Nálunk sajnos hiába kertes a társasház, hely is lenne, csak nem olyan a lakóközösség.
Csak irigykedve nézem a szomszéd - tök ugyanolyan- társasházat, ahol egész másképp telik az élet...
Marad a nyálcsorgatás minden szinten.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, AntTheZ
Nálunk sajnos hiába kertes a társasház, hely is lenne, csak nem olyan a lakóközösség.
Csak irigykedve nézem a szomszéd - tök ugyanolyan- társasházat, ahol egész másképp telik az élet...
Marad a nyálcsorgatás minden szinten.
Halihó!
Karesz! Cserélj lakást! Tűzz ki egy hirdetést a szomszéd társasház üzenőfalára:
...Unja már, hogy az ablaka alatt sütögetnek? hogy beszáll az ablakon a pernye? nem tudja kitenni az erkélyre a ruhaszárítóállványt, de nem akar messzire költözni, mert megszokta a környéket? Cseréljünk! ...
A pénz nem lehet akadály, tudom a jövő heti lottószámokat!!!!!!!!
Figyelem: Spoiler!
1-től 90-ig!!!!!!!
ALOHA!
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, DarkRaven73, lucha_nDall, Frankenstein Bourne, MegaJani, AntTheZ
Remélem nem belőlem nézted ki ezt a magas fokú amatőrséget!
Kedves nejem nem bírt várni míg leég a tűz...
Samy
Az nem amatőrség... cask türelmetlenség! Én pl megvárom míg szépen kigyullad a szalonnám.. nem rohangászok eloltani, hisz olyankor folyik a legjobban a zsír.. belocsolok vagy 4 szelet hagymás kenyeret vele, majd elegáns tüdőlökettel elfúvom.. megvárom míg megtörölköznek a szemben ülők.. aztán forgatom tovább..
Last edit: 8 éve 1 hónapja by Katjaton.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Apa1972_hu, DarkRaven73, MegaJani, AntTheZ
Az nem amatőrség... cask türelmetlenség! Én pl megvárom míg szépen kigyullad a szalonnám.. nem rohangászok eloltani, hisz olyankor folyik a legjobban a zsír.. belocsolok vagy 4 szelet hagymás kenyeret vele, majd elegáns tüdőlökettel elfúvom.. megvárom míg megtörölköznek a szemben ülők.. aztán forgatom tovább..
Csak ehhez nyilván kell egy elegáns tüdő, és többen hiányosak vagyunk ezen a téren.
Halihó!
Karesz! Cserélj lakást! Tűzz ki egy hirdetést a szomszéd társasház üzenőfalára:
...Unja már, hogy az ablaka alatt sütögetnek? hogy beszáll az ablakon a pernye? nem tudja kitenni az erkélyre a ruhaszárítóállványt, de nem akar messzire költözni, mert megszokta a környéket? Cseréljünk! ...
A pénz nem lehet akadály, tudom a jövőheti lottószámokat!!!!!!!!
1-től 90-ig!!!!!!!
ALOHA!
No igen, átmehetnék, de ki a fene akar irigy szomszédokat?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Katjaton, AntTheZ
Csak ehhez nyilván kell egy elegáns tüdő, és többen hiányosak vagyunk ezen a téren.
Az nem baj, az enyémet sem nézi senki jó szemmel:
Irigy szomszédokat senki nem akar, de mindenkinek van!
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73, lucha_nDall
Köszönöm az ex-TFK-soknak, hogy beengedtek egy örömködős őrültködésre maguk közé, csak így tovább, Peti s Bodzy s ventis Tsai.-k, azért ha legközelebb az Őrmi is ott lesz, s tán mások is a pest-budai szekciónkból, kaptok majd... ha mást nem, sert... azokkal a randa zöld s lila meg piros koktélokkal itassátok csak Magatokat meg az egereket... Köszönet még 1x, a mi drága Őrminknek meg igaz magyar termék Túró Rudi a fülibe!
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, bodzy, Potrien, DarkRaven73
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."