Sziasztok, akinek Fallout 2 tetszett ezt is kedvelni fogja valószinüleg A grafika olyan mint előbb emlitettben, tehát semmi csilivili, de óriási játék // JA 2 története is egy kis ország körül bonyolódik, amit egy zsarnokoskodó diktátor nyom el. A bűnös most egy Deidranna királynő néven ismert zsarnok, aki vas kézzel és nehéztüzérséggel uralkodik Arulco népén. A játék kezdetekor a zsoldosvezéreddel egy bizonyos Enrico Chivaldori veszi fel a kapcsolatot, aki Arulco elűzött vezetője és Deidranna volt férje. Terve a jó öreg, kívülről megszervezett felkelés, pénzéből és a helyi támogatásból felszerelést és embereket bérelni és ügynököket elhelyezni az országban. A Te feladatod lesz egy csapatnyi zsoldost Arulcoba vezetni, kapcsolatba lépni az Enrico ügyével szimpatizáló helyiekkel és felvenni a harcot Deidrannával. E célok eléréséhez területeket kell megszerezned, anyagi és humán erőforrásaidat kell irányítanod és alapjában véve hasznossá kell tenned magad Arulco elnyomott lakossága számára, úgy, hogy rajtaütsz a királynő zsarnoki katonáin.// Régi játék, de tényleg jó) Nagyon jó a saját karakter megalkotása személyiség teszt kitöltésével pl (tipp: mielőtt elkezded kitöltenni tesztet ments)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz
A JA2 a mai napig az egyik legjobban sikerült játék a kategóriájában.
Rengeteg időt öltem bele , nem is egyszer.
Viszont nehezebb fokozaton már csak erősen tapasztaltaknak ajánlom ,
a sok apróság ha nem menedzseljük kellően az országot és az embereinket hamar "Mission Failed" eredményt okoz.
Érdemes a neten rákeresni tippekre , régebben rengeteg hasznos dolog fent volt a játékkal kapcsolatban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Tekagi
A JA2 a mai napig az egyik legjobban sikerült játék a kategóriájában.
Rengeteg időt öltem bele , nem is egyszer.
Viszont nehezebb fokozaton már csak erősen tapasztaltaknak ajánlom ,
a sok apróság ha nem menedzseljük kellően az országot és az embereinket hamar "Mission Failed" eredményt okoz.
Érdemes a neten rákeresni tippekre , régebben rengeteg hasznos dolog fent volt a játékkal kapcsolatban.
Igen, sok jó tipp van Nehéz fokozaton rohanni kell, első 3 bányát megszerezni, különben Enrico nekiáll emailozni h aggodik.A vasember fokozat szivatos, úgy még nem probáltam ki Nem tudjátok gold verzionál ha feltetted forditást, átvihetted úgyis unfinished-be saját karaktert?
Gondolom 100 100 100 minden skillje de legalább a leadership, célzás, szerelés, agility dexterity
Dehogyis Mire végzek játékkal célzás lesz 100 körül Szerelésre, robbantási képességekre nem is szoktam tenni.Azok miatt felszoktam venni embert Csak ha áttudom mentenni saját karaktert, elméletileg felszerelését is vinné és az kellemes kezdés lenne Mondjuk most ráérősen játszom már sokadjára, keresem benne poénokat) Szökés a börtönből, virág küldés királynőnek, ilyesmiket
Gondolom 100 100 100 minden skillje de legalább a leadership, célzás, szerelés, agility dexterity
Dehogyis Mire végzek játékkal célzás lesz 100 körül Szerelésre, robbantási képességekre nem is szoktam tenni.Azok miatt felszoktam venni embert Csak ha áttudom mentenni saját karaktert, elméletileg felszerelését is vinné és az kellemes kezdés lenne Mondjuk most ráérősen játszom már sokadjára, keresem benne poénokat) Szökés a börtönből, virág küldés királynőnek, ilyesmiket
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220648Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Nem indult el win7-en xp-én megnéztem, jó lenne mod formában a graffikát rátenni Jaggedre .Deidranna modot probáltam ki régen, hát azon meglepődtam) Kezdő városba Kingpin bérgyilkosa várt.
Pl milicia képzést is szoktam végeztetni vele, mind ahogy az egész csapattal, uh a leadership is alakul közben nálam. volt h tesztelgettem, h mekkora leadership milyen hamar képezi ki a miliciát mind ahogy azt is, h milyen szerelő skill milyen hamar javitja meg a selejtes darabot. Valahol még le is van jegyezve
Pl milicia képzést is szoktam végeztetni vele, mind ahogy az egész csapattal, uh a leadership is alakul közben nálam. volt h tesztelgettem, h mekkora leadership milyen hamar képezi ki a miliciát mind ahogy azt is, h milyen szerelő skill milyen hamar javitja meg a selejtes darabot. Valahol még le is van jegyezve
Áhh nálam van 3-4 kedvenc zsoldos Trevor eleinte javit,robbantgat, aztán mikor van zseton repül és jön Magic, esetleg mindketten maradnak Sidney akinél kezdek filozni h kirúgom, bakker vitatkozik parancsaimmal Az nagy poén h mikor Mike-val találkozol melyik zsoldos hogy reagál, Magic eddig a nyertes // Mike a nagymenő... (lelövi) Új nevet találtam Mike, Végemvan Mike // Különben tegnap vettem észre a jómadarak képessek beszólogatni egymásnak.
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja#220888Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Ha valakinek Windows kompatibilitási gondjai vannak , akkor a 'szokásos" helyről
megveheti a "warez , DRM nélküli , de bármelyik Windows-on (MAC OS és Linux NEM garantált )" gond nélkül futó verziókat :
5 JG játék itt
Most éppen akciósak , az összes elhozható ~12-13 $ -ért
Jó szórakozást
Nem indult el win7-en xp-én megnéztem, jó lenne mod formában a graffikát rátenni Jaggedre .Deidranna modot probáltam ki régen, hát azon meglepődtam) Kezdő városba Kingpin bérgyilkosa várt.
Dos box emulátor nem segít?
Köszi, közben beszereztem mod formájában Mondjuk kicsit el is múlt lelkesedésem 1.13as verziok iránt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...