Jelenleg 121 vendég és egy Tag online

Waffenträger: Paradox (09.19-09.30)
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
Battle Pass XVIII: A tökéletességhez vezető út
previous arrow
next arrow

Legfrissebb cikk hozzászólások

A befejezéshez nem lehet köze, mert én is látom ...
21Megahertz 5 órával ezelőtt
Érdekes. Azután kaptam meg, amikor befejeztem a 20 szintet ...
PZoli 6 órával ezelőtt
Nem mindenkinek adja. Nekem nincs ilyen ajánlatom...
Shunz 12 órával ezelőtt
Látok egy ilyen egyszeri ajánlatot a shopban. Gondlom ti ...
PZoli 19 órával ezelőtt
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Ha szeretnel 1 arty magnest mindenkep szerezd meg, amugy ...
Kertesz 1 napja
[2.0.1] Nyílt teszt szerver
Mindig is vágytam egy Chieftainre. Bár tudom hogy már ...
actuallystewie 1 napja
Bonuszkód: FIGHT2WIN
Battlefield 2D style
21Megahertz 1 napja
[2.0] Jacktor modpack
Szia,már jó ideje nem játszom. Az utóbbi 1 évben ...
Kesumisu 1 napja
Fair Play-frissítés a modok terén
Nevetséges, hogy még mindig itt tartanak.Az pedig méginkább, hogy ...
_Aerol_ 2 napja
Professor!
"You've been thunderstruck."
Sixtyfeetofbridge 2 napja
[2.0] Jacktor modpack
Köszi,működik!
az.ellenséged.mert 2 napja
2.0.1 és 2.1 újévi frissítés
Ahogy látom, megvannak a 2.0 legfőbb nyertesei:
TierX szinten ...
RockyRuciano 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
Szóval napi 2-3 órát pörgessem ezt a mod-ot 2000 ...
BaliSan 2 napja
Waffenträger: Paradox - Lootboxok
azon kívül hogy begyűjtöd a (meglepően sok) kötvényt meg ...
bobitusz 3 napja

Tankos Apukák Fóruma #3

7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267697 Írta: Exami
Megválaszolva: Exami
Én 10%-ost kaptam, de valami kikötéssel, hogy csak X(24?) EUR-nál drágább dolgokra érvényes. Most gondoltam ,hogy megnézem, de se híre, se hamva. Mondjuk most úgysem terveztem semmit sem venni, vettem prémium acc-ot, meg némi aranyat átképzéshez (még mielőtt akciós lett volna el is költöttem rá)
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267698 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Megválaszolva: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Én 10%-ost kaptam, de valami kikötéssel, hogy csak X(24?) EUR-nál drágább dolgokra érvényes. Most gondoltam ,hogy megnézem, de se híre, se hamva. Mondjuk most úgysem terveztem semmit sem venni, vettem prémium acc-ot, meg némi aranyat átképzéshez (még mielőtt akciós lett volna el is költöttem rá)

Tudsz élni Lamer, így kell! Habzsi dőzsi:)
:rofl:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Exami
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267707 Írta: Szete58
Megválaszolva: Szete58

Láttam én, csak nem hittem, hogy idegrángásos katatóniába akarod hajszolni kedves Potrien őrmit:)

Kedves?!

No kérem, akit érdekel: az Őrmester Úr idei tavaszi fogadónapját május 11-én tartja a Nyugati pu. melletti Szlovák sörözőben (Bihari János u. 17.). Nem tudom hánytól, de tavaly elég korán kezdett (és elég későn zárt). Káosz és Hangya Uraságokat elvárjuk, meg aki még gyün.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267710 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Láttam én, csak nem hittem, hogy idegrángásos katatóniába akarod hajszolni kedves Potrien őrmit:)

Kedves?!

No kérem, akit érdekel: az Őrmester Úr idei tavaszi fogadónapját május 11-én tartja a Nyugati pu. melletti Szlovák sörözőben (Bihari János u. 17.). Nem tudom hánytól, de tavaly elég korán kezdett (és elég későn zárt). Káosz és Hangya Urakat elvárjuk, meg aki még gyün.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Tudod amikor Potrien őrmester betéved a kaszárnyába, és azzal kezdi a mondandóját hogy "kedves legionárius" akkor már tudni illik, hogy bárhogy is végződik az emitt megemlített mondat, lesz benne futás, izzadás, vér és verejték, még több vér, és még több verejték, talán kiköttetés, ergo a kedves az nem egy kedves jelző sem Potrien őrmestertől, sem vele kapcsolatban, de mindenképpen a túlélés egyik fontos eszköze.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, DarkRaven73, Leopardusz
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267716 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

Kedves?!

No kérem, akit érdekel: az Őrmester Úr idei tavaszi fogadónapját május 11-én tartja a Nyugati pu. melletti Szlovák sörözőben (Bihari János u. 17.). Nem tudom hánytól, de tavaly elég korán kezdett (és elég későn zárt). Káosz és Hangya Urakat elvárjuk, meg aki még gyün.

Reszemrol megtiszteltetes.
Ha virrad, ha nem ott leszek. Kaosz urat, ha latom a klanban szolok neki, ha ide nem tevedne fel addig.
Keszulok.
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267734 Írta: sandorati
Megválaszolva: sandorati

Kedves?!

Reszemrol megtiszteltetes.
Ha virrad, ha nem ott leszek. Kaosz urat, ha latom a klanban szolok neki, ha ide nem tevedne fel addig.
Keszulok.

