Jelenleg 215 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Jagged Alliance 2

8 éve 9 hónapja #223175 Írta: Sol_
Megválaszolva: Sol_

Nem indult el win7-en :( xp-én megnéztem, jó lenne mod formában a graffikát rátenni Jaggedre .Deidranna modot probáltam ki régen, hát azon meglepődtam) Kezdő városba Kingpin bérgyilkosa várt.

Dos box emulátor nem segít?

Köszi, közben beszereztem mod formájában :) Mondjuk kicsit el is múlt lelkesedésem 1.13as verziok iránt.

Pedig az 1.13 teszi fel a pontot az "i"-re (mondom ezt úgy h már az első JA-t is végigvittem többször anno...). Nagyon sok hasznos újítás van benne. Mindenképpen próbáld ki.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 9 hónapja #223260 Írta: Leopardusz
Megválaszolva: Leopardusz
1.13, már nem emlékszem h azt használtame, de lehet h nem. Milyen ujitások vannak benne? :unsure: ;)

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223269 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi

1.13, már nem emlékszem h azt használtame, de lehet h nem. Milyen ujitások vannak benne? :unsure: ;)

Betudod állitanni pl h Bobby Ray mindenféle fegyvert áruljon (sok olyan van ami alapban nincs is) saját zsoldos 3k/fő lehet asszem 6 ember. Finomitottak a képességek. Kiprobáltam, 2-ik max 3-ik városnál már 4 saját zsoldosom volt aknavetőkkel, legjobb gépkarabélyokkal és egy mesterlövészem egy célpont 1 kill fickó :) Az MI annyit nehezitt hogy iszonyatos sok ellenfelet küldd, na de ilyen csapat ellen hol van esélyük? :cheer: Meg persze vannak még egyébb finom kis trükkök :) Ha kiprobálod egy tipp: ne állitsd be h megéhezhetnek embereid)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223276 Írta: Sol_
Most nézegettem, hogy az 1.13-t folyamatosan fejlesztik. Nem hiszem h ebből a legújabbat láttam, de az 1.13 főbb újításai (amikre emlékszem):
- a karakter generálásnál már nem kell a kérdésekkel vacakolni, hanem megadod h milyen (másodlagos) képességet szeretnél.
- rengeteg plusz fegyver és felszerelés válik elérhetővé (köztük 2. vh-s és mai fegyverek is...)
- erősebb/javított MI
- a milícia csata közben ha talál jobb fegyvert akkor magától felveszi és használja +át is lehet nekik adni
- ha adott területet támadás ér/vagy támadsz, és a szomszédos területen van milícia, akkor felajánlja, hogy erősítésként átjönnek
- kis számú, saját milícia időnként járőrözni indul (vagyis már nem csak az adott városban lehetnek)
- az ellen és a milícia is csata közben gyakrabban vonul vissza (+rádión hív erősítést), nem feltétlenül birka módon rohan előre
- ha még nem halt meg, de ájultan fekszik az ellen, akkor ki lehet rabolni (ha meghal, akkor véletlenszerűen generálja, hogy a nála lévő cuccokból mi marad meg - míg ha kirabolod, akkor mindent elvehetsz.
- (talán) némileg javított grafika
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Tekagi

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223285 Írta: Tekagi
Kis kiegészités, ellenféllel ha végzel fegyverét, felszerelését felveheted, be lehet állitanni. Nagyon szépen összefoglaltad különben, egyedül erősebb MI-vel tudnák vitatkozni, inkább hogy több az ellenfél, de nagyon hülyék :cheer: DI modban láttam egyedül hogy okosak voltak, kértek tűzérségi támogatást (s kaptak is,sajnos :lol: ) a milicia járőrök meg érdekes dolog városok között. Nekem egyik elfoglalta rakéta bázist) az nagyon meglepett :) A zsoldosaid, ellenfeleid invertory-ja sokkal jobb lesz.Hátizsák, fegyvertáskák, több zsebes mellények :) Ami nagyon tetszett az az új célzási rendszer. UI: nagy vonalakban Sol jól összefoglalta.Sol az első részről irhatnál pár infot h milyen, mik a célkitűzések :)

8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #223300 Írta: Sol_
Akkor ez már Nekem is új h be lehet állítani h automatikusan megkapd a megölt ellen felszerelését. Régebben a lopással (kábítani, odalopózni és kirabolni) kellett trükközni, hogy a "fekete Elit harcosok" cuccait biztosan megszerezd.

