ne csak fanatikus játékosként :D .. )

Eltűnő hullák: az PEGI hülyeség, ne a játékon kérd számon :) ... azaz meg tudnák csinálni a fejlesztők, csak nem akarják... nem szabad... ugyanis ha valahány éves korhatár besorolással akarsz kiadni játékot, meg kell feleljen bizonyos PEGI szabályoknak... "lehet benne hulla de tűnjön el" ... "ne legyen benne VÉR" ... "ne legyen benne hulla" .. .WOT ezért tud egész alacsony életkori határral kijönni, mert nincs benne ember semmilyen formában. ( Valamék pályán van egy madárijesztő... de ennyi)

Magyar témájú játék: a játékfejlesztés pénzbe kerül. Egy szoba megrajzolása amikor utoljára hallottam árat kb 40 ezer Ft, és akkor még nincs benne semmi piszkálható vagy rombolható objektum, csak maga az üres szoba szép falakkal esetleg bútorokkal. Lényeg, hogy nagy cégek csak olyan nagy költségvetésű játékokat fejlesztenek,aminek a marketingesek nagyon hisznek a sikerében. ( Én inkább nyúznak le újabb és újabb bőrt egy rókáról, mint olyan valamivel kockáztassanak, ami nem biztos hogy bejövős lesz... ne feledjük el hogy a bedőlt projektek az igazán drága pénznyelők ...) Mondjuk a mai toolokkal tán egyszerűbb bizonyos szintig eljutni, meg ott van a kickstarter meg a közösségi finanszírozás is, szóval fene tudja.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

8 éve 9 hónapja #220407 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ha már magyar játék, fejlesztés meg téma is, van az 1848-49, remek kis körökre osztott stratégia :) Ismeritek? (esetleg dolgoztatok rajta? :lol: )

8 éve 9 hónapja #220421 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Rendicsek, de akkor szeretnénk majd tudni, mit reagált rá :D

8 éve 9 hónapja #220424 Írta: Sics
Azt írta vissza hogy "azon már nem dolgozott", ami mondjuk érthető is. ( Ugye egyszerre nem dolgozhat két helyen ... :D )

Szerintem a Desert Rats-on még dolgozott:
www.mobygames.c...redits

8 éve 9 hónapja #220425 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Azt írta vissza hogy "azon már nem dolgozott", ami mondjuk érthető is. ( Ugye egyszerre nem dolgozhat két helyen ... :D )

Szerintem a Desert Rats-on még dolgozott:
www.mobygames.c...redits

Majd megnézem ezt is :)

8 éve 9 hónapja #220512 Írta: D00M
Megválaszolva: D00M

Eltűnő hullák: az PEGI hülyeség, ne a játékon kérd számon :) ... azaz meg tudnák csinálni a fejlesztők, csak nem akarják... nem szabad... ugyanis ha valahány éves korhatár besorolással akarsz kiadni játékot, meg kell feleljen bizonyos PEGI szabályoknak... "lehet benne hulla de tűnjön el" ... "ne legyen benne VÉR" ... "ne legyen benne hulla" .. .WOT ezért tud egész alacsony életkori határral kijönni, mert nincs benne ember semmilyen formában. ( Valamék pályán van egy madárijesztő... de ennyi)

Mondjuk ez azért vicces, mert vér az van benne. :)

Sok stratégiánál, ennek elsődlegesen inkább teljesítményből fakadó okai vannak, mert ha minden hulla, vérfolt, lövésnyom, stb. mind ott maradna a pályán, az rengeteg memóriát megenne, és a gyengébb gépeknek ez problémát okozna.

RTS-nél ez mondjuk érthető is, hisz ott folyamatosan gyártódnak az egységek, egy RTT-nél azért ezt jobban be lehet lőni.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.