No, én meg adott pillanatokban sűrűn emelgetem az egészségetekre a korsómat !!! de otthon :newyear1: shaking
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267791 Írta: Potrien
Megválaszolva: Potrien
2018.05.11. 14:00 CET. :P
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267792 Írta: treffhetes10
Megválaszolva: treffhetes10
CET? Akkor a rakpartra kell menni a Bálnához? :kiss:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Rallyefan81
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267797 Írta: Szete58
:P
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #267799 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14

Úgy érti, van nála egy atomóra. Két IFA hozza a háta megett, mert a szovjetektől szerezte, az odessai kikötőben.
A szovjetek nem akarták adni, de némi rábeszélés, vodka, egy két lábfej széttiprása után elcsattant néhány pofon is, utána már kissé hervadtabban tiltakoztak.

A korabeli sajtó jelenti:
...Egyenlőre a kikötőt lezárták, mert állítólag valami eszement összeverte a teljes kikötői különítményt, ami ott és akkor nem is megy annyira csodaszámba, de hogy hogyan szerelte ki az egyik atomtengeralatjáróból a fúziós reaktort, azt a mai napig sem értik...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Samy70, Szete58, Rallyefan81, DarkRaven73, Pocakovics
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267803 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Nó, MISZ.... :whistle:
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267804 Írta: Rallyefan81
Megválaszolva: Rallyefan81

Úgy érti, van nála egy atomóra. Két IFA hozza a háta megett, mert a szovjetektől szerezte, az odessai kikötőben.
A szovjetek nem akarták adni, de némi rábeszélés, vodka, egy két lábfej széttiprása után elcsattant néhány pofon is, utána már kissé hervadtabban tiltakoztak.

A korabeli sajtó jelenti:
...Egyenlőre a kikötőt lezárták, mert állítólag valami eszement összeverte a teljes kikötői különítményt, ami ott és akkor nem is megy annyira csodaszámba, de hogy hogyan szerelte ki az egyik atomtengeralatjáróból a fúziós reaktort, azt a mai napig sem értik...

Akkor ez nem a zŐrmibá volt....
Hiszen , mint írva vagyon:
"Ha majd a köztársaság elnöke azt kérdezi: “Ugyan, kedves Potrien, ki volt az a három katona, aki szétverte azt a karavánt?”, mit felelek neki? Mi?"

Ő csakis a zelőírások szerint cselekszik.
Magyarán a feltételezésed miatt nagyjából 4-5 nap sivatagi menetgyakszira számíthatsz...
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267805 Írta: AntTheZ
Megválaszolva: AntTheZ

2018.05.11. 14:00 CET. :P

Ez igen korai kezdes, de majd igyekszem.
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267806 Írta: f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Nem is a menetgyakorlat a rossz.
De sejthető, hogy behív az irodájába, s úgy fog rám nézni, mint egy bika aki öklelésre készül. Bajsza rezgése mint egy pálma a monszun idején, és felívelő hangon, melytől rezegni kezd minden ami nincs lecsavarozva, megszólít:
- Üdvözlöm a kedves Édesanyját legionárius, aki nem sejthette, hogy milyen szerencsétlenséget szabadít a világra....egyébként hogy érzi magát a kedves mama? Még mindig a singapúri motelekben tevékenykedik mint konzumhölgy????? Igeeeeen?????
- Álljon vigyázzba ha velem beszél!
- Ezt nevezi vigyázzállásnak?????
- No majd egy-két hetes latrinapucolás kiegyenesíti a gerincét, igaz e????
- Pihenésképpen teljes menetfelszerelésben elfut Oranig meg vissza, csak hogy formában maradjon!
S hogy ne érezze magát egyedül, közben elénekli az idei sanzont...
De ha csak egy szót el mer téveszteni, megismeri a haragomat! Mert most szerencséjére kíméletes vagyok!
Értette? Rompez!

Kilépve látom, hogy a tisztiszolga kimászik az asztal alól, ahová a vihar kitörésekor elbújt, és elengedi a fegyvere markolatát.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Potrien, DarkRaven73
Téma zárolva.
7 éve 7 hónapja #267809 Írta: Szete58
Robb, ez nem zártkörű rendezvény, gyere! :)
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Potrien, AntTheZ, f3f64c6821528cf5b60f8a448c537a14
Téma zárolva.

Téma: OFF topik

• karnevalkupa@gmail.com profilkép
    • Dühöngő (2)
    • Nem biztos, hogy a víz a hibás, ha a kacsa nem...
    • Írta: karnevalkupa@gmail.com
    • 2 órája 23 perce ezelőtt

Téma: Minden egyéb WOT

• RockyRuciano profilkép
    • Csak egy kérdés (2)
    • Játékstílus kérdése. Ha meg tudod csinálni,...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 napja 36 perce ezelőtt
    • bobitusz profilkép
    • SEGÍTSÉG! #2
    • Alapból a jobbegérgombot kell nyomva tartani.
    • Írta: bobitusz
    • 6 napja 16 órája ezelőtt
    • RockyRuciano profilkép
    • Csehszlovák harckocsik
    • Ah, a Skoda T27-hoz hasonlítani a régi TVP...
    • Írta: RockyRuciano
    • 1 hete 2 napja ezelőtt
    • green.rebeca profilkép
    • Bónuszkódok
    • sziasztok. kérlek valaki írja alá nekem a...
    • Írta: green.rebeca
    • 1 hete 4 napja ezelőtt
    • dobilaci profilkép
    • Olasz harckocsik
    • Pont ma gunmarkoltam le a Progetto 66-ot,...
    • Írta: dobilaci
    • 1 hónapja 4 hete ezelőtt

© 2025 WOTINFO. Minden jog fenntartva.