Mivel az alap ugye szintlimites , nem hiszem hogy működik a dolog

Szerintem jobb esetben "visszaveszi" , rosszabb esetben kifagy.
Az alap és a MotB esetében nincs hiba ha magyarul játszod.
A SoZ is jól megy vele.
(GoG-os verzióval biztos , de szerintem a többivel is , "virágbolti" sem hiszem hogy problémázna

)
A MoW-ról tudom hogy csak az angol illetve a lengyel nyelvet ismeri.
Akik annak idején próbálták lefordítani komoly gondban voltak , mivel teljesen eltérő módon tárolja a szövegeket.
Még az Obsidian segítségével sem tudták megoldani hogy külön szövegfájlt használhasson mint maga a játék.
Végül csináltak egy "Öszvér" megoldást. Belenyúltak a készítők általi hivatalos lengyel verzióba , és az abban lévő extra nyelvi fájlt írták át (a hivatalos angol nem használt ilyet , bele van csomagolva , nem tudtak hozzáférni)
Viszont ez csak az eredeti lengyel változattal megy , szóval fel kell rakni az akkori hivatalos lengyelt , majd ahhoz a magyarosítást.
Viszont nem tudom hogy az így buherált MoW jól működik-e (a magyar szövege jó , próbáltam anno) ha át szeretnénk vinni a karit belőle.
Esetleg a magyar mentést beolvastatni az angolba , majd így befejezni a játékot , hátha ? ? ?
Hmm , lehet hogy kipróbálom ha lesz rá elég időm.
Viszont ennek kiderítéséhez ugye az alapban az átvitt karakterrel el kell jutni Neverwinter kikötőjébe , vagyis a kocsmájába

, az meg nem két perc
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...