Jelenleg 217 vendég és nincs Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 19 órával ezelőtt
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 20 órával ezelőtt
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 1 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 1 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 1 napja
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 1 napja
Ne csodálkozz. Ha megvan a napi küldi, akkor már ...
Shunz 1 napja
Játszhatatlan, agyhalottak....
BaliSan 2 napja
Least obvious WG employee
ianselot12 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
A játék főkönyvtárában lévő mods és res_mods mappájában lévő ...
varsa 3 napja
[2.0] Aslain's ModPack Installer
Üdv mikor lesz használható mód meg magyar szinkron????????
turbi72 3 napja
A T803 lenne az ÚJ legerősebb 11-es tank? (by Tankelit)
természetes!De hogy mnden tankomat egyből 3x ammo rackezik, ez ...
okecsapogi 4 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
"Továbbá tájékoztatunk, hogy bővítettük a tiltott modok listáját, és ...
Sammie 4 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,te már nem csinálsz modot?
az.ellenséged.mert 4 napja

Dragon Age Origins

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227392 Írta: Tekagi
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Valaki esetleg játszik még vele? :) Nekem nagy kedvenc volt anno, varázslóval vittem végig. Pár napja újra kezdtem rouge-val, micsoda brutális fickó :cheer: Valószinüleg legjobb kaszt a játékban. Vagyis legsokoldalúbb.

Jelentkezz be, és csatlakozz a beszélgetéshez!

8 éve 8 hónapja #227398 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
Az első rész jó volt, igazi tbs-rpg feeling.
A másodikat a felénél abbahagytam, az valami ótvarra sikeredett.
A harmadikat (inquisition) is végigvittem, de annyira nem volt lebilincselő.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Tekagi

8 éve 8 hónapja #227406 Írta: Tekagi
Megválaszolva: Tekagi
Szivemből szóltál HUN_Sector :applause: A 2-ik rész ment levesbe fél óra után. Tipikus egy rókárol több bőrt lehuzni dolog volt) Az első részben kiprobáltam harcost,hát...... főkarinak nem kell csak társnak :) Amúgy egy régi játék amivel még ilyen jól elvoltam :) (de Jactor kitilt mégegy témát ha nyitok :cheer: )

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227530 Írta: AzertsemJo
Megválaszolva: AzertsemJo
Az Origins profi munka. Nagyon élveztem.
Tény , hogy harcossal nem igazán élvezetes , mágus vagy tolvaj (pardon , szerencsevadász :-) ) nagyon érdekes mellékküldetéseket ad.
Külön bónusz hogy a választott faj is beleszámít a történetbe.
Gyakorlatilag érdemes minden variációt kipróbálni , érdekes történetek alakulnak benne.

A 2 sima csőjáték. Eléggé unalmassá és monotonná válik viszonylag hamar.
Ezen még a DLC-k se sokat segítettek.
Pedig a sztorija jó lett volna , de a lebutított csapat rendszere gyakorlatilag lenullázta a társak értékét.
Illetve a megvalósítása megölte az elsőben nagyon jól bevált "szabadság érzetet".

A 3 szintén megvan , de a 2 miatt még el se kezdtem.
Majd egyszer , valamikor.

(DE előtte még letolom az egyet az összes kiegjével még egyszer , Elf-Mágus karival. Kell egy kis kihívás ;) , illetve meg kéne találni Morrigan-t :P
Aztán a 2-t , és csak utána jöhet a 3 4 )

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227533 Írta: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Megválaszolva: 8baca0273304948c7e15351f4f810e16
Ez az a játék,amit minden fantasy kedvelőnek látnia kell!Igazi remekmű.
A kiegészítőit is érdemes volt mind letölteni/végigvinni.
Leilana éneke pedig kimondottan szépre sikeredett:

Kár,hogy a többi rész olyan gyenge lett.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227540 Írta: Tekagi
Van egy nagyon régi játék, hasonló, kb 4x kezdtem már el de mindig közbejött valami h végig vigyem :) Retro játék....) NeverWinter nights 2 :) (persze varázslóval) Ha Originsnél fent vn minden dlc, azokkal kezded, aztán 2-ik szövetséges néphez ha mész félisten vagy már :) Legalábbis szerencsevadászal most kb úgy állok (s nem is csaltam :cheer: ) Mágusal vittem elsőnek végig, nem is olyan elveszett az közelharcban, jégalapú varázslatok+tömeges kábitással. SzellemGyógyitó képesség után meg darált a csapat, persze Alistar-t beállitottam személyi testőrnek biztos ami biztos :lol:

8 éve 8 hónapja #227553 Írta: pr0birka
Megválaszolva: pr0birka
A post hatására újra raktam a gamet. Természetesen rugóval fogom tolni :D

