Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Codename: Panzers (Phase One és Phase Two)

8 éve 9 hónapja #221067 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Kerüld az GoG oldalát , az Ősi Gonosz Sátántól való eredendő bűnre csábító oldala az Netnek !
Üressé tevendé pénztárcádat , elhagyandád miatta Igaz Istened , családod , dolgaidat.

:evil: :evil: :evil: :evil:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #221075 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Használj sima torrentet, legalább egy a négyből megmarad :trollol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Sics

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221099 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster
Második rész magyar szinkronjának werk-filmje.

Érdemes és ajánlott megtekintésrei!

A WoT-hoz még az ötöde sem kellene.A 20-30 ezer fős magyar játékosbázis 5 év után nem érdemel még ennyit sem...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DrGoodBad, Camper03

8 éve 9 hónapja #221154 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

A WoT-hoz még az ötöde sem kellene.A 20-30 ezer fős magyar játékosbázis 5 év után nem érdemel még ennyit sem...

Nem tudom miről beszélsz, hacsak nem direkt mást nyelvet választasz telepítéskor, magyar a menü, kezelőfelület, a tankok játékon belüli leírásai.
A játék közbeni legénységi hangok vagy a tankok nemzetének nyelvén szólalnak meg, vagy egységesen angolul. Vagy mindenkinek meg van a lehetősége saját hangcsomagot rakni a res_mods mappába. Ez ízlés kérdése.
Azért ha megnézzük a piacon kapható játékok 95%-ban ennyit sem kap egy magyar felhasználó.

8 éve 9 hónapja #221171 Írta: Angelus1991ster
Megválaszolva: Angelus1991ster

Nem tudom miről beszélsz, hacsak nem direkt mást nyelvet választasz telepítéskor, magyar a menü, kezelőfelület, a tankok játékon belüli leírásai.
A játék közbeni legénységi hangok vagy a tankok nemzetének nyelvén szólalnak meg, vagy egységesen angolul. Vagy mindenkinek meg van a lehetősége saját hangcsomagot rakni a res_mods mappába. Ez ízlés kérdése.
Azért ha megnézzük a piacon kapható játékok 95%-ban ennyit sem kap egy magyar felhasználó.

World of Tanks koreai kliensében konkrétan ott a Koreai legénységi hang, mint alap hang.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221179 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
A koreai szerveren bármelyi idősávban találsz 3-4 ezer aktív játékost, és nagyjából annyit költenek a játékra, mint a közép-európai zóna összesen (ha nem többet). Korea emellett az e-sport egyik őshazája és éllovasa. Ha egyszer Magyarország eléri ezt az egyébként kétes dicsőséget, valószínűleg minden online játékban kapunk magyar szinkront.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221188 Írta: AzertsemJo

Használj sima torrentet, legalább egy a négyből megmarad :trollol:

Egy idő után megunja az ember a "Virágbolti" verziókkal való biblelődést.
Még akkor is ha (jó) pár esetben jobban lehet velük játszani mint a hivatalosan megvett / feltelepített verzióval. :evil:

Sajnos ugye ez a GoG esetében nem igaz , hiszen ott éppen a DRM mentesség az egyik előny ,a másik pedig a hibátlan futás XP-től Win10 64-ig bármelyik verzión.
(Ha lesz W10-nél újabb sorszámú Win akkor ugye ahhoz is átírják ha kell :) )
Nem az usernek kell patchelni , kompatibilítási beállításokkal vesződni.
Megveszed , letöltöd (GoG Downloader-rel a telepíttős verziót , vagy a GoG Galaxy-val egy Steam féle rendszer szerint) , aztán már csak játszani kell.
És ugye nincs korlát hogy egyszerre hány gépen használhatod :applause:
Az áraik pedig -SAJNOS- messze nem vészesek , márpedig sok-sok aprópénzből ha nem figyelsz hamar szép összeget lehet elkölteni :P

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221232 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Ezt a gogot nem ismerem, de bolti verzióval jártam már ugy meg én is, h nem müködött megfelelően, modok nem mentek rá, tehettem a polcra s letöltöttem egyet a virágboltból, ami már megfelelő volt... :silly:
Amugy mi ez a gog? Hogy oldják meg a kompatibilitást az uj windózokra? S pláne hogy ilyen olcsón :lol: ? S mégamugy ez teljesen legális, a pénzünk oda megy, ahova kellene :P ?

