Csak egy kis segítség kellene.
A mod pack működik rendesen,de ha megsemmisül a tank halál után fekete fehérben látom a csatát.
Sajnos eddig még nem jöttem rá hogy mi okozza ezt. A beállításoknál néztem de ott minden jónak tűnik.
A mod pack működik rendesen,de ha megsemmisül a tank halál után fekete fehérben látom a csatát.
Sajnos eddig még nem jöttem rá hogy mi okozza ezt. A beállításoknál néztem de ott minden jónak tűnik.
Előre is köszönöm.
Ez nem a mod, a játék beállításai között keress olyat, hogy "Enable death effect" vagy valami hasonló
Szerk.:
Pipát vedd ki innét: Garázs -> ESC -> Beállítások -> Általános fül -> Post-effekt engedélyezése halál után
Last edit: 9 éve 6 hónapja by Thothem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: pubi632
Előre is köszönöm.
Ez nem a mod, a játék beállításai között keress olyat, hogy "Enable death effect" vagy valami hasonló
Szerk.:
Pipát vedd ki innét: Garázs -> ESC -> Beállítások -> Általános fül -> Post-effekt engedélyezése halál után
A random csatákban a szakasz felkérés elfogadása/létrehozása miért nem működik? Tudtok valami választ rá? Két modpackkal próbáltam, egyikkel sem működik (Aslain, SzKaman)
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...