Szete bátyó! És az megvan, ahogy a villanyórában forog az alutárcsa?
És az megvan, h a villanyórában visszafele is lehet az alutárcsát fogatni?
NagyMágus!
Azt minimum húsz éve feltalálták. Visszaforgásgátló....
Sőt azt is kitalálták, hogy alapból kezelik mágnessel, gondolom a hitelesítés után, az alvállalkozó kocsijában, aztán fizesse a fogyasztó a növekvő pályára állított fogyasztást, mert ha reklamál, majd jól rásütik, hogy piszkálta az órát... (saját tapasztalat) Amióta digitális órám van, azóta fele a fogyasztásom.
tank off Hát... ez még inkább megerősíti bennem, hogy ezt a felismerést kihasználva, az alvállalkozóik által telepített, cinkelt mérőkkel próbálták behozni a bevétel kiesést... Nekem az első reakcióm a gépeim lecserélése volt, AAA-ra lehetőleg, boyler-t én kapcsolom le, miután felfűtötte a vizet, mivel az éjszakai mérőmet egész egyszerűen, 2 évvel korábban, se só se beszéd leszerelték. Ha elmesélném, hogy a szerelő hogyan állapította meg, hogy melyik a fázis, nem hinné el senki... Szóval elindult a versenyfutás és aztán elkezdtem bejárni, hogy jöjjenek átvizsgálni a mérőt. válasz: ha kijönnek és a mérőhitelesítő plomba ép, akkor részükről ennyi, ha kérek független szakértőt... akkor az 15 ezer + kiszállás és mérő nélkül maradok arra az időre. Akkor jöttek be a digitális mérők, de nem könnyítették ám meg a megszerzését, sőt gátolták minden módon. Véső soron, ismerős által elkövetett felfordulásokozás után, belementek az előrefizetős mérő felszerelésébe. 3 év óta az van...
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."