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #221263 Írta: AzertsemJo
God Old Games , alias GOG ;)
Legális , ezzel az online játékbolttal kezdték pályafutásukat a Witcher készítői ;)
Szépen sorban megkeresték a jogtulajdonosokat , és megegyeztek velük.
Majd fogták a játékokat és átírták a telepítőket úgy , hogy minden további buhera nélkül települjenek és menjenek a játékok XP-től felfelé.
(Van rengeteg eredetileg DOS-os játék is fenn !!)
Amennyiben a játékhoz voltak külön DLC-k , egyéb bővítmények , gyári javítások akkor azokat is alapból beletették. (Meg persze azokat a javításokat is , amikre bár szükség volt mégse kerültek bele :evil: ).
Gyakorlatilag tapasztalataim szerint jobb a supportjuk mint a Steam-nek ezen a téren.
Steam esetében már volt kompatibilitási gondom , a GoG-os-al soha. Mármint ugyanannál a játéknál ami megvan mind a 2 helyen.
A meglévő játékokat folyamatosan figyelik , ha kijön újabb Windows verzió (Vista előtt kezdtek azt hiszem) és szükséges akkor hozzáírják. Illetve amennyiben hibát találnak akkor azt is javítják.
Ritkán adnak ki patch-et , inkább a kész telepítőt frissítik.
(Néhány játéknak már van Linux és Mac verziója is , de kevésnek)
A legfontosabb viszont az volt , hogy a GoG verzióiban NINCS , NEM LEHET semmilyen védelem :lol:
Se sorszám , se egyéb trükk.
(Jó pár általuk szeretett játékot buktak el az elején ez miatt. Bár furcsa módon azóta mégis megkapták jó részüket :whistle: )
Ha a játéknak van online része , és az esetleg kérne termékkulcsot , sorszámot vagy bármi egyebet akkor azt a cég supportja vagy berakja a játék leírásába annak support oldalán , vagy kérésre külön elküldi e-mailben. Külön menüpont van ehhez , nem kell keresni senkinek :)
Ha valamelyik játékot megvetted akkor azt véglegesen megkapod, Bármikor és bármennyiszer letöltheted , tetszőleges számú gépre felrakhatod és használhatod.
Ha a legutolsó letöltésed óta volt változás azt a profilodnál az adott játéknál jelezni is fogja.
(Ha a GoGGalaxy-t használod akkor ugye magától frissíti ami változott. Én inkább a GoG Downloader-t használom , mert az így letöltött játékot ugye bármikor felrakhatom Net nélküli gépekre is. Bár a Downloader-t és a letöltési linkjeit 2-3 kattintással tovább tart megtalálni amióta a Galaxy-t próbálják előtérbe hozni.)
Mindent összevetve messze a legjobb oldal ha szereted a régebbi játékokat (bár mostanra már a legújabbak közül is felkerül egy-kettő) , és ráadásul ugye teljesen legális.

Figyelem: Spoiler!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Sics

8 éve 9 hónapja #221340 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Az elsőt kipörgettem, de az ugyanabban az évben megjelent Soldiers: Heroes of World War II, nekem sokkal jobban tetszett. Igaz ez inkább amolyan árkádos volt, még az sokkal hardcoreabb, valósághűbb RTT, de a szöszmötölés ellenére is jobban feküdt nekem.

Igazából 4 dolog zavart benne:
1; Megörökölte a Generals azon faszságát, hogy a lövegek, rakéták, csak minimálisan sebzik a gyalogosokat, egy lövésezés helyett.
2; A játék címében benne van ugyan a Panzers szó, mégis a gyalogság benne a legjobb. A csapatot telerakod mesterlövészekkel, meg rakétavetősökkel, és onnantól kezdve nincs ellenfél.
3; Az épületeknek 2 állapotuk volt, normál, és összedőlt. Holott már az első Sudden Strike is tudta annak idején a fokozatosan rongálódó épületeket hozni.
4; Eltűntek a hullák.

Soldiers: Heroes of World War II, a mai napig óriási kedvencem! A kiegészítőivel is játszottál??? :silly:

8 éve 9 hónapja #221571 Írta: D00M
Megválaszolva: D00M
Azokkal nem, de a későbbi folytatásokkal még próbálkoztam. Nem voltak rosszak azok se, de én ezt a részt élveztem a leginkább. Anno a Ganglandel együtt vettem meg, mindkét játék, a mai napig itt figyel a polcomon. :)

8 éve 9 hónapja #221708 Írta: Artyom1986
Megválaszolva: Artyom1986

Azokkal nem, de a későbbi folytatásokkal még próbálkoztam. Nem voltak rosszak azok se, de én ezt a részt élveztem a leginkább. Anno a Ganglandel együtt vettem meg, mindkét játék, a mai napig itt figyel a polcomon. :)

Am ha kell a 2vagy 3 kiegészítő szólj adok linket szívesen,a 3ból 2 csak a ruszkiknál jelent meg,nálunk csak a "Silent Heroes" jelent meg.Ja még annyit,hogy sok szenvedés után rájöttem,hogy lehet minden pályára repair kitet varázsolni :evil:

8 éve 9 hónapja #222458 Írta: HunterPhoenix
Megválaszolva: HunterPhoenix
Nekem meg van az egész sorozat meg még hozzá a Rush for berlin és a DLC je is a Rush for the Bomb.
A Panzers 1 része volt az első komolyabb számitógépes játékom. Ez alapoztam meg az RTS iránti szeretettemet. Mai napokig játszok vele.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Camper03

8 éve 9 hónapja #222488 Írta: Camper03
Megválaszolva: Camper03

Nekem meg van az egész sorozat meg még hozzá a Rush for berlin és a DLC je is a Rush for the Bomb.
A Panzers 1 része volt az első komolyabb számitógépes játékom. Ez alapoztam meg az RTS iránti szeretettemet. Mai napokig játszok vele.

Én sokáig csak a Command & Conquert ismertem az RTS-ek közül, aztán kipróbáltam a Codename Panzers Phase One-t és egy másodperc alatt szerelembe estem vele :)

Annál jobb RTS-sel soha sem volt szerencsém játszani.

8 éve 9 hónapja #222492 Írta: HunterPhoenix
Megválaszolva: HunterPhoenix
A C and C is ismerem szóközül a Tribelium wars és a kans war wan meg. De az RTS műfajban ott van meg a comapany of heroes is ami szintén egy remek képviselője a müfajnak.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.