fly fórumtársunk ma megkeresett egy szívhez szóló kedves privát üzenetben, a jelek szerint nehezményezte, hogy az állandó akadékoskodását és negatív kommentjeit trollkodásnak minősítettem az egyik cikk hozzászólás alatt. Nyilván abban igaza van, hogy én is befoghattam volna a pofám, de mondjuk én nem kezdek trágárkodni másokkal, sem nyíltan, sem privát üzenetek formájában. Viszont ez a konfliktus szépen ráébresztett, hogy az utóbbi időben már nem kikapcsolódásképpen olvasom a fórumot, és bár egyre kevesebb témát olvasok, a hozzászólásokat már lassan nem tudom és győzöm úgy megszűrni és kirostálni, hogy minden esetben megőrizzem a higgadtságom. Beleálltam az idők folyamán több konfliktusba, szerintem vannak rá tanúim, hogy a normális és értelmes emberekkel mindig zöld ágra vergődtünk, és inkább baráti maradt a stílus, mint ellenséges.
Fly kritikájának az a része totálisan igaz, hogy ha nem "ezért" járok ide, de akkor meg miért. Ezért most azt gondolom, hogy itt a fórumon elköszönök egy hosszabb időre. Azért itt, ebben a témában, mert a legtöbb hozzászólásom talán mégis itt történt, meg akiktől tényleg el akarok köszönni, azok itt "mozognak" leginkább.
A fiókomból kilépek, a törlését nem kérem de nem szándékozom záros határidőn belül belépni. Ha valaki privát keresne, akkor viszont ne itt tegye a jövőben: a játékban tudjátok, hol találtok, ott akár adok privát elérhetőséget is annak, aki időnként szeretne véleményt cserélni, vagy netán ha sor kerül még valamiféle sörözésre.
Akikkel már nem váltanánk szót/kommentet/sört: minden jót kívánok! Hajrá faterok!
Én sajnálom azt,hogy privátban(négyszemközt) képtelen vagy kommunikálni,inkább nyíltan mész neki az embernek.Hogy miért viselkedtem trollként,ahogyan ezt te és Hunti írta rólam,nem tudom,mivel érdemben nem kaptam rá magyarázatot.Kár,hogy ferdítesz.Persze,a haveri társaságnak másképp kell beadni a cuccost.Tudtommal a Cw jutalomfestésről írtam egy egy mondatos hozzászólást,de te shitstormnak tituláltad.Mikor megírtam,hogy miért is gondolom azt a CW festésről azt,amit,füled-farkadat behúzva elmentél.Igazi férfias és hősies viselkedés részedről az,hogy mást pocskondiázol még akkor is,mikor a tények nem téged igazolnak.Most meg adod az ártatlan leányka szerepet.Azért,mert valamiben nem egyezik a véleményünk,ti,a haveri társaságal inkább trolloztok-shitstormoztok egy nagyot,mert ez kell.Sajnálom,hogy részigazságról beszélsz.
Te csak ne mentegetőzzél... süket duma amit nyomsz, anno megtapasztaltam, mekkora egy erkölcstelen, képmutató tahó vagy. Lapítasz a bokorban, néha ide-oda mondasz vmi hülyeséget h sírhass egy kicsit, aztán ha vki felhívja a figyelmedet h tévedsz, vagy rosszul látod v akármi, mész privátba, hiszen ott a kiskapu, bármit megtehetsz, elvégre nem moderálható. Te beszélsz hősiességről, holott ez a végtelenül gyáva tett, amit te csinálsz. Kommunikációról beszélsz? Te vagy az, aki most itt mentegezőzik, holott biztos eldörrent egy-két kurvaanyád CC, ilyesmik... Tagadod vagy hazudsz tovább? Igaza volt e CC-nek a témában? Nem tudom. Neked igazad volt? Gőzöm sincs. De ami értéket te képviselsz "cimbi" az irrelevánssá teszi a dolgot. Te ehhez a fóromhoz egy dekát nem tettél hozzá, sem segítő, sem építő jellegű hsz-eid sem voltak. Mostmár elmondhatod, h el is vettél az oldalból. Igazi kártevő vagy itt...
Remélem nem moderálják ki az egészet, maximum kicsit átszabják, bár nem írtam semmi moderálandót... szerintem
Jah, írtál Huntinak, remélem őt is elkűlted a görcsbe... jah, h akkor már repültél volna
Frankenstein, ne haragudj, erre muszáj voltam reagálni. Tényleg ne haragudj.
Battlefield 2D style
"You've been thunderstruck."
TierX szinten ...