Holnap lesz lista, fejlemény stb.
Addig egy plusz információ: 2015. október 22-ig adtam időt magunknak/magamnak. Ha addig érdemben lesz változás, és minden szépen alakul akkor én is maradok. Ha addig marad a langyosvíz akkor bármilyen szomorú is lesz nekem is, de megteszem amit elhatároztam.
Péter, minden tisztelettel, de ez a langyos víz csak tőletek vezetőktől fog tudni megváltozni.
Én mint vezető hiába szeretnék valamit, ha aki nem szeretné az nem csinálja azt amit én szeretnék. Na ez így jó bonyolult volt, persze sokan szeretik azt csinálni amit én kérek és szeretnék, de van aki alkalmatlan rá, őket kell kiváltani arra aki alkalmas az irányított szabadidő eltöltésére. 
Nem volt bonyolult, értelek, de ehhez egy vezetőnek néha nehéz döntéseket kell meghozni, amit azonban barátok (és értelmes emberek) között nem olyan nehéz elfogadni.
Én még mindig azt javasolnám, mint kivülálló kibic, hogy igen is drasztikusan helyet kell csinálni a kettes klánban. Én attól tartok, hogy 5, de akár 10 fős "túszcsere" nem fogja megoldani azt, amit problémának érzel. De persze lehet, hogy nincs igazam, de az október közepe túl közel van arra az esetre, ha mégis.
Jana, igen mások helyet nem tud a vezető csatlakozni, de
1. hozhat olyan döntést, hogy az inaktívakat, pláne 1 k csata alatt (én legalább 10 ilyet látok) átrakja a harmadik klánba
2. felkéri a nagyérdeműt, hogy csak aktív, a feltételeknek eleget tévő elszánt játékosok jelentkezzenek
3. tárgyalhat az apaklán vezetésével, hogy a csapatjátékra elkötelezettebb játékosokat már pedig hozzák össze egy egyesített klánban, a másikat meghagyva a kevésbé aktívaknak, gyerkőcöknek, statpad accountoknak stb.
stb-stb-stb., mindezt úgy, hogy ne tűnjön palotaforradalomnak, hanem konszenzusnak
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...