szia ! Olyan segítséget kérnék , nekem az a mód (ha egyáltalán az) hogy a garázsban a legénységet autómatikusan visszarakja a tankba . ne keljen mindig a barakba küldeni (prémtakból) majd bele az adott tankba ! vagy ez csak a xvm-el működik ?külön nincs ilyen ?
Szia!
Én az xvm-en kívül más módról nem tudok, amivel a legénységet is automatikusan lehet menedzselni.
Viszont, ha valaki tud ilyen módot, az megoszthatná velünk!
Last edit: 5 éve 7 hónapja by Kesumisu.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Moni60ger
Az Aslain modpack tartalmaz 2 modot a legénység visszahelyezésére, a nem-XVM garázsmodok között lehet őket megtalálni:
- az egyiket Oldschool készítette
- a másik Auxilum részeként/fedőnéven található benn, ShuraBB készítette.
(én nem használtam egyiket se)
Az Aslain modpack tartalmaz 2 modot a legénység visszahelyezésére, a nem-XVM garázsmodok között lehet őket megtalálni:
Köszi az infót!
Amit alább linkeltem és próbáltam az az Oldschool's verza.
HA lenne legalább 3 sorban állítható tanklista a garázsban, lehet én is megválnék az xvm-től.
Köszi az infót!
Amit alább linkeltem és próbáltam az az Oldschool's verza.
HA lenne legalább 3 sorban állítható tanklista a garázsban, lehet én is megválnék az xvm-től.
Az Auxilium a leírás szerint tartalmaz 3-4-5 sorban választható tanklistát.
Nem használtam, így véleményt monani nem tudok, csak azt látom, hogy van.
Az Aslain-on keresztül könnyű elérni + ott van egy link, ami ide mutat: forum.worldofta...-more/
-xvm_8.4.1_0017- teszt verzió, hibák még lehetnek...
Teszteltem:
Minden felirat a helyén, nincsenek elcsúszások. Minden működik, de átlag 10 csatánként összeomlik a kliens. Van h csata végén, van h belépésnél. Bizonyára a nightly xvm a lúdas.
Mods és Resmods mappák tartalma előzetesen törölve volt és az Updates mappa tartalma is.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Vodka70
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...