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227577 Írta: AzertsemJo
Neverwinter Nights :)
Az egy is király volt , a második kiegjét imádtam. Az abban megszerezhető beszélő kard fenomenális beszólásai és történetei ütöttek.
A kettő viszont teljesen más szint volt. A mai napig az egyik legjobban megvalósított csapattag viszonyulási rendszere van.
Ha a végén nem akartál a fél partid ellen verekedni , akkor nem ártott ésszel bánni velük. És ugyebár az sem volt mindegy hogy hova kikkel mész éppen.
Viszont ha az alapot sima varázslóval toltad végig , akkor a kiegben lehetett anyázni rendesen. Mivel abban NEM volt egy normális tolvaj sem. kivéve ugye azt a bizonyos full gonosz megidézhető tagot , persze szigorúan gonoszoknak :P
Az egyik legjobb karim Tolvaj/Bárd/Vörös Sárkány katyvasz volt (kimondottan az "Áruló Maszkja" kieg miatt.!), a másik egy Boszorkánymester/Pokoli Boszorkánymester.
A kasztok keverésével félelmetes karikat lehetett létrehozni , a mai napig van jó pár leírásom ezekről.
A "Zehir Vihara" pedig csapatalkotás szempontjából szerintem mai napig etalon !
Kis ésszel brutális 4 fős alaptársaságot lehetett létrehozni , a játékbeli karikat gyakorlatilag csak kiegészítésként , a toborzási küldetéseikhez használtam , ha volt nekik :)
Utána már mehettek is a kocsmába zülleni , ne vigyék a drága xp-t :evil:

"pr0birka" , Az originst akkor érdemes igazán nemes rugóval tolni , ha királyul király akarsz lenni :P

8 éve 8 hónapja #227584 Írta: HUN_Sector
Megválaszolva: HUN_Sector
A NW2 rettentő bugos volt. Nem volt ritka, hogy a várépítéses résznél egyszerűen csukva voltak a kapuk és nem tudtál bemenni. Korábbi mentést visszatöltve sem.

8 éve 8 hónapja #227586 Írta: Tekagi
Neverwinter Nights 2 elején már volt tolvaj, nagyon profin összehozták h utasitás nélkül rohant zárat törni, csapdát hatástalanitanni :) Néha megérte szemétnek lenni abban a játékban B) Originsben meg én is nemesel játszom,emberrel, elején minden faj kap tulajdonság pontokat plusszban, azért ember indul legjobb kezdéssel szerencsevadásznak.

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227614 Írta: AzertsemJo
Az NWN és a NWN2 is full eredetiben volt/van meg.
Arra emlékszem , hogy a 2-höz brutális javítás jött ki , bár az a bizonyos "kapu" bug nálam egyszer sem jött elő.
Ráadásul amióta kijött a gog.com-os full verzió mindkettőből , azóta azt használom.
Úgyhogy esetleges problémák megoldva.
(Sokkal jobban feltolta a vércukrom amikor az első részhez megvett külön kiegészítőket simán törölték a Bioware oldaláról a felvásárlásuk után úgy , hogy sehonnan nem engedték leszedni azokat :angry: )

Na igen , a NWN-ekben nagyon profin megcsinálták hogy minden karakter önállóan is tudjon cselekedni , ráadásul képességei szerint. nem hiszem hogy azóta láttam ilyet hasonló színvonalon másik játékban

Az emberek már az IWD és a BG óta alapból kapnak extra pontokat a legtöbb rpg-ben. Persze cserébe vannak hátrányaik a többi fajjal szemben. Egy ember tolvaj brutális skillpontokat kap az NWN-ben is.
Originsben is a legjobb választás tolvaj esetében a az emberi nemes szerencsevadász ;)
( Persze ha férfi karaktert indítottál akkor ugye a választott fajtól- kasztól függetlenül a legnagyobb Veszedelem ami folyamatosan a háta mögött lesz az ugye Zevran :evil: )

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227617 Írta: Tekagi
Nah igen, ővele vigyázni kell, első végig játszásnál kiakasztotta mikor férfi elf mágusomnak ajánlatott tett :woohoo: A másik amin elhűltem, Sten volt urna küldinél, mikor besétált s közölte onnantol ő a vezér :cheer: Nah persze... :lol: Emlékszem anno mentettem vége felé párbaj előtt, s megprobáltam minden csapattaggal megverni Loghain-t :)

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227701 Írta: Grande__Reagel
Megválaszolva: Grande__Reagel
Jajj de imádom, én a mai napig tolom. Mondjuk most épp valami hülye Tankos játék miatt szünetel, pedig szívesen vinném. Legalább 20x végigvittem a Originst, kieggel együtt is kb 10x. A DAII szerintem is gyengébb, mint az Origins, de attól még élvezetes, főleg második nekifutásra. Elsőre nekem is csalódás volt, mert hát a DAO miatt többet vártam volna... De másodszorra kisebbek voltak az elvárások, máris jobban megfogott.. Csak hát a pályák nagyon monotonok, illetve vhogy a társak is kevésbé fogtak meg, mint a DAO-ban. Ott kb Oghrenen kívül mindenkit imádtam, a II-ben, meg csak Isabela, Fenris meg talán Bethany fogott meg... Nah őt meg pont nem viheted végig magaddal...