Én még azok közé tartozom, akik a JA-val ismerkedtek meg a "trasa-trasa" életérzéssel:D... Akkor nagy élmény volt a JA, de az akinek a JA 2 volt az első, már nem valószínű h végig fogja tolni:
- az elfoglalt gyárak csak akkor fognak működni/termelni, ha minden ajtót kinyitottunk a gyár épületében
- arany és ezüst bányák helyett valamiféle kaucsukfa ültetvények vannak, amit egy gyárban dolgoznak fel, amiből a jövedelmünk lesz (de pl fizetni/"telepíteni" kell aratókat). A JA2-höz képest az ültetvények jobban szét vannak szórva.
- a felvillanó mini animációk (pl a vizi kígyó elleni késes küzdelem, vagy az ajtó nyitogatás) anno nagyon emelték a hangulatot
- a zene és az effektek az elsőben még sokkal erősebben hozzátartoztak a hangulathoz
- csaták után a talált felszerelések egy "központi raktárba" kerültek, mely mindig elérhető volt (csatákat kivéve). Ez mondjuk a JA2-ben is jól jött volna, mert a JA2-ben rengeteg idő ment el azzal, ha "tisztán akartuk tartani" a zónáinkat és egy helyre pakoltuk az összes lomot:)
- a felszerelések játékon belüli moddolása másképpen működött ( ha összeraktad a megfelelő összetevőket, akkor kaptál egy új elemet - pl molotov koktél vagy hosszabbított cső...stb - fegyverre egy kiegészítőt lehetett tenni)
- sok ember/arc visszaköszönt a JA 2-ben is (Az elsőben Ivan és Fidel a sztár:)-, de JA2-ben pl Fidel már nem top kategória:)).
- grafika (2D-s felülnézet) mai szemmel nézve már elavult, míg a JA 2 azért mai is élvezhető
- ha jól emlékszem, akkor a JA-ban a csata alatt nem lehetett menteni! Ezt a JA 2-ben is be lehet állítani, ha valaki kihívásra vágyik, akkor így tolja. Egészen másképpen játszol ha minden lövés után visszatöltheted, mintha az egész csatát kellene előröl kezdeni egy visszatöltés után. Egyébként a JA2-ben Én mentem a legnehezebb fokozaton is, de egy idő után annyi embert küld D., hogy nagyon nehezen lehet előrejutni (Ő 30 elit harcossal támadhat, míg egy szektorban csak 20 milícia lehet - igaz h a környező szektorokból jöhet erősítés, de ez nála is igaz, így egy idő után Ők mindig nagyobb erővel rohanják le a városokat védő milíciákat).

Célkitűzés? Kb ua. Zsoldosok vagyunk, egyesével tisztítjuk meg a területeket, milíciát képzünk...stb. Arra már nem lékszem h ki a fő gonosz, de nincs benne olyan látványos Elliot pofozás, mint a 2-ben:).

Kis ízelítő:

Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Leopardusz, Tekagi

8 éve 8 hónapja #223484 Írta: Tekagi
Letöltöttem mod oldalrol a jagged alliance 2 urban chaos 1.13-at. Még az elején vagyok, csak tesztelgettem, de most tényleg egész más a játék. :) Pl egy rendes kereskedelmi járatal érkezel helyszinre s repülő téren kell felvenned raktárostol fegyvered ,elvégre repülön nem viselhetted :lol: Mielőtt kivennéd támadás éri repülőteret B) Amod telepitése: Letöltöd, kicsomagolod pl C meghajtó, kiteszed INI editort asztalra s rendszergazdaként inditod :)

8 éve 8 hónapja #223518 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Letöltöttem mod oldalrol a jagged alliance 2 urban chaos 1.13-at. Még az elején vagyok, csak tesztelgettem, de most tényleg egész más a játék. :) Pl egy rendes kereskedelmi járatal érkezel helyszinre s repülő téren kell felvenned raktárostol fegyvered ,elvégre repülön nem viselhetted :lol: Mielőtt kivennéd támadás éri repülőteret B) Amod telepitése: Letöltöd, kicsomagolod pl C meghajtó, kiteszed INI editort asztalra s rendszergazdaként inditod :)

Profil mappát nem találja :(

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #223550 Írta: Tekagi

Profil mappát nem találja :(

Küldtem linket, én honnan szedtem le :) Annyi h save-be lesznek mentések, de töröld őket nyugodtan a kicsomagolt játékbol.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Feri38_HUN

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #225331 Írta: Tekagi
Nah meglett WildFire B) Ez a verzio nem kéri ostoba kodot, amit win7-en úgye lehetetlen volt beirni...Deidranna mod még mindig szemétül kezdődik :angry:

8 éve 8 hónapja #225678 Írta: Tekagi
Irtó nagy ez a verzio :) Végre értelme van mesterlövészkedni, saját zsoldosal 1lövés (fej) 1 kill :) Aki játszik Wildfire-vel adnák annak pár hasznos tippet :) Most eddig simán fut win7-en, egyedül az a házasságos dolog nem jön össze parasztoknál, de mind1, úgyis legyilkoltam egész bandát :lol:

8 éve 8 hónapja #225703 Írta: Feri38_HUN
Megválaszolva: Feri38_HUN

Irtó nagy ez a verzio :) Végre értelme van mesterlövészkedni, saját zsoldosal 1lövés (fej) 1 kill :) Aki játszik Wildfire-vel adnák annak pár hasznos tippet :) Most eddig simán fut win7-en, egyedül az a házasságos dolog nem jön össze parasztoknál, de mind1, úgyis legyilkoltam egész bandát :lol:

Én mondtam hogy a legjobb :dancing:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja #226042 Írta: mleslie
Megválaszolva: mleslie
Kuldenel nekem is linket? :)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #226061 Írta: Tekagi

Kuldenel nekem is linket? :)

Természetesen :) Ment a link, urban chaos 1.13-at csak letöltöd, kicsomagolod s editorral indul, ott találod a kicsomagolt mappában :) Ha WildFire kell szólj s tolom instrukciokat nekem h megy win7-en.Jó játékot.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.