Szia.Az iránt érdeklődnék, hogy a statisztika nekem nem müködik.Nem számol semmit.Azt irja folyamatosan játsz egy csatát a statisztika megjelenitéséig.Válaszod előre is köszi.
Sajnos ezt a statot már nem frissítik, ezért előfordul, hogy beragad. Ha újra indítod a játék klienst, működnie kell.
Nálam ez be szokott jönni. Nem találtam hasonló részletes napi statot, ezért ki fogom cserélni a YasenKrasen féle statisztikára, persze kicsit átkonfigolva. A régi KopiBDW verziót már egy ideje én tartom életben, ezért ez kerül bele már a következő csomagomba. Tesztelés alatt van...
Néztem a pakkodat, és sajnos pont az nincs benne ami nekem kéne.
Esetleg te vagy valaki más nem tudna segiteni nekem, kellene nekem a müködö TAIPAN vagy TAIPAN2 célkereszt . Sajnos a frissités ota a régi nem müködik. Elöre is köszi a segitséget , jo játékot.
-direkt-
Hali!
Én sem találtam működő verziót...
Még nem frissítették a script fáljokat, talán holnap...
Sziasztok! Nekem is a célponttal van a probléma. Sajnos a nevét, vagy a fajtáját nem ismerem, de ami pár hónapja volt a Jacktor packokban, az mindig nagyon jó volt.
A YasenKrasen stat bizonyos esetekben befagy, több fórumon is lehet róla olvasgatni, de még nem találtak rá megoldást. Nehéz, mert csak néhány embernél jön elő ez a hiba, s nem is minden esetben.
Ilyen kor megoldás lehet, ha töröljük a stat mappában(World_of_Tanks_EU\mods\configs\yk-stats) a cache.json fájt.
Sokszor az is segít, ha a config.json fájl 4. sorában található "onlineReloadConfig": false, értékét átállítjuk "onlineReloadConfig": true, értékre. Ezzel a garázsba lépéskor újra tölti a statot. Nálam amikor elkezdtem frissíteni a KopiBDW statját, akkor volt néha fagyás. A config újratöltés nálam megoldotta. Érdekes az, hogy már régóta nincs bekapcsolva, mégis működik...
Sziasztok! Nekem is a célponttal van a probléma. Sajnos a nevét, vagy a fajtáját nem ismerem, de ami pár hónapja volt a Jacktor packokban, az mindig nagyon jó volt.
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...