az artyval ha célozni akarok akkor ugye megnyomom a Shift gonbot, de ha megnyomom a célzás teljesen lefagy nem lehet sehová célozni és a Shift gombal máar ki sem lehet jönni a célzó módból..... tahát az egész Arty használhatatlan...
pedig már úgy örültem hogy minden ok..... légyszi nézz utána hol lehet a hiba...
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#164285Írta: SzKaman
Megválaszolva: SzKaman
OK, köszi, felírom. Összevárok még pár véleményt és adum a javítást.
Szerintem ez az új garázs ikonoknak köszönhető. Nagyon hiányzik? (én nem nagyon használok álcafestést...)
Még egy hiba van, YasenKrasen Session Statistics koreai nyelven van
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja#164329Írta: SzKaman
Megválaszolva: SzKaman
Azt ugye tudod, hogy CSAK optikailag lett leszedve! A képességekbe beleszámít.
Most megyek dolgozni, de este felteszem a javított változatot. Addig remélem jön még egy-két észrevétel, hogy azokat is javíthassam.
mielőtt kiadod az új update-t kérlek ellenőrizd a nyelveket, hogy a napi statisztika és a találat jelző is magyar legyen. köszi
itt az oldalon megtalálod őket.......
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: SzKaman
Ez egy kicsit nagyobb munka... Én a
Yasenkrasen
statisztikát használom, mert az csata közben is dob egy üzit a cheten. Abban pedig nincs magyar. Tudnám magyarítani, de az egy elég nagy meló. Talán majd egy későbbi updateben.
A HitLogban pedig nincs is (szinte) szöveg. Csak számok meg grafikus jelek. Mire gondolsz pontosan?
a napi statisztikát én is azt használom, de a te packodban angol volt, ezért lehúztam innen a portálról és bedobtam a játékba - azóta magyarul megy ( tedd bele a packba, és akkor nem kell külön mindenkinek maga belerakni..... )
ami a hitlogot illeti, van benne szöveg ( lepattant, nem átütő meg ilyenek ) ami a packodban szintén angol, viszont a Jaktor pakjában ez is magyar, ha áttudnád húzni az övéből az jő lenne......
tévedtem itt a portálon nincs meg a JasenKrasen statisztika 9.12 ...... akkor valószinüleg máshonnan szedtem le ...... elküldeném, gde hamarább mint holnap ez nem lehetséges.....
A Waffenträger: Paradoxon esemény komoly kihívásokat hoz magával, de fantasztikus jutalmakat kaphatsz a küldetéseiből és az előrehaladásából – az egyedi…
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...