Jelenleg 208 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Jagged Alliance 2

8 éve 9 hónapja #220515 Írta: Tekagi
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Sziasztok, akinek Fallout 2 tetszett ezt is kedvelni fogja valószinüleg :) A grafika olyan mint előbb emlitettben, tehát semmi csilivili, de óriási játék :) // JA 2 története is egy kis ország körül bonyolódik, amit egy zsarnokoskodó diktátor nyom el. A bűnös most egy Deidranna királynő néven ismert zsarnok, aki vas kézzel és nehéztüzérséggel uralkodik Arulco népén. A játék kezdetekor a zsoldosvezéreddel egy bizonyos Enrico Chivaldori veszi fel a kapcsolatot, aki Arulco elűzött vezetője és Deidranna volt férje. Terve a jó öreg, kívülről megszervezett felkelés, pénzéből és a helyi támogatásból felszerelést és embereket bérelni és ügynököket elhelyezni az országban. A Te feladatod lesz egy csapatnyi zsoldost Arulcoba vezetni, kapcsolatba lépni az Enrico ügyével szimpatizáló helyiekkel és felvenni a harcot Deidrannával. E célok eléréséhez területeket kell megszerezned, anyagi és humán erőforrásaidat kell irányítanod és alapjában véve hasznossá kell tenned magad Arulco elnyomott lakossága számára, úgy, hogy rajtaütsz a királynő zsarnoki katonáin.// Régi játék, de tényleg jó) Nagyon jó a saját karakter megalkotása személyiség teszt kitöltésével pl :) (tipp: mielőtt elkezded kitöltenni tesztet ments) :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #220516 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
A JA2 a mai napig az egyik legjobban sikerült játék a kategóriájában.
Rengeteg időt öltem bele , nem is egyszer.
Viszont nehezebb fokozaton már csak erősen tapasztaltaknak ajánlom ,
a sok apróság ha nem menedzseljük kellően az országot és az embereinket hamar "Mission Failed" eredményt okoz.
Érdemes a neten rákeresni tippekre , régebben rengeteg hasznos dolog fent volt a játékkal kapcsolatban.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Tekagi

8 éve 9 hónapja #220542 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
Huhúú, fantasztikus játék. És tényleg sokat kell menteni :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 9 hónapja #220561 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

A JA2 a mai napig az egyik legjobban sikerült játék a kategóriájában.
Rengeteg időt öltem bele , nem is egyszer.
Viszont nehezebb fokozaton már csak erősen tapasztaltaknak ajánlom ,
a sok apróság ha nem menedzseljük kellően az országot és az embereinket hamar "Mission Failed" eredményt okoz.
Érdemes a neten rákeresni tippekre , régebben rengeteg hasznos dolog fent volt a játékkal kapcsolatban.

Igen, sok jó tipp van :) Nehéz fokozaton rohanni kell, első 3 bányát megszerezni, különben Enrico nekiáll emailozni h aggodik.A vasember fokozat szivatos, úgy még nem probáltam ki :lol: Nem tudjátok gold verzionál ha feltetted forditást, átvihetted úgyis unfinished-be saját karaktert?

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220593 Írta: Leopardusz
Gondolom 100 100 100 minden skillje :lol: de legalább a leadership, célzás, szerelés, agility dexterity :P

8 éve 9 hónapja #220600 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Fülemben cseng még mindig...
"Elliott, you idiot!"
:)

8 éve 9 hónapja #220609 Írta: Tekagi

Gondolom 100 100 100 minden skillje :lol: de legalább a leadership, célzás, szerelés, agility dexterity :P

Dehogyis :lol: Mire végzek játékkal célzás lesz 100 körül :) Szerelésre, robbantási képességekre nem is szoktam tenni.Azok miatt felszoktam venni embert :) Csak ha áttudom mentenni saját karaktert, elméletileg felszerelését is vinné és az kellemes kezdés lenne B) Mondjuk most ráérősen játszom már sokadjára, keresem benne poénokat) Szökés a börtönből, virág küldés királynőnek, ilyesmiket :)

8 éve 9 hónapja #220628 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Dehogyis :lol: Mire végzek játékkal célzás lesz 100 körül :) Szerelésre, robbantási képességekre nem is szoktam tenni.Azok miatt felszoktam venni embert :) Csak ha áttudom mentenni saját karaktert, elméletileg felszerelését is vinné és az kellemes kezdés lenne B) Mondjuk most ráérősen játszom már sokadjára, keresem benne poénokat) Szökés a börtönből, virág küldés királynőnek, ilyesmiket :)

Ajánlom a jagged allliance 2 wild firét.Nem semmi :P

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220648 Írta: Tekagi
Nem indult el win7-en :( xp-én megnéztem, jó lenne mod formában a graffikát rátenni Jaggedre .Deidranna modot probáltam ki régen, hát azon meglepődtam) Kezdő városba Kingpin bérgyilkosa várt.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220659 Írta: Leopardusz

Pl milicia képzést is szoktam végeztetni vele, mind ahogy az egész csapattal, uh a leadership is alakul közben nálam. volt h tesztelgettem, h mekkora leadership milyen hamar képezi ki a miliciát mind ahogy azt is, h milyen szerelő skill milyen hamar javitja meg a selejtes darabot. Valahol még le is van jegyezve :lol:

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220665 Írta: Tekagi

Pl milicia képzést is szoktam végeztetni vele, mind ahogy az egész csapattal, uh a leadership is alakul közben nálam. volt h tesztelgettem, h mekkora leadership milyen hamar képezi ki a miliciát mind ahogy azt is, h milyen szerelő skill milyen hamar javitja meg a selejtes darabot. Valahol még le is van jegyezve :lol:

Áhh nálam van 3-4 kedvenc zsoldos :cheer: Trevor eleinte javit,robbantgat, aztán mikor van zseton repül és jön Magic, esetleg mindketten maradnak B) Sidney akinél kezdek filozni h kirúgom, bakker vitatkozik parancsaimmal :cheer: Az nagy poén h mikor Mike-val találkozol melyik zsoldos hogy reagál, Magic eddig a nyertes :cheer: // Mike a nagymenő... (lelövi) Új nevet találtam Mike, Végemvan Mike :cheer: // Különben tegnap vettem észre a jómadarak képessek beszólogatni egymásnak.

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #220888 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Ha valakinek Windows kompatibilitási gondjai vannak , akkor a 'szokásos" helyről
megveheti a "warez , DRM nélküli , de bármelyik Windows-on (MAC OS és Linux NEM garantált :nono: )" gond nélkül futó verziókat :P :
5 JG játék itt
Most éppen akciósak , az összes elhozható ~12-13 $ -ért :beer2:
Jó szórakozást ;)

Figyelem: Spoiler!

8 éve 9 hónapja #220894 Írta: Tekagi
Azért kellemes meglepetés volt a pozitiv hozzászólások :) Lehet h wildfire-t beszerzem, sajnáltam h nem mehy win7-en :(

8 éve 9 hónapja #222206 Írta: PanzerGunter
Megválaszolva: PanzerGunter

Nem indult el win7-en :( xp-én megnéztem, jó lenne mod formában a graffikát rátenni Jaggedre .Deidranna modot probáltam ki régen, hát azon meglepődtam) Kezdő városba Kingpin bérgyilkosa várt.

Dos box emulátor nem segít?

8 éve 9 hónapja #222283 Írta: Tekagi

Dos box emulátor nem segít?

Köszi, közben beszereztem mod formájában :) Mondjuk kicsit el is múlt lelkesedésem 1.13as verziok iránt.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.