Keresés a fórumban
Fórum kategóriák
Jelenleg 95 vendég és nincs Tag online
Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető útBattle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó? Elfelejtett felhasználói név?
Rallyefan81 beküldte: Morgen! Figyelem: Spoiler! Itt meg valaki talán ott volt. Én csak a városban... hogyantortent.c...-1983/
Toydolls2 beküldte: Ez meg (igaz nem csajossörös ) saját készítésű hajnali életkép. Figyelem: Spoiler!
Potrien beküldte: Toydolls2 beküldte: Ez meg (igaz nem csajossörös ) saját készítésű hajnali életkép. Figyelem: Spoiler! Hajnalban felkelni, ha nem muszáj, perverz dolog...
treffhetes10 beküldte: Hmm, úgy rémlik hogy a hárfás ikrek is letolták a Thunderstruck-ot. szerk: tévedtem, csak a Highway to Hell-t, de nem az nem annyira jó szerintem. Bezzeg a Fear of the Dark!
Potrien beküldte: Gyerekek! Van "Milyen zenét hallgatsz most?" fórum, legyetek szívesek a zajokat oda pakolni!
Toydolls2 beküldte: Egy kis borzongás... www.bestofcafe....i.html
CrawlingChaos beküldte: treffhetes10 beküldte: Hmm, úgy rémlik hogy a hárfás ikrek is letolták a Thunderstruck-ot. szerk: tévedtem, csak a Highway to Hell-t, de nem az nem annyira jó szerintem. Bezzeg a Fear of the Dark! Értem én a tréfát, de nálam a Fear of the Dark = Dickinson + gitárok + dob... Figyelem: Spoiler!
Potrien beküldte: Egy reménytelen csata, 6-11 -nél lőttek ki, erre:
Csatlakozz hozzánk facebook-on is
110.000+ követő
Csatlakozz facebook csoportunkhoz
15.000+ tag
Kövesd Twitch csatornánkat
Ne maradj le élő adásainkról
Nézd meg archív videóinkat
Ha lemaradtál az élő adásokról
Battlefield 2D style