Jelenleg 78 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 13 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 20 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146542 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

HHHMMMMM.... :unsure:

A T-F-K-ból szükség van:...

Mind a három pont Te vagy, NagyAsszonyunk! :)

Kéztsók!
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146543 Írta: DarkRaven73
Megválaszolva: DarkRaven73
Szolgálati Közlemény!

Szombaton 20 óra és 20:30 között gyülekező 6-os SH-ra.
Az anya/apa klánban ez lenne az utolsó SH vezetésem.
Jó hangulat és kocka gyűjtögetés lenne :)

Pénteken beszélek a jocziékkal, és elindítom a TFK-2-be való átlépésem. :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: CrawlingChaos, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146544 Írta: DarkRaven73
Pillácska!

Legyél oly kedves megbeszélni TigrisCápánkkal, h volna-e kedvetek sűrűbb SH-záshoz :)

Köszike :)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146546 Írta: Katjaton
Megválaszolva: Katjaton

Szolgálati Közlemény!

Pusssza, Laci!
A szombat nekem neccesebb, de megpróbálom úgy intézni hogy ott legyek! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146547 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Az anya/apa klánban ez lenne az utolsó... :)

Cö-cö... :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Apa1972_hu
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146549 Írta: PillaHUN
Megválaszolva: PillaHUN
Igy nem lesz ütőképes csapat... Legyen ennyi WN8... meg bla-bla...
A kavicsozás más... leülünk játszani.mert az jól esik és jól érzem magam... leszrva a statot ( Arra ott van TigerZoli :P )és játszunk.

Valószínű,nem felelek meg egyes elvárásoknak a felsorolásból kiindulva,de egyet nem kell elfelejteni... Én még meghívót sem küldtem,már ott volt a csapat.
Az élet közbe szól dolgokba,sajnos hanyagolni kellett ezt a részt,de sok-sok idő eltelte után is azonnal megvolt a csapat,amikor meghívót küldtem.

Ez az a klán,ahol szeretünk gyerekekkel is játszani ,szeretünk poénból vízbe zuhanni vagy épp azon röhögni,hogy szétrammolta magát a másik.

Pl: nagyon sokan SHba húztunk tankot... Nem,hogy fullos.... olyan stock volt,hogy még lánctalp sem volt rajta... :cheer:

Ez a játékstílus csapatot épít... ami garancia arra,hogy ne legyen elfogadatlan meghívó.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, Samy70, tigershark71, Szete58, sandorati, bodzy, Caesar_cart, Apa1972_hu, Gyilokzóna, DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146551 Írta: Caesar_cart
Megválaszolva: Caesar_cart

HHHMMMMM.... :unsure:

Minden valószínűség szerint csak túl sok hígítót szipuzott a Cézárunk és azért nem teljes a lista, de ha ez elégtétel lehet múlt héten lelöktük a hegylől dulván és elősen! :) ;)

Neeem, azt én szinten tartom! :lol:

A felsorolásban olyanokat írtam, akiknél úgy tudom, hogy nincs akadály.

A töbiekre az önként jelentkezést.

Mint Kenzol a "gyengébb gép", Pipó a "kevesebb" aktivítás, vagy Pilláéknál a "közös gép miatt nem megyünk SH-ni". De ha ezek már nem aktuálisak...
És őszintén megmondva, nem hogy nincs, hanem a legnagyobb szükség volna rád Pilla, egy jó FC-re, akiért gondolkodás nélkül mennek a golyózáporba a katonái! ;) :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, bodzy, Thuntech, Apa1972_hu, DarkRaven73, Katjaton
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146554 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos
Figyelem: Spoiler!

Sziasztok,

Nagy respekt, Ceasar nagyon egyetértek azzal, ahogy megfogtad az álláspontokat, és ahogy leírtad a sajátodat. Azt hiszem az én "üzenetem" is talán hozzád ért le legtisztábban.

