fly fórumtársunk ma megkeresett egy szívhez szóló kedves privát üzenetben, a jelek szerint nehezményezte, hogy az állandó akadékoskodását és negatív kommentjeit trollkodásnak minősítettem az egyik cikk hozzászólás alatt. Nyilván abban igaza van, hogy én is befoghattam volna a pofám, de mondjuk én nem kezdek trágárkodni másokkal, sem nyíltan, sem privát üzenetek formájában. Viszont ez a konfliktus szépen ráébresztett, hogy az utóbbi időben már nem kikapcsolódásképpen olvasom a fórumot, és bár egyre kevesebb témát olvasok, a hozzászólásokat már lassan nem tudom és győzöm úgy megszűrni és kirostálni, hogy minden esetben megőrizzem a higgadtságom. Beleálltam az idők folyamán több konfliktusba, szerintem vannak rá tanúim, hogy a normális és értelmes emberekkel mindig zöld ágra vergődtünk, és inkább baráti maradt a stílus, mint ellenséges.
Fly kritikájának az a része totálisan igaz, hogy ha nem "ezért" járok ide, de akkor meg miért. Ezért most azt gondolom, hogy itt a fórumon elköszönök egy hosszabb időre. Azért itt, ebben a témában, mert a legtöbb hozzászólásom talán mégis itt történt, meg akiktől tényleg el akarok köszönni, azok itt "mozognak" leginkább.
A fiókomból kilépek, a törlését nem kérem de nem szándékozom záros határidőn belül belépni. Ha valaki privát keresne, akkor viszont ne itt tegye a jövőben: a játékban tudjátok, hol találtok, ott akár adok privát elérhetőséget is annak, aki időnként szeretne véleményt cserélni, vagy netán ha sor kerül még valamiféle sörözésre.
Akikkel már nem váltanánk szót/kommentet/sört: minden jót kívánok! Hajrá faterok!
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...