8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #227724 Írta: AzertsemJo
Sajnos a DAO2-ben a társak gyakorlatilag "csak vannak" , még az egyben viszonylag "éltek" a játék során.
Volt értelme velük bíbelődni , felszerelni , fejleszteni , kommunikálni.
Igaz hogy messze nem NWN2 szinten volt megvalósítva , de sokat dobott a játék hangulatán így is.

Az NWN2 alapjátékában igencsak meg kellett azért dolgozni , hogy a végén egyikük se harcoljon ellened.
Ebből a szempontból a 4 legproblémásabb karakter : Qara , Sand , Bishop , Elanee

Ugye alapból Qara és Sand igencsak más elveket vall a mágiáról és használatáról.
Ha jól taktikáztál és mindkettő magas szinten kedvel akkor elkerülhető hogy éppen az egymás iránti ellenszenvük miatt valamelyik csak azért is átálljon.

Bishop mindenképp elárul majd (bár ez az ő szemszögéből nem árulás) az ostromnál.
Viszont rá is igaz hogy amennyiben kivívtad a megbecsülését akkor simán kiröhögi az ellent , és sok sikert kíván a harchoz , amiben semmiképp nem akar ellened fordulni. Hiszen szerinte úgyis te győzöl.

Elanee , ha férfi karaktert indítasz akkor (már ha összejön) nem csak párkapcsolatra lesz jó ;)
Bár igencsak meg kell érte izzadni , de elérhető hogy a végső csatába is elkísérjen.
Talán ez a legnehezebben megoldható.
(Kivéve persze ha utánaolvasol hogy mikor mit kell mondani neki :P )

Ami az egész csapatépítősdit nehézzé teszi az NWN2-ben , az az hogy nagyon nem mindegy hogy mikor kit viszel magaddal , hiszen saját véleményük lesz mindenről. És ez erősen beleszól majd a rólad való véleményükbe.
És ugye az alapjátékban még nem volt látható hogy kinél éppen milyen a befolyásod , csak az adott cselekedeted miatti változást közli a játék.Az aktuális értékét csak a MotB-ban fogja kiírni az adatlapokra.
(Persze megnézhető , esetleg "javítható" :nono: , "csak" figyelni kell hogy reális érték legyen , mert különben utálatos leszel az adott karakternél !)

Nálam elsőre pl. Qara-t szépen ellenem fordították , hiszen Sand barátja voltam :unsure:
És mivel pont ő volt a támadó mágiára specializálva . . . . .
Élmény volt lecsapni :(
Másodjára már lazán elküldte melegebb éghajlatra a tagot , Sand meg szépen kifejtette hogy pont a logikus , ésszerű természete miatt csatlakozik Bishop véleményéhez , ergó esze ágában sincs ellenem harcolni ;)

Egy tipp :
Ha teljes NWN2 van meg , akkor elsőre NE az alapjátékkal kezdj !
Először vidd végig a "Mysteries of Westgate" küldetést , majd ennek végével vidd át a karaktert az alapjátékba.
Ugyanis ebben az esetben az ottani társak is elérhetővé válnak majd a játék során !
(És persze nem utolsósorban ugye lesz egy ütős karid , pénzel és felszereléssel kezdéskor :whistle: )

Ja és egy fontos dolog , az alapjátékban ugye szintkorlát van , tehát ha bármikor eléred már nem léphetsz szintet.
DE : ha átviszed a karaktered a MotB-ba ott azonnal meglépheted az elmaradt szinteket , mivel a játék azt folyamatosan számolja a szintkorlát elérése után is shaking

8 éve 8 hónapja #227743 Írta: Tekagi
AzertsemJo köszi :) Szóval az áruló maszkja küldi után alapjátékba átvihettem karim? :) Ezt kipróbálom :cheer:

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Erősen konteó gyanús hozzászólás, remélem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 3 napja 10 órája ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 4 napja 22 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 22 órája ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • Mikroby profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Nvidia +1. Nekem is ezt csinálja, ha nem tiltom le
    • Írta: Mikroby
    • 1 hete 5 napja ezelőtt
    • perretz profilkép
    • Adminok figyelmébe (2)
    • Bármikor le lehet mondani, az időszakának...
    • Írta: perretz
    • 2 hete 11 órája ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 3 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.