Peti, Bodzy, nagy respekt, most sem, korábban sem volt támadás a véleményem felétek, és véletlenül sem gondolom azt, hogy feleslegesen csináljátok amit, tesztek, terveztek! Sőt!
Én csak azt szeretném jelezni, 2 évtized vezetői tapasztalattal a hátam mögött, hogy bizonyos döntésekbe bele kell állni, és nem szabad csak a felszínt kapargatni.
Bodzy, emlékszem a felvetésedre, és nem véletlenül írtam, amit írtam. Ne javaslat legyen, hanem DÖNTÉS, SZABÁLY. Én itt a cégnél tucatnyi javaslatot látok hallok hetente. TUdjátok hányból lesz valami? Amiből nem lesz semmi, ott tudjátok mi hiányzik a jó ötlet megvalósulásához? Döntés és utasítás.

A TFK-2 egyértelműen az ambiciózusabb, aktívabb klánná vált és válik. Hurrá! Hajrá! :) Viszont azzá is kell tenni, mert a korábbi fellángolásnak és megemelkedett aktivitásnak, aztán az elmondásotok alapján ott is csak ereszkedés lett vége. Ehhez szerintem muszáj kemény döntéseket is felvállalni, aminek része, hogy pár embert szépen meg kell kérni, hogy kérje át magát, vagy az accountját az első, vagy harmadik klánba. Akiket pedig nem tudtok elérni, akikről nem lehet tudni, ki az ember az account mögött, aki nem játszott az accounttal hetek óta egy hónapja (miért kellene várni 3 hónapig??), azt ki kell tenni a klánból, esetleg úgy hogy automatikusan meghívni a harmadik klánba.
Nincs ezzel semmi baj, kell egy szabályzat, az legyen elérhető, aki jelentkezik, tudja, hogy mi az elvárás, ha a kettes klánba jelentkezik, és akkor nem szabad, hogy sértődés legyen belőle. Szerintem ez minden klánnál így van, ami nem tünik el a süllyesztőben egy év alatt, és még eredményeket is ér el, vagy legalább is szeretne.
Ezt nem lehet megspórolni. A második klán azért jött létre, hogy ne legyen várólista, de a kettes klánban szerintem nem lehet megspórolni a szelekciót. Amikor lefektetitek a szabályokat, és utána rendszeresen, folyamatosan.

Csak ismételni tudom magam, tökös célokhoz tökös döntések és következetesség kell. Az aki szeretne, az kevés. Én szeretnék, de én még mindig nem győztem meg magam, hogy ez a szeretnék ehhez elég.
Peti most elég szép világosan leírta a céljait, elvárásait, elképzeléseit a TFK-2 tagjaival kapcsolatban. Bodzy leírta, hogy szerinte hogy kellene szétválogatni az accountokat a klánok között. Ez jó alap. Nem tudjátok összehozni a klánok fejeseit és legrespektáltabb tagjait egy TS szobába, hogy akkor mindebből legyen egy konszenzusos döntés, és csúnya szóval: utasítás?
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, zozo1982, Szete58, bodzy, Caesar_cart, Apa1972_hu, MPeter71, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146556 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Mint Kenzol a "gyengébb gép", Pipó a "kevesebb" aktivítás, vagy Pilláéknál a "közös gép miatt nem megyünk SH-ni". De ha ezek már nem aktuálisak...
És őszintén megmondva, nem hogy nincs, hanem a legnagyobb szükség volna rád Pilla, egy jó FC-re, akiért gondolkodás nélkül mennek a golyózáporba a katonái! ;) :)

Pilla/Cápa !

A szent cél érdekében - ha csak ez lészen a plobléma - hogy "közös" gép miatt nem tudtok menni SH-ba (én pl. az Auchan-ba járok :lol: ), ezen úton egy komplett gépet fel tudok Nektek ajánlani... :silly: :whistle:

Munkakörömnél fogva PC-hez hozzájutok, monitor perpillanat 2 is van nálam lakásnál, bár régebbi fajták, de WOT-ra tökéletesek...

