Érdeklődnék, a férfiból nincs "elölről csak Kátyának"?!
Figyelem: Spoiler!
Van, persze, hogy van, Drága! Pupunak hívják. Ha lecserélnéd esetleg, csak villants egyet a Fórumon, hajjajj, lesz itt tolongás!
Egy hétig nyaralok és mit látok, három napja csak ennyi "köszönöm" jött? Sok hangember, ki most, ha kell, kattintani nem mer.
No, én becsületből kiállok.
Annyi lenne csak, Kátyja, hogy a szolgálati helyet neked kellene az asszonnyal megbeszélni, mert én nem merek rákérdezni.
Remélem végül nem én kerülök a konyhába.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Katjaton
Megnéztem... Nem kellett volna, azt hittem még az elején, hogy valami jófajta kaját is pakol a "tányérra", de csalódtam... És az egészet majd' 10 dolcsiért, az 1 hónapos ünnepre. Micsoda gavallér.
Jó tudni, hogy "nem csak" mi öregszünk... más is, pl. a nagy nevek is...; toochee.reblog....s-most
Van aki nem sokat változott.
Viszont egy valaki nem változott semmit, akiről el lehet/kell mondani, hogy Chuck Norris nem öregszik, az öregség Chuck Norrisosodik. Vagy valami ilyesmi.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, sandorati, Rallyefan81, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Jó tudni, hogy "nem csak" mi öregszünk... más is, pl. a nagy nevek is...; toochee.reblog....s-most
Viszont egy valaki nem változott semmit, akiről el lehet/kell mondani, hogy Chuck Norris nem öregszik, az öregség Chuck Norrisosodik. Vagy valami ilyesmi.
Ez bizony így van Tibi!
Már csak azért is, mert Chuck Norris pacalból is tud buborékot fújni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, lucha_nDall
Morbid, de az egyetlen ember aki legyőzte , már nem él....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, DarkRaven73, lucha_nDall, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Megnéztem... Nem kellett volna, azt hittem még az elején, hogy valami jófajta kaját is pakol a "tányérra", de csalódtam... És az egészet majd' 10 dolcsiért, az 1 hónapos ünnepre. Micsoda gavallér.
Néztem én a kaját is, csak hát nem vagyok vegetáriánus, így nem is hatott meg egyik étek sem.. Tényleg azt vártam, hogy ehhez a mennyiségű zöldséghez eszik egy falatka húst is, vagy valami táplálóbbat.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, lucha_nDall, Leopardusz
Néztem én a kaját is, csak hát nem vagyok vegetáriánus, így nem is hatott meg egyik étek sem.. Tényleg azt vártam, hogy ehhez a mennyiségű zöldséghez eszik egy falatka húst is, vagy valami táplálóbbat.
... vagy legalábbis a végén rádob a sok magra egy ilyet;
Figyelem: Spoiler!
mindjárt "másabb" a kaja fekvése
Mellékletek:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Samy70, Leopardusz, 19287d58816f35754c4393db64367f89
Vasbicikli, de nem láttalak sajnos, le van véve minimumra a két széle, ahol a nevek vannak, és nincs sebzés indikátor sem. Chatet nem használok, mert csak felbosszant, csak a térkép van. Lehetne egy két prémes szakaszt tolni valamikor!
Az ellenféllel meg úgy sem tudsz kommunikálni.
Wow, ez mikori csata? Jól el voltam bambulva, mert fel se tűnt, hogy ott vagy az ellenfél csapatában.
Egy hétig nyaralok és mit látok, három napja csak ennyi "köszönöm" jött? Sok hangember, ki most, ha kell, kattintani nem mer.
No, én becsületből kiállok.
Annyi lenne csak, Kátyja, hogy a szolgálati helyet neked kellene az asszonnyal megbeszélni, mert én nem merek rákérdezni.
Remélem végül nem én kerülök a konyhába.
Húúha.. Igazán köszönöm a toborzást, de már a jelenlegi túljelentkezésből is igen nehéz lenne választanom a Szete féle kritérium esetén!
Köszönöm az udvarias Lájkokat!
Ui: Ha feltételezzük hogy A és B pontok is teljesülnek és a K pozitív egész szám a konyhai szolgálat valószínűsége a feltételezett értelmezési tartományban egész biztos. - biztos jó munkás ember, aki a vízbű veszi ki a Zoxigént... hogy akarjam magának kifejezni... 30ezer...300ezer..vagy nem tudom...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."