Meg, de az nem csak az ötvözete egy ferromágnesnek?
Gugli is máj frend.
Igen, megoldható az aluminium mágneshetősége, de akkor sem maga az alu lesz mágneses.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: lucha_nDall
Ma a kasznis tanulóval kb 20 percen keresztül kerestettem az alumínium mágnest.
Nem találta. Kollégák vették a lapot, ők is küldték tovább , merre keresse.
Hallod, ennyire hülye nem lehet
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
7 éve 10 hónapja - 7 éve 10 hónapja#256785Írta: lucha_nDall
Megválaszolva: lucha_nDall
István! Én is megálltam a protkó előtt, tehát viszonylag sokat (400 csatát) mentem a rémálmoddal, de számolj be kérlek alkalmasint, hogy érdemes-e majd, mondjuk jövő ilyenkor megvételezni, azt a kemény homlokú ám igen lassú óriást. (csak idézni felejtettem el... )
Last edit: 7 éve 10 hónapja by lucha_nDall.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pocakovics
Szete bátyó! És az megvan, ahogy a villanyórában forog az alutárcsa?
És az megvan, h a villanyórában visszafele is lehet az alutárcsát fogatni?
NagyMágus!
Azt minimum húsz éve feltalálták. Visszaforgásgátló....
Sőt azt is kitalálták, hogy alapból kezelik mágnessel, gondolom a hitelesítés után, az alvállalkozó kocsijában, aztán fizesse a fogyasztó a növekvő pályára állított fogyasztást, mert ha reklamál, majd jól rásütik, hogy piszkálta az órát... (saját tapasztalat) Amióta digitális órám van, azóta fele a fogyasztásom.
Szete bátyó! És az megvan, ahogy a villanyórában forog az alutárcsa?
És az megvan, h a villanyórában visszafele is lehet az alutárcsát fogatni?
NagyMágus!
Azt minimum húsz éve feltalálták. Visszaforgásgátló....
Sőt azt is kitalálták, hogy alapból kezelik mágnessel, gondolom a hitelesítés után, az alvállalkozó kocsijában, aztán fizesse a fogyasztó a növekvő pályára állított fogyasztást, mert ha reklamál, majd jól rásütik, hogy piszkálta az órát... (saját tapasztalat) Amióta digitális órám van, azóta fele a fogyasztásom.
István! Én is megálltam a protkó előtt, tehát viszonylag sokat (400 csatát) mentem a rémálmoddal, de számolj be kérlek alkalmasint, hogy érdemes-e majd, mondjuk jövő ilyenkor megvételezni, azt a kemény homlokú ám igen lassú óriást. (csak idézni felejtettem el... )
Vegye meg Egér Úr! Lényegesen gyorsabb lett, én egészen megszerettem.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Pocakovics
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."