Ha érdekel a buli, tegyétek fel a kezeteket, látni fogom ! :lol:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Potrien
Téma zárolva.
10 éve 2 hete - 10 éve 2 hete #146558 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10

Ha érdekel a buli, tegyétek fel a kezeteket, látni fogom ! :lol:

A webkamera már a spájzban van.. :whistle:

Munkakörömnél fogva PC-hez hozzájutok,

Atis, bárcsak bankban dolgoznál zöldhasúakkal. ;)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, Szete58, sandorati, Apa1972_hu
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146559 Írta: Tiger205_Bp
Megválaszolva: Tiger205_Bp

Igy nem lesz ütőképes csapat... Legyen ennyi WN8... meg bla-bla...
A kavicsozás más... leülünk játszani.mert az jól esik és jól érzem magam... leszrva a statot ( Arra ott van TigerZoli :P )és játszunk.

Hali mindenki!

Pilla:
igen, nekem ez okoz most örömöt.
Minél több csillag és csík a csövekre - meg a küldetések teljesítése (most WZ-111).
Esetleg MASTERY jelek (ismerek valakit, aki meg erre ment rá :whistle: :whistle: :whistle: )
És igen, Tiger205_Bp statja még mindig csapnivaló (1,300 alatt van - bár remélem nem sokáig) - hiába növelem, de a sok elbénázott kezdeti csata miatt lassan javul. a RECENT az olyan 1,800+ - erre viszont büszke vagyok.
Nem egy MrSheff vagy Linkin1994 - de nekem jó lenne ténylegesnek.

Többiek (Mpeti , stb):
A TFK-2-ből simán törölhető:
- Tiger206_Bp
- Trabant_Hycomat.
mivel 2. acc-ok a küldetés miatt.
De azért előbb gondoljátok át, a magas WN8 és effi szintjük emeli a klán "értékét", megítélését.

De rátok bízom, ha kidobjátok őket, no problem!

üdv, béke, stb:
Statpadder Zoli :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Toydolls2, CrawlingChaos, tigershark71, sandorati, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146563 Írta: DarkRaven73
MPeti :)

A T69-em még nincs meg (jelenleg a T21-nél tartok), annak elérésében majd kérek segítséget. Valamint tankvezetésben kérek segítséget, bár ebben már Zsolt (Kopasz) már ad :)

Ja, a WN8-am még 750 egyenlőre :whistle: :whistle: :)
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146564 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Atis, bárcsak bankban dolgoznál zöldhasúakkal. ;)

Nem lenne rossz !!!

Csak abban annyi a "hátulütő", hogy a pénzt záráskor mindennap átszámolják... itt a gépeket nem !!! :lol: :lol: :lol:
Szép móka lenne mindennap 3 emeletnyi szobát lecsekkolnék, hogy minden gép megvan-e, plusz a pincét... én aztat nem vállalnám be... :P
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: treffhetes10, DarkRaven73
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146565 Írta: Pocakovics
Megválaszolva: Pocakovics
Köszönöm a délutáni szakaszozást Mixinek és Kopasznak, kár hogy mire elkezdett volna belém szivárogni a tudás, lépnem kellett. Remélem lesz folytatása a dolognak.

Este aztán váratlanul meglett a 15. stug/arty küldetés. és PONT HIMMELSDORFBAN :woohoo: :silly:
Ha valaki ezt jósolta volna, kiröhögöm aztán megmérem a lázát.....
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Kopasz
Téma zárolva.
10 éve 2 hete #146567 Írta: CrawlingChaos
Megválaszolva: CrawlingChaos

Szolgálati Közlemény!

Pusssza, Laci!
A szombat nekem neccesebb, de megpróbálom úgy intézni hogy ott legyek! :)

Sziasztok,

Be lehetne lőni valahogy, hány érdekődő van, és milyen idősávban! Én nagyon nem szeretném kihagyni, csak nálam ugye a kezdésidő, ami kritikus szokott lenni. A lényeg, hogyha úgy néz ki, hogy meg van a létszám, akkor én 9 után érkeznék, de ha rezeg a léc, akkor igyekszem 8-ra megjelenni.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: DarkRaven73
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• máté.tóth profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Az mm pedig érzésre jobb lett, leosztások...
    • Írta: máté.tóth
    • 7 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 54 